yalnızca ben...

çok teşekkür ederim bitanem.namazlarımı düzene sokmaya çalışıyordum uzun zamandır.ve namazları istikrarlı bir şekilde son nefesine kadar devam etmek için benim tavsiyem;bu dünyaya iyi bir kul olmak için geldik inancını benimsemek ve bu dünyayla ilgili hiçbir şeyin ibadetlerim yerine geçemez kararlığı göstermek her koşulda.sabah namazlarına kalkmalısın özellikle.bir de bende çok etkili olan;bu senenin başında,bir buçuk iki ay kadar namazlarımı oturtmak için nefsimi terbiye adına oruç tutum...Allah ihlasla ibadet etmeyi bütün din kardeşlerimize nasip etsin ve size de,bana da...

Oruç fikrini de çok iyi akıl etmişsin canım. Ben de kışın kazalarımı tutucaktım ama kaldı yine! Ölüp gitsem bunca borçla nasıl hesap verırım bilmiyorum ölümden çok korkuyorum :( aslında ramazanda biraz başlıyorum sonra yine kalıyor....dünya işleri hakkaten önemsiz ama nefsime engel olamıyorum sonum olacak benim bu gidişle :(

Canım senin adına çok sevindim Allah kabul etsin ve daim etsin inşallah:46::46:
Gerçekten namaz insana bambaşka bi huzur veriyor..
Allah isteyene de veriyor bu iradeyi:34:
Ben de sabah namazlarına hiç kalkamıyordum istedim ve artık kalkabiliyorum gerçekten de inanılmaz bi tamamlanmışlık duygusu veriyor insana:34:

Sıkıntıların konusunda da bol bol dua etmen sana çok faydalı olacaktır canım umarım ilaca gerek duymazsın zamanla:34:

Canım senin adına çok sevindim Allah kabul etsin ve daim etsin inşallah:46::46:
Gerçekten namaz insana bambaşka bi huzur veriyor..
Allah isteyene de veriyor bu iradeyi:34:
Ben de sabah namazlarına hiç kalkamıyordum istedim ve artık kalkabiliyorum gerçekten de inanılmaz bi tamamlanmışlık duygusu veriyor insana:34:

Sıkıntıların konusunda da bol bol dua etmen sana çok faydalı olacaktır canım umarım ilaca gerek duymazsın zamanla:34:

Çok teşekkür ederim prenses84.namaz konusundaki, sabah namazını özellikle'tamamlanmışlık'duygusu diye ifade etmen çok hoş olmuş.ben örnek olarak, en doğru örneği peygamberimiz(sav) örnek seçtim, yaşamımdaki en büyük amacım bu kadar doğru yaşayabilmek.dualarım herkese ve kendime de inşallah birgün prozac kullanmaya gerek kalmaz ama bana çok iyi geldi hamilelik ve sonrasında yaşadığım sinirlilik halini üzerimden aldı yerini sakinliğe bıraktı.ilaç kullanmam gerekirse son nefesime kadar kullanmaya razıyım yeterki ben huzurlu olayım dolayısıyla yakınlarımda huzurlu olsun...Allah mahşer gününde senden de benden de razı olsun...

Son düzenleme:
canım beni anlattın sen ama ben sinirimi yenemiyorum nedense ama sadece eşime karşı sinirliyim sebebinide bilmiyorum nasıl yendin bu öfkeni?

Çok teşekkür ederim prenses84.namaz konusundaki, sabah namazını özellikle'tamamlanmışlık'duygusu diye ifade etmen çok hoş olmuş.ben örnek olarak, en doğru örneği peygamberimiz(sav) örnek seçtim, yaşamımdaki en büyük amacım bu kadar doğru yaşayabilmek.dualarım herkese ve kendime de inşallah birgün prozac kullanmaya gerek kalmaz ama bana çok iyi geldi hamilelik ve sonrasında yaşadığım sinirlilik halini üzerimden aldı yerini sakinliğe bıraktı.ilaç kullanmam gerekirse son nefesime kadar kullanmaya razıyım yeterki ben huzurlu olayım dolayısıyla yakınlarımda huzurlu olsun...Allah mahşer gününde senden de benden de razı olsun...

Canım amin hepimizden razı olsun inşallah..
Açıkçası bende çok hafif bir antidepresan kullanıyorum ve bana çok iyi geliyor:)
Kullanmadığım zaman kötü oluyorum o yüzden de bırakamıyorum valla...İnşallah ilaçlara gerek kalmadan huzura kavuşabiliriz:)))
Gerçekten sakinlik veriyor ama olmaması daha iyi tabii ki....Allah yardımcımız olsun....:34:

canım beni anlattın sen ama ben sinirimi yenemiyorum nedense ama sadece eşime karşı sinirliyim sebebinide bilmiyorum nasıl yendin bu öfkeni?

na_rinciğim,kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; ben sinirli olduğumun bilincindeydim bundan da şikayetçiydim.yani bir şeylerin ters gittiğini kabul ediyordum ve çözüm arıyordum.Allah yardımcı oldu doğru bir ilaç kullanmaya başladım. anlayış düzeyimi geliştirmek için,yani karşımdakini anlayabilmek için bana faydalı olabilecek kitapları, düzenli olarak okumaya başladım gerçekten de yararını gördüm.ve en önemlisi bunu hep tekrarlıyorum ama hayata olan bakış açımı değiştirdim Allah'a kulluk etmek için yaratıldığımızı kavradım ve yaşamımdaki ilk sırayı, Allah'a iyi bir kul olmaya verdim umarım ki son nefesime kadar bu böyle devam eder...Allah yaşamınızdan şikayet ettiğiniz bütün olumsuzlukları hayırlısıyla çıkarsın...

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Back
X