- 27 Ağustos 2025
- 323
- 516
- 18
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
Kızlar dilim cok sivri
ama bu da beni etrafimdakilerin delirtmesiyle olan birsey yada karakterim ben kendimi kandırıyorum.. Etrafimda ki cogu insanla uzaklaştım ama çoğu ile basbaya bi annem bi esim birde bebegim ile kaldim
ama annemle ve eşimle konusunca da ikisi de hak veriyor yani önce ki esimin ailesi meselesini yazmistim zaten gecmis konulara sıfır maddi manevi destek olmayip bize diğer cocuklarini evlendirmemizi hayatımda esimle ilk defa tatile gittim düğünüm de kuaföre dahi gitmemistim borc olmasın diye çünkü kendimiz yaptık görümcem bizimle tatile gelmek istemis esimde hayır demis sonra herkesten beddualar evden kovulma vs falan oldu detaya girmeyim uzun kisaca es ailesi ile görüşmüyorum geçen de kuzenimle görüntülü konuşurken halam arkadan alakasız bir sekilde din ile ilgili laf soktu( sende tesettürlümüsün dedi kendi de benim gibi pantolon tunik giyer) baya ortam kalabalıktı bende tepki gösterdim bu bu şekilde söylenmez diye sonrasında msj attim halamla kötü olduk kuzenimde annem ne söylerse söylesin niye tepki gösterdin diye engellemis beni takipten çıkmış falan
pek arkadasim yok kizlar yurt dişinda yaşıyorum bebeğim var çalışmıyorum bunalıyorum
bu dönem hayatımdan baya insan çıkmis gibi hissediyorum hiç arkadasim yok bende mi sıkıntı çözemedim yada bi cevrem yok ondan böyleyim