Konusunca sıkıliyor üzülüyorGeçmiş olsun arkadaşım eşinle bu sıkıntılarını konuştun mu bu şekilde o ne düşünüyor ve kv kpe niye hizmetcilik yapiyorsun ?
Hizmetcilik gibi degil de yanlarinda durmami istiyorlarGeçmiş olsun arkadaşım eşinle bu sıkıntılarını konuştun mu bu şekilde o ne düşünüyor ve kv kpe niye hizmetcilik yapiyorsun ?
Konusunca sıkıliyor üzülüyor
evet nolacak bilmiyorum . Evlenmek yalnizligi mi getirir ? Yoksa sorun bozde mi anlamis degilim insallah gecer bu ruh halim cok tesekkur ederimYa burada o kadar çok ayni konudan okuyoruz ki, iste evlendim yalnızım, çocuğum var konuscak kimsem yok vs. bu konuları ayni insan açıyor sanki..
Uzuldum arkadaşım, en kısa surede inşallah bu mutsuzlugun son bulur..
Biliyomusun ben de 22 sayilirim.. Hayatimda kimse yok, en son gecen sene olaylı terkedildim aldatildim hakaretler yedim..evet nolacak bilmiyorum . Evlenmek yalnizligi mi getirir ? Yoksa sorun bozde mi anlamis degilim insallah gecer bu ruh halim cok tesekkur ederim
Sen bu halde olacagina azda o uzulsun sıkılsın 22 yasinda ölmeden mezara giricen boyle yasanmaz bi hal caresine baksın valla bizim kopegimiz var bobi 2-3 gun bahceden cikmasin delleniyor hayvancık bu zamanlarin geri gelmicek haberin olsun 10 sene sonra yiprandiginla kalırsin madalya taksalar neyse oda yokherkesin her dedigini yapmak zorunda degilsin kp kv yaninda durmak degil esinle vakit gecirmen onemli olan
Iste bebegimiz oldugu icin disari kolay kolay cikamiyoruz oyle olunca bakmasi icin kv ve kbya dileniyoruz bakmasi icin bu durumda onlarin ostediginiSen bu halde olacagina azda o uzulsun sıkılsın 22 yasinda ölmeden mezara giricen boyle yasanmaz bi hal caresine baksın valla bizim kopegimiz var bobi 2-3 gun bahceden cikmasin delleniyor hayvancık bu zamanlarin geri gelmicek haberin olsun 10 sene sonra yiprandiginla kalırsin madalya taksalar neyse oda yokherkesin her dedigini yapmak zorunda degilsin kp kv yaninda durmak degil esinle vakit gecirmen onemli olan
Haklisin da cocugumuz olunca disari cikamiypruz kolay kolay kvye borakmak zorunda kaliyoruz sonra saati gecirdik mi sıkıntı cikiyor . Gonullerini de hos tutmadigim vakit huzur olmuyorSen bu halde olacagina azda o uzulsun sıkılsın 22 yasinda ölmeden mezara giricen boyle yasanmaz bi hal caresine baksın valla bizim kopegimiz var bobi 2-3 gun bahceden cikmasin delleniyor hayvancık bu zamanlarin geri gelmicek haberin olsun 10 sene sonra yiprandiginla kalırsin madalya taksalar neyse oda yokherkesin her dedigini yapmak zorunda degilsin kp kv yaninda durmak degil esinle vakit gecirmen onemli olan
evet nolacak bilmiyorum . Evlenmek yalnizligi mi getirir ? Yoksa sorun bozde mi anlamis degilim insallah gecer bu ruh halim cok tesekkur ederim
Sagol canim benim fedakarlik yapmak durumunda kaliyorsun evlilikte deli dolulugun pek kalmiyor duruluyor hersey heleki hic akraba anne baba destrgi yoksaBiliyomusun ben de 22 sayilirim.. Hayatimda kimse yok, en son gecen sene olaylı terkedildim aldatildim hakaretler yedim..
Ara ara kardeşime de söylerim ya çok yalnızım kimsem yok sevdicegim yok falan.
Simdi senin konunu da okuyunca dedim ki hangimiz daha yalniz acaba..
Ne hayallerle bir yuva kuruluyor de mi..
Bir an once mutluluğa kavusursun insallah kardeşim..
Maddi durumda sıkınti yok kactim esimden dolayi degil miras olayi yuzunden hayatta kalmak icin kactim esim hayatimi kurtardievlilik yalnızlığı getirmez
sorun sizin evliliğinizde
kaçmışsın, kendi ayakların üzerinde duramıyorsun, kv ve kp ile yaşıyorsun, çocuğun da var ve 22 yaşındasın
daha ne olsun?
ayrı ev için maddi durumunuz mu müsait değil?
Iste bebegimiz oldugu icin disari kolay kolay cikamiyoruz oyle olunca bakmasi icin kv ve kbya dileniyoruz bakmasi icin bu durumda onlarin ostedigini
Haklisin da cocugumuz olunca disari cikamiypruz kolay kolay kvye borakmak zorunda kaliyoruz sonra saati gecirdik mi sıkıntı cikiyor . Gonullerini de hos tutmadigim vakit huzur olmuyor
Maddi durumda sıkınti yok kactim esimden dolayi degil miras olayi yuzunden hayatta kalmak icin kactim esim hayatimi kurtardi
Ben kacip esimin o zamanlarki evine geldigimde beni kosulsuz kabullendiler korudular ve bana igneleyici bir tek sey demediler. Sen bizim kizimizsin dediler. Sonra fark ettim ki esim onlardan ayrilirsa mutsuz olacak. Bende mademki onlar beni kabul etmis sorgulamadan beni gelin olarak bagirlarina basmislar bende duzenlerini bozmak istemedim eşim cok bagli kv kbye bende fedakarlik yapmak istedimOzaman sana keşkeler kaliyor hadi kactin keske hemen cocuk yapmasaydin en azindan ayri eve cikabilseydin durumun cok kotu evlilik degil sana hapis olmuş o... evlilik yalnizligi getirmez birlikteligi getirir aksine cocuk yapip evde kv kp yasacagina keske sende calissaydin birlikte birikim yapsaydiniz en olmadi kiraya ciksaydiniz evinizde sadece ikiniz olurdunuz kimsenin nazinida cekmezdin haftasonlari filanda alir kocani biraz hava alirdin yazik etmissin cok durumun nerden tutsan dökülüyor aramizda 1 yaş var hakikaten uzuldum adina
Cok can sıkıcı oldugu icin anlatmiyorumAmma da gizemliymis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?