yalnızım mutsuzum

bende yalnızım ve mutsuz değilim neden mutsuz olayım ki sevgilim olmasa da olur arkadaşım nerdeyse hiç yok sayılır kendi kendie yetebilmeli insan kendimi geliştiriyorum öyle geçiyor zaman kendime bakıyorum öyle

Çok fena içimi dökesim vardı kendimi burda buldum
Öyle fena bi yanlızlık içindeyim ki kurtuluşum yok gibi geliyo yaşıtlarımdan o kadar farklıyım ki (20 yaşındayım) Çok mu olgunum bilmiyorum ama dünyaya onların baktığı gibi bakmıyorum çok derin bakıyorum nasıl anlatsam .. Çıkar ilişkileri hiç bana göre değil ama yaşıtlarımın arkadaşlık olsun aşk olsun ilişkileri hep bunun üzerine kurulu.Ben az ve öz arkadaşım olsun istiyorum ama arkadaşlık ilişkilerinde hep şanssız çıktım aşk deseniz kim kaybetmiş ki ben bulucam Çok mutsuz hissediyorum bellide etmemeye çalışıyorum ama hiçbişey mutlu etmiyo.Farklı bi duygu arıyorum farklı bi insan belki bilmiyorum.Çekip alsın beni şu sıradanlıktan çok mu şey istiyorum :2:Mutluluğu hissetmek istiyorum böyle iliklerime kadar hayatımda bir güncük bile olsa yaşadığımı öyle bi hissetmek istiyorum ki en azından anım olur ama onu bile haketmiyorum ben yaşadığımı bile hissedemiyorum layığım bu demek ki :5::5:

Yedinmi kafayı sen Aşk meşk belli bi yere kadar... Âşık oldun evlen ondan sonra kaynana ile uğraş yok kaynınla uğraş
Görümce ile takış... Ay sonu derdi geçim derdi...
Acelr etmeee bırak kafanı dinle biraz gez dolaş eğlen çoş
Kısmetin çıkar karşına daha kücüksün acele etme... İnsanlarla uğraşmak zor
Hayat cok zor

Yaşıtlarından önde gittiğini düşünüyosan kafaca hep bu yalnızlık hissini yaşarsın maalesef
Gerçi maalesef mi bilemedim bir yandan iyi bir yandan kötü

Daha çok küçüksün ya.Bu bezginlik te neyin nesi.
Dur bakalım hayat neler getirecek sana.
Hiç ummadığın mutluluklar da yaşarsın ,çok ağır üzüntüler ve kayıplar da.
Ömürlük aşk istersin, inşallah da bulursun ama filmlerdeki romantik sahnelere fazla takılma.
Ömürlük aşkınla da mutsuz günleriniz olacaktır-dertlerde boğuştuğunuz vs.vs....
Hayal kur da gerçeklerden de fazlaca uzaklaşma.
Gerçi gençken böyle düşünülüyordu değil mi:))
Yaşın ilerledikçe-hayatta somut gerçeklerle yüzleştikçe hayata bakışın şekillenecek-daha ayakların yere basacak
senden büyükler hep buna benzer yorumlar yapacaklar,yaşıtların da seninkine benzer.
Olgunluk farklı düşündürüyor insana...

Sağolun cevplarınız için kızlar.O gün daralmıştım şimdi daha sağlıklı düşünüyorum daha gencim yaşarım güzel şeyler ya :10:

Kizlar biz akli basinda insanlariz, daha derin bakabiliyoruz ve iste bu yüzden yalniziz ( benim yas 26 )
Diger insanlar gibi olmadigimiz icin böyleyiz..
SIk eleyip ince düsündükce, yalnizliga mahkumuz...
aynen çok sık elmemk lazım...
hep derler ya kusursuz dost arayan dotsuz kalır diye..
bende öyleyim mesela...

Back
X