Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Yalnızca masaj yaptım ve gelişme oldu!

minasr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
306
1
116
Merhaba kızlar size bir yöntem söylicem benim göğüslerim çok küçüktü o kadar küçüktü ki yattığımda erkek kardeşim gibi olluyordum.
bu site dahil bütün sitelere baktım ve sadece masajla dolgunlaşmaya başladı. İlk fark ettiğğimde damarlar çıktı bu da büyüyor demekmiiş :61: Sadece masaj yaptım ve büyüdüler çok şaşırıdm kızlar öneririm! :28: .. :34: :66:

Neler yaptığımı söyleyim: (yağlar ile güçlendirirseniz etkisi büyük olur :82: )
1-sol el ile sağ göğüs, sağ eli ile sol göğüs yuvarlak çizermiş gibi ovalanıyo.(bastırmanıza gerek yok bu ısınma hareketi :91: )
2-sonra avuçlar birbirine bakıcak şekilde ellerinle onları sıkıyorsunuz ardından bezi sıkarmış gibi yamultuyorsun.
3-ondan sonra mıncıklıyoruz aşağıdan meme ucuna doğru :61:
4-sütyensiz uyuyun.
5-duştayken göğsünüze doğru önce sıcak su yapın ve madde 3 ü gerçekleştirin.
6- sıcak suyu birden soğuk yapın ve 10 saniye boyunca madde 1,2,3 ü gerçekleştirin.

zor gibi görünsede basit aslında :1: :21: deneyin ve sonuçlarını yazın kızlaar :) :66:

masaj yapmak inan hiç işime gelmiyo nedense :D ben cünkü normalde yağlarla masaj yaptım ama pek bişey olmadı ayrıca tozlarda kullandım kür olarak.. öyle iste :)

masaj yapmak inan hiç işime gelmiyo nedense :D ben cünkü normalde yağlarla masaj yaptım ama pek bişey olmadı ayrıca tozlarda kullandım kür olarak.. öyle iste :)

anlıyorum seni canım nedense ne denediysem ters tepki yaptı. sonra o yazdıklarımı ve sonradan yazmayı unuttum koltuk altımın göğüse yakın kısmını tokatladım. 10 dakikaya fark ediliyo :9: üstelik 1 gün geçmedi :61:

ya kişiden kişiye değişiyo kimisi çayla şunla bunla kimisi yağla kimisi telkinle fln büyütüyo :1: önemli olan sendeki işe yarayan yöntemi bulmak :1: bende masaj yapıyodum ve faydasını gördüm ama o da zahmetli bi iş tabi özellikle bnm gibi üşengeç bi insan için :31: ama telkine devam ediyorum bakalım ada çayı içiyorum bide masaja başlarım tekrar hangisi büyütürse walla çok sıkıldım bu işten aklım hep olmayan göğüslerimde :31: :43: bi büyüsünler başka bşi istemiyorum :43:

anlıyorum seni canım nedense ne denediysem ters tepki yaptı. sonra o yazdıklarımı ve sonradan yazmayı unuttum koltuk altımın göğüse yakın kısmını tokatladım. 10 dakikaya fark ediliyo :9: üstelik 1 gün geçmedi :61:

Tokatlamak nasil yaaa :D Bilinmiş bir yöntemmi kendiniz mi uydurdunuz bunu dikkat edin ya zararli olmasinnnn ?

Tokatlamak nasil yaaa :D Bilinmiş bir yöntemmi kendiniz mi uydurdunuz bunu dikkat edin ya zararli olmasinnnn ?

Tabiiki de ben uydurmadım :) koltuk kısmından tokatlarsan büyür 2 gün daha küçülmez. iki gündür küçülmedi :) masaj yöntemini yazdım bir de tokatlarsan etkisi baya artıyo. internetten de araştırabilirsin canım :34:

ya kişiden kişiye değişiyo kimisi çayla şunla bunla kimisi yağla kimisi telkinle fln büyütüyo :1: önemli olan sendeki işe yarayan yöntemi bulmak :1: bende masaj yapıyodum ve faydasını gördüm ama o da zahmetli bi iş tabi özellikle bnm gibi üşengeç bi insan için :31: ama telkine devam ediyorum bakalım ada çayı içiyorum bide masaja başlarım tekrar hangisi büyütürse walla çok sıkıldım bu işten aklım hep olmayan göğüslerimde :31: :43: bi büyüsünler başka bşi istemiyorum :43:

Seni de anlıyorum canım nesillerden insanların büyümesi için kullandığı bir yöndem. artı olarak çay ve yağlardan kullanırsan etkisini daha fazla görürüsün :61:

Tabiiki de ben uydurmadım :) koltuk kısmından tokatlarsan büyür 2 gün daha küçülmez. iki gündür küçülmedi :) masaj yöntemini yazdım bir de tokatlarsan etkisi baya artıyo. internetten de araştırabilirsin canım :34:

Hmm ilginçmiş ya :) benim sorunum yokta arkadaşim vardi o şikayetçiydi ona bi söyleyeyim denesin :)))

ben hareketlerin hiçbirini tam olarak anlamadım desem:26:

eczanede satılan krem olduğunu duydum uzun süre kullanım gerektiriyor ve birazdas sabır ile etkisi görülüyormuş. Ben ürüne başlayacağım bende hiç yok:)

eskiden minicikti yumuşağı da fındık büyüklüğündeydiler. şimdi ise ellerime tam sığamıyo :1: :66:

hadi ya o kdar büyüdü mü :D bende yağlarla msaj ypıyorum şişkinlik var gğüslerimn üst kısımlarında şu tokat işini bende bi videoda grmştüm kadınn göğüsleri sonradan kocaman olmuştu çok şaşrmıştm demk ki işe yarıyomuş bunu da yapıcam :D :23:

ben hareketlerin hiçbirini tam olarak anlamadım desem:26:

Anlamam için işi kolaylaştırdım ben :34:
-yoğur- :21: yuvarlaklar çiz
-mıncıkla- aşağıdan meme ucuna doğru
-tokatla- koltuk altından itibaren
-duşta sıcak sudan soğuk suya geç-
- Bu kadaaar :52: :54:

gerçekten kolaymış :))) ihtiyaç duyanlar için..
büyük olsa bir dert.))
küçük olsa bir dert :(
yani mesele bu iş kızlarrr ama en azından suni bir işlem yok natürel denemekte fayda var bencee ..

gerçekten kolaymış :))) ihtiyaç duyanlar için..
büyük olsa bir dert.))
küçük olsa bir dert :(
yani mesele bu iş kızlarrr ama en azından suni bir işlem yok natürel denemekte fayda var bencee ..

Anlamam için işi kolaylaştırdım ben :34:
-yoğur- :21: yuvarlaklar çiz
-mıncıkla- aşağıdan meme ucuna doğru
-tokatla- koltuk altından itibaren
-duşta sıcak sudan soğuk suya geç-
- Bu kadaaar :52: :54:

teşekkürler anladım :D:69:

Back
X