yalnızca ben...

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
ben kendimi içimde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.benim hayatım, anlayışım, beklentilerim kısaca ben çok değiştim.eşimle bazı olumsuzluklar yaşadık ama bunları Allah ın izniyle geride bıraktık.ben hayatıma kitap okumayı koydum ve sabrı öğrendim,anlayışımı geiştirdim.

Son düzenleme:
Sevindim senin adına hayatını yola koymussun.Canım bu durumda prozac büyük etkisi.Bende bir yıl kullandım bu hapı

geçmiş olsun canım,endişeler derken kendi kafanda büyüttüğün şeylermi yoksa haklı yeremi endişeleniyorsun..

tatlım allahın verdiği sabırla herşey yolunda ve tekrar allahın izniylede inş içindeki endişelerde sona erecek:)

Tebrik ederim canım.

Ortadaki tüm olumsuzlukları kaldırma çaban ve başarın için ...

Namaz kılmak ben de çok isterim. İstiyorum , neden kılmıyorum bilmiyorum. Ama elbet bir gün, kılacağım deyip başlayacağım.

Kapanma mevzusu, herkesin kendi tercihi.

Sinirlerine gelince, eminim o ilacı içmesen de yenersin bu durumu sen.

ALLAH hakkında hayırlısı neyse onu versin :)​

hayat ve yakın çevremle olan ilişkilerimde çok hasasım.küçük şeyleri büyütüyorum hep kendimi koruma halinde olup burnumdan kıl aldırmıyor olmam ,mesela karşımdakine baskın çıkma isteği gibi.bunu yapınca da vicdanen rahat olamıyorum aslında yüreğim iyilikle çarpıyor ama bunu sonuna kadar yaşamaktan endişe ediyorum kızlar bu normal mi. rahat ve samimiyim ama kendimi sürekli kontrol etmekten alıkoyamıyorum biraz kendimi rahat bırakmak istiyorum.özellikle eşime karşı hiç sebep yokken böyleyim...

Son düzenleme:
Doktoruna anlattın mı bu huzursuzluklarını?ne yaparsak kendimize yapıyoruz.Zamanla,sabırla daha da iyi olacaksın eminim.Yıpratma kendini rahat olmaya çalış.Aksine o hap insanı bayaa rahatlatır ama...

hayat ve yakın çevremle olan ilişkilerimde çok hasasım.küçük şeyleri büyütüyorum hep kendimi koruma halinde olup burnumdan kıl aldırmıyor olmam ,mesela karşımdakine baskın çıkma isteği gibi.bunu yapınca da vicdanen rahat olamıyorum aslında yüreğim iyilikle çarpıyor ama bunu sonuna kadar yaşamaktan endişe ediyorum kızlar bu normal mi. rahat ve samimiyim ama kendimi sürekli kontrol etmekten alıkoyamıyorum biraz kendimi rahat bırakmak istiyorum.özellikle eşime karşı hiç sebep yokken böyleyim...

bence hayatı bu kadar ciddiye almamalısın..birazda yapı ile alakalı..ben bir konuda haklıysam eşim haksız yere sataşmışsa darılırım o gelip konuşmaya çalışana kadar..o an mücadele etmem ..yorucu oluyor çünkigerçekten benimde hatam varsa özür dilerim canım diyorum..eş ile iletişimde bu önemli bence..

senin adına sevindim canım ama sakın prozac kullanma :)

lustral'ı tavsiye ederim doktoruna danış istersen

lustral bazı bünyelerde kilo yapabilir arkadaşlar ilaç tavsiye etmeyelim bence...

Doktoruna anlattın mı bu huzursuzluklarını?ne yaparsak kendimize yapıyoruz.Zamanla,sabırla daha da iyi olacaksın eminim.Yıpratma kendini rahat olmaya çalış.Aksine o hap insanı bayaa rahatlatır ama...

evet artık sinirlenmiyorum ama bu endişelerimin yersiz olduğunu bildiğim halde enişeleniyorum bu arada herkese yorumları için teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız...

