merhaba aslinda benimki pek dert sayilmaz ama cok korkuyorum. Amerikada yalniz basimayim tanimadigim bi ailenin yaninda yasiyorum 7 ay sonra hayirlisiyla ulkeme donucem insallah ama hergun icim icimi yiyo ya ben burdayken aileme bisey olursa diye sanki hic gidemiycem hep burda kalicam gibi hissediyorum delirmek uzereyim ya. 7 ay diyorum sabret az kaldi ama yok iste soz geciremiyorum kendime. Hergun aciyorum kuran-i kerim okuyorum rahatliyim diye lutfen biseyler soyleyin bana cok mu abartiyorum ben ? Bu arada 19 yasindayim. :18:
neden yalnız yaşıyorsun tanımadığın bir ailenin yanında ? Neden ordasın okul için mi??
Merhaba aslinda benimki pek dert sayilmaz ama cok korkuyorum. Amerikada yalniz basimayim tanimadigim bi ailenin yaninda yasiyorum 7 ay sonra hayirlisiyla ulkeme donucem insallah ama hergun icim icimi yiyo ya ben burdayken aileme bisey olursa diye sanki hic gidemiycem hep burda kalicam gibi hissediyorum delirmek uzereyim ya. 7 ay diyorum sabret az kaldi ama yok iste soz geciremiyorum kendime. hergun aciyorum kuran-i kerim okuyorum rahatliyim diye lutfen biseyler soyleyin bana cok mu abartiyorum ben ? bu arada 19 yasindayim. :18:
Au pair olarak mı gittin canım benim? Yabancı bir aile derken, Amerikalı bir aile olduğunu düşündüm ben...
Yedi ay göz açıp kapatıncaya kadar geçer gider.. Sen o sırada neden orada bulunduğunu ve kendine fazladan neler katabileceğini düşün. Hiçbir şey olmaz merak etme... Eminim annen ve baban seninle gurur duyuyorlardır şu anda.. Yedi aylık hasretine de bu yüzden seve seve katlanacaklardır. Sen sakın bunu düşünme.. Kenara biraz harçlık at. Türkiye'ye dönerken bir kaç hatıra satın almak isteyebilirsin bulunduğun yerden.. =)
Madem Kur-an dinliyorsun, inşirah suresini dinle bol bol..
İçini ferah tut, inşallah çok hızlı bir şekilde geçecek...
Niye kabus olsun sekerim ? Boyle sacma sapan seyler dusunecegine, bu 7 ayi iskence gibi gormektense degerlendirmeye bak. Ne guzel amerikadasin, hangi eyalettesin bilmiyorum ama once sehrini iyice gez, dolas. Sonra cevre sehirlere gidersin. Varsa national park, alisveris merkezi vs. tursitik yerlere de git. Spor yap, degisik bir kulturun icindesin onu anlamaya calis. Insanlarla tanis, konus, dunyan genislesin. Elinde harika bir firsat var, bunu degerlendir. Annene babana ne olacak sekerim, icini rahat tut.
canım bu uzaklık psikolojisi.
bende bu yaz stajımı yapmak için evimden 12 saat uzaklıkta bir şehre gitmiştim ve babam küçük bir ameliyat geçirdi ben ortalığı yıktım ağladım ettim. dönmeme az kalmıştı o dönem.sonra abarttığımı anladım. tamamen uzaklık psikolojisi
bu arada ne okuyorsun canım ben bilmiyorum bu sistemi yurt dışına nasıl gidiliyor?
ozel bi kurumun sinavi var canim 5 bin kisi falan basvuruyo her yil sadece 100 ksi gidiyo ucak biletine kadar onlar oduyolar baya iyi bisey ama turkiyedeyken diyodum bi gidiyim donmeyi asla dusunmem diyodum geldigim gun allahim neden geldim ben buraya annemsiz babamsiz demeye basladim oyle yani uzakta olunca anliyomus insan uni 1 okuyorum canm
ne kadar oldu canım sen oraya gideli. alışırsın ileriki zamanlarda. sınav var derken dil sınavı mı? bir de gitmeden para flan mı yatırıosun erasmus gibi
1 tl bile odemedim canim ama 8 tane asamadan geciriyolar bisuru sinav var ben 4 aydir burdayim yani bu araligin 1inde 4 ay olucak kaldi 7 ay hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?