yalnizim dostlar...

venuce25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
56
21
18
Ankara
Icimi dökmeye ihtiyacim var . Esime kacip evlendim sebebi uzun hikaye. Simdi 1 bucuk yasinda cocugum var. O kadar yalniz hissediyorum ki sanki hic bir seye yaramiyormusum gibi .. arkadas yok cevre yok kayinvalim kayinbabamla hepberaber yasiyoruz onlar da iyi insanlar ama onlardan farkli kulturden oldugum beni yanlis anliyorlar cok sıkıldim bu durumdan . Dertlesek kimsem yok evde cocuguma bakiyorum disariya cikamiyorum. Sessiz bir insanim . Herkesle hemen kaynasamiyorum . Evde dört duvar arasinda cildirmak uzereyim. Esime kactigim icin herkesi herseyi biraktim . Boguluyorum bazen eski yasantimi ozluyorum . Eve cicek koysan gunese dogru egilir. Benim egilecek siginagim yok . Koca bir bosluk . Ulasacagim hic bir sey yok bir amacim yok . Hayattan bezmis depresif gibi dolaniyorum . Kv ve kb calisiyorlar esimde 8e kadar calisiyor aksamda esimin yuzunu goremiyor kv kb ya hurmet etcem diye . En son ne zaman askim dedim hatirlamiyorum. Daha 22 yasindayim 70 yasinda gibi hissediyorum herseyden elini etegini cekmis bir buyukanne gibi . Icinizi baymak istemezdim ama gercekten anlatacak kimsem yok . Bu durumla nasil barisik olacam simdi ben

Geçmiş olsun arkadaşım eşinle bu sıkıntılarını konuştun mu bu şekilde o ne düşünüyor ve kv kpe niye hizmetcilik yapiyorsun ?

Hic komsu ya da arkadasiniz yok mu en azindan dertleseceginiz? Cocugunuza babaanne bakabilecek durumdaysa calismayi deneyin.

Uzulme bak en azindan cocugun var...ailen hala kus mu sana kactigin icin..

Ya burada o kadar çok ayni konudan okuyoruz ki, iste evlendim yalnızım, çocuğum var konuscak kimsem yok vs. bu konuları ayni insan açıyor sanki..
Uzuldum arkadaşım, en kısa surede inşallah bu mutsuzlugun son bulur..

Konusunca sıkıliyor üzülüyor

Sen bu halde olacagina azda o uzulsun sıkılsın 22 yasinda ölmeden mezara giricen boyle yasanmaz bi hal caresine baksın valla bizim kopegimiz var bobi 2-3 gun bahceden cikmasin delleniyor hayvancık bu zamanlarin geri gelmicek haberin olsun 10 sene sonra yiprandiginla kalırsin madalya taksalar neyse oda yok herkesin her dedigini yapmak zorunda degilsin kp kv yaninda durmak degil esinle vakit gecirmen onemli olan

evet nolacak bilmiyorum . Evlenmek yalnizligi mi getirir ? Yoksa sorun bozde mi anlamis degilim insallah gecer bu ruh halim cok tesekkur ederim

evet nolacak bilmiyorum . Evlenmek yalnizligi mi getirir ? Yoksa sorun bozde mi anlamis degilim insallah gecer bu ruh halim cok tesekkur ederim
Biliyomusun ben de 22 sayilirim.. Hayatimda kimse yok, en son gecen sene olaylı terkedildim aldatildim hakaretler yedim..
Ara ara kardeşime de söylerim ya çok yalnızım kimsem yok sevdicegim yok falan.
Simdi senin konunu da okuyunca dedim ki hangimiz daha yalniz acaba..
Ne hayallerle bir yuva kuruluyor de mi..
Bir an once mutluluğa kavusursun insallah kardeşim..

Iste bebegimiz oldugu icin disari kolay kolay cikamiyoruz oyle olunca bakmasi icin kv ve kbya dileniyoruz bakmasi icin bu durumda onlarin ostedigini
Haklisin da cocugumuz olunca disari cikamiypruz kolay kolay kvye borakmak zorunda kaliyoruz sonra saati gecirdik mi sıkıntı cikiyor . Gonullerini de hos tutmadigim vakit huzur olmuyor

evlilik yalnızlığı getirmez
sorun sizin evliliğinizde
kaçmışsın, kendi ayakların üzerinde duramıyorsun, kv ve kp ile yaşıyorsun, çocuğun da var ve 22 yaşındasın
daha ne olsun?
ayrı ev için maddi durumunuz mu müsait değil?

Sagol canim benim fedakarlik yapmak durumunda kaliyorsun evlilikte deli dolulugun pek kalmiyor duruluyor hersey heleki hic akraba anne baba destrgi yoksa

Maddi durumda sıkınti yok kactim esimden dolayi degil miras olayi yuzunden hayatta kalmak icin kactim esim hayatimi kurtardi

Ozaman sana keşkeler kaliyor hadi kactin keske hemen cocuk yapmasaydin en azindan ayri eve cikabilseydin durumun cok kotu evlilik degil sana hapis olmuş o... evlilik yalnizligi getirmez birlikteligi getirir aksine cocuk yapip evde kv kp yasacagina keske sende calissaydin birlikte birikim yapsaydiniz en olmadi kiraya ciksaydiniz evinizde sadece ikiniz olurdunuz kimsenin nazinida cekmezdin haftasonlari filanda alir kocani biraz hava alirdin yazik etmissin cok durumun nerden tutsan dökülüyor aramizda 1 yaş var hakikaten uzuldum adina

Maddi durumda sıkınti yok kactim esimden dolayi degil miras olayi yuzunden hayatta kalmak icin kactim esim hayatimi kurtardi

o zaman neden kv ve kp ile yaşıyorsunuz?
yani gerekiyorsa yan apartmanda yaşayın ama neden aynı evde?

Ben kacip esimin o zamanlarki evine geldigimde beni kosulsuz kabullendiler korudular ve bana igneleyici bir tek sey demediler. Sen bizim kizimizsin dediler. Sonra fark ettim ki esim onlardan ayrilirsa mutsuz olacak. Bende mademki onlar beni kabul etmis sorgulamadan beni gelin olarak bagirlarina basmislar bende duzenlerini bozmak istemedim eşim cok bagli kv kbye bende fedakarlik yapmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…