Yalnızım, yalnızsın, yalnızlar.

Ben seni çok iyi anlıyorum. İnsan duygusal bir boşluk hissediyor, hoşlanacağı flörtleşeceği birini arıyor.
Sen yine iyisin benim 20 yıldır hiç sevgilim olmadı :KK53:

Ben seni çok iyi anlıyorum. İnsan duygusal bir boşluk hissediyor, hoşlanacağı flörtleşeceği birini arıyor.
Sen yine iyisin benim 20 yıldır hiç sevgilim olmadı :KK53:

Benim gibi düşünen, hisseden birileri olunca o kadar mutlu oluyorum ki. Daha öncede dediğim gibi bazen böyle düşündüğüm için kendimi suçluyodum ama şuan çok daha rahatım.

Ayrıca dediğin çok doğru. Bazen ne bileyim böyle başımı omzuna yaslayacağım birisini istiyorum.

Mesela bugün minibüste iki sevgili gördüm birbirlerine öyle güzel bakıyorlardı ki resmen kıskandım. :mad:

Gerçekten hiç olmadı mı?
Olmadı, 14 yaşında ileride evlenicez biz sen benim sevgilimsin çıkıyoruz ehi mihi ^.^ tarzı elini tutmadığım yanağını bile öpmediğim bir flörtüm olmuştu ama o sevgili sayılmaz :KK53:
Bunun dışında zaten olmadı, insan gerçekten sarılıp başını dinlendireceği bir omuz arıyor, bir heyecan arıyor.

Olmadı, 14 yaşında ileride evlenicez biz sen benim sevgilimsin çıkıyoruz ehi mihi ^.^ tarzı elini tutmadığım yanağını bile öpmediğim bir flörtüm olmuştu ama o sevgili sayılmaz :KK53:
Bunun dışında zaten olmadı, insan gerçekten sarılıp başını dinlendireceği bir omuz arıyor, bir heyecan arıyor.
34 yaşında mısın şimdi?Hiç olmadı ha.Konusahibi yaşı küçükmüş biz nedek.

Kesinlikle haklısın. İnsan ailesi dışındada sevebilceği, sevilebilceği birisini arıyor. Onu görünce mutluluktan uçası gelsin istiyor. Ahh ahh :KK51:

Bende yalnızım.... Beklentiler yüksek olunca mı böyle oluyor acaba:KK64:

Aslında beklentilerimiz de çok yüksek değil en azından kendi adıma öyle söyleyeyim. Ne bileyim meslek ve karakter sahibi olması yeterli. Özellikle KARAKTER çok önemli, adam gibi adam istiyoruz yahu, çok şey mi? :KK53::KK53:En Büyük KK

Yani kızlar belki çoğunluğunuzun dediği gibi daha zamanım var, ama o duyguları unuttum resmen ve tekrar yaşamak istiyorum. Yani ne bileyim buluşacağımız zaman günlerce ne giysem diye düşünmek istiyorum, onu görünