• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

Aljinat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
171
351
33
30
Hepinize merhabalar
Uzun zamandır kafama takılan birşey sormak istiyorum sizlere.Acaba benim gibi olan var mi yoksa ben mi tuhafim merak ediyorum.Konuya gelirsek,
Uzuuuunnnnn zamandir bir ilişkim yok hatta ona da ilişki denmezdi ya neyse.Ve ben yalnızlığa çok alıştım.Kendimi bir ilişki içinde pek düşünemiyorum yani o derece.Düşüncesi bile beni darlıyor falan.Ama bir yandan da ya hep yalniz olursam diye korkuyorum.Yalniz olmayi istemiyorum.Tuhaf evet biliyorum.Aranizda var mı böyle olan?Yada bir dönem böyle olup artik farkli düşünen?Bu bir dengesizlik mi?Geçer mi,nasil geçer?Neler düşünüyorsunuz?

O da bir şey mi, evliyim ama yalnızlığı çok seviyorum. Eşim il dışına gidince çok seviniyorum ev bana kaldı, istediğimi yaparım diye ama özlüyorum da. Hem olsun hem olmasın istiyorum :D

Ve ben yalnızlığa çok alıştım.Kendimi bir ilişki içinde pek düşünemiyorum yani o derece.Düşüncesi bile beni darlıyor falan.Ama bir yandan da ya hep yalniz olursam diye korkuyorum.Yalniz olmayi istemiyorum.

Yalniz olmak yanlis kisiyle olmaktan iyidir. Sanirim dogru kisiyi bulamazsam diye korkuyorsun. Dogru kisi , dogru yer, dogru zaman. Ucu bir arada olmali.

Back
X