Ben şuan hap kullanmıyorum ama benimde hala ara ara oluyor endişelerim.Çok normal bir durum.Olmayacak şeylere bile olacak gözüyle bakardım,ya olursa?seni çok iyi anlıyorum canım.Daha tedavinin başında sayılırsın zamanla bu kaygıların yok olacak emin ol!bi travma geçirdin mi yada büyük bi olay?neden böyle oldun?

Ben şuan hap kullanmıyorum ama benimde hala ara ara oluyor endişelerim.Çok normal bir durum.Olmayacak şeylere bile olacak gözüyle bakardım,ya olursa?seni çok iyi anlıyorum canım.Daha tedavinin başında sayılırsın zamanla bu kaygıların yok olacak emin ol!bi travma geçirdin mi yada büyük bi olay?neden böyle oldun?

kardeşim, ben eşimle nişanlıyken rahatsızlık geçirmişti. şimdi çok iyi ama ben çok üzülmüştüm o dönem...

Son düzenleme:
kardeşim, ben eşimle nişanlıyken rahatsızlık geçirmişti. şimdi çok iyi ama ben çok üzülmüştüm o dönem...

Anlıyorum..yaşadıklarımız ve bizi temelden etkileyen bazı olaylar bu duruma sebebiyet verebiliyor.Umarım en kısa zamanda endişelerinden kurtulursun.Sevgiler..

Son düzenleme:
Anlıyorum..yaşadıklarımız ve bizi temelden etkileyen bazı olaylar bu duruma sebebiyet verebiliyor.Umarım en kısa zamanda endişelerinden kurtulursun.Sevgiler..

iyi dileklerin için sağol siz de anne olursunuz inşallah doğru bir zamanda.konu açmışsınız sanırım...kib...

Son düzenleme:
canım hayatına kendınce bır yon vermıssın ve secımler yapmıssın .
tercıhlerın sen mutlu edıyor ıse ,basarmıssın dıyebılırz .cok tebrık ederım .
tek sıkıntın olan endıslerın suan da sanırım .
anlattıgına gore fevr cıkısları olan bırısın .aslın da tatlım buna da ıstersen yon verebılırsın .
tercıh etmıs oldugun secımlerın de nasıl dogru kararlar alıp kendını mutlu etmeyı basardıysan ,
fevrı cıkıslarını da kontrol etmeyı basarırsın bence .
uc gunluk dunya canım .uc gunluk dunya da kalp kırmaya ınan degmıyor .
ve hayatı bu kadar cok onemseme .

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınızı ,önerilerinizi bekliyorum... kimse yok mu?...:44:

çok bunaldığımda,daraldığımda; endişe,hayat telaşı,istekler vs...beni sardığında erzurumlu ibrahim hakkı hz.lerinin çok ama çok sevdiğim dörtlüğünü hatırlatırım kendime:

Hak şerleri hayreyler,
Zannetme ki gayreyler,
Arif anı seyreyler,
Mevlam görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
:16:

insan hayata bu açıdan baktığı zaman kederin,endişelerin ne kadar yersiz olduğunu daha iyi anlıyor.

ayy canım seni tebrik ederim namaz konusunda, ben de bir türlü başlayamıyorum sen nasıl düzene sokabildin? cok tebrik ediyorum seni darısı başıma inşallah :14::43:

ayy canım seni tebrik ederim namaz konusunda, ben de bir türlü başlayamıyorum sen nasıl düzene sokabildin? cok tebrik ediyorum seni darısı başıma inşallah :14::43:

çok teşekkür ederim bitanem.namazlarımı düzene sokmaya çalışıyordum uzun zamandır.ve namazları istikrarlı bir şekilde son nefesine kadar devam etmek için benim tavsiyem;bu dünyaya iyi bir kul olmak için geldik inancını benimsemek ve bu dünyayla ilgili hiçbir şeyin ibadetlerim yerine geçemez kararlığı göstermek her koşulda.sabah namazlarına kalkmalısın özellikle.bir de bende çok etkili olan;bu senenin başında,bir buçuk iki ay kadar namazlarımı oturtmak için nefsimi terbiye adına oruç tutum...Allah ihlasla ibadet etmeyi bütün din kardeşlerimize nasip etsin ve size de,bana da...

Son düzenleme:
Back
X