hayat ve yakın çevremle olan ilişkilerimde çok hasasım.küçük şeyleri büyütüyorum hep kendimi koruma halinde olup burnumdan kıl aldırmıyor olmam ,mesela karşımdakine baskın çıkma isteği gibi.bunu yapınca da vicdanen rahat olamıyorum aslında yüreğim iyilikle çarpıyor ama bunu sonuna kadar yaşamaktan endişe ediyorum kızlar bu normal mi. rahat ve samimiyim ama kendimi sürekli kontrol etmekten alıkoyamıyorum biraz kendimi rahat bırakmak istiyorum.özellikle eşime karşı hiç sebep yokken böyleyim...
Doktoruna anlattın mı bu huzursuzluklarını?ne yaparsak kendimize yapıyoruz.Zamanla,sabırla daha da iyi olacaksın eminim.Yıpratma kendini rahat olmaya çalış.Aksine o hap insanı bayaa rahatlatır ama...
Ben şuan hap kullanmıyorum ama benimde hala ara ara oluyor endişelerim.Çok normal bir durum.Olmayacak şeylere bile olacak gözüyle bakardım,ya olursa?seni çok iyi anlıyorum canım.Daha tedavinin başında sayılırsın zamanla bu kaygıların yok olacak emin ol!bi travma geçirdin mi yada büyük bi olay?neden böyle oldun?
kardeşim, ben eşimle nişanlıyken rahatsızlık geçirmişti. şimdi çok iyi ama ben çok üzülmüştüm o dönem...
Anlıyorum..yaşadıklarımız ve bizi temelden etkileyen bazı olaylar bu duruma sebebiyet verebiliyor.Umarım en kısa zamanda endişelerinden kurtulursun.Sevgiler..
ayy canım seni tebrik ederim namaz konusunda, ben de bir türlü başlayamıyorum sen nasıl düzene sokabildin? cok tebrik ediyorum seni darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?