Yalnızım ve korkuyorum

temmuz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
19
1
86
İstanbul
Kızlar kapım calındı yaklasık 20 dakıkadır 5 kez,en alt kapıdan,kım olduguna da bakamıorm,yalnız kalıorm unı ogrencısıyım saat 2 kımseyı arayamıorm ,cok korkuyorum,napmalıyım

Kapının demirini mutlaka vur
Ciddi anlamda korkuyosanda birilerini arayabilirsin,çekinilecek bi durum değil bu

Işığını yak
Kapını pencereni iyi kapat
Eline de bir sopa al
Bol dua et
Otomatige falAn basma
Gerekirse polisi ara

Ekip isteyin.
Geceleri devriye geziyorlar zaten.
Gelip sizi kontrol ederler hem de şöyle bir görünmüş olurlar.

okurken ben bile tedirgin oldum polisi arayabilirsin .
Komşundan yardım isteyebilirsin ışığı kapalı tutma .
Yanına çağırabilecegin biri varsa gelsin.
Bizimde basarlar bazen ama böyle sık sık olması tedirgin edici .
Duâ et Rabbim in izniyle bi şey olmaz canım

Polis diye gelene de kimliğini göstermeden kapıyı açmayın sakın.

Arkadaş çıkmış kizlar Allah korusun başına bi şey gelmez inşallah ben çok tedirgin oldum uyuyamam bu gece

geldım,cok saolun,bı arkadsımı aradım gece 2 ama aradım geldıler baktık heryere yoktu kımse,gttıler snra,insallh bı dha calmaz,hala korkuorm

ıstersen polısı arayabılırsın
en azından bırılerı gelır hem görünmüş olur
yanlız yaşadığını bılen var mı mahallede bınada vs.

uyuyamam zaten artık bu gece,ısık acık otururum,yok ıstnbulda yasıyorum yan komsumu bıle tanımıyorum kı,cevremde yoktur nerde oturdgumu falan bılen az ınsan vardır ama bılmıyorum

Göndermeseydin keşke arkadaşlarını
Yanında kalsalardı
Korkmamaya çalış,kapını kilitle,ışıkları,televizyon falan aç istersen evde ses olsun
Daha az korkarsın belki böylece

geldım,cok saolun,bı arkadsımı aradım gece 2 ama aradım geldıler baktık heryere yoktu kımse,gttıler snra,insallh bı dha calmaz,hala korkuorm

Bir yere saklandı ise arkadaşınla etrafa bakındığında korktuğunu belli etmişsindir ki zaten korkmanı istiyor yada istiyorlar ama polisi arayıp 1 tur artırsan saklanıyorsa göz dağı vermiş olurdun.

uyuyamam zaten artık bu gece,ısık acık otururum,yok ıstnbulda yasıyorum yan komsumu bıle tanımıyorum kı,cevremde yoktur nerde oturdgumu falan bılen az ınsan vardır ama bılmıyorum

Korkmayın bişey olmaz kötü şeyler düşünmeyin . Kendini bilmezin biri yapmıştır . Bize de olur bazen . Arkadaşlarınızı göndermeseydiniz keske

Buraya yazdıgımdn berı bı dha calmadı,arkadslarm yakında oturuolr zatn,bı dha calarsa polısı ararım,cok saolun tesekkr ederm,bi an ne yapcgmı bılemeynce buraya yazdm

temmuz böyle durumlarda polisi ara...gece devriye gezen ekipler derhal verdiğiniz adrese gelip gereğini yaparlar...yanlızlık zor şey, keşke bir ev arkadaşınız olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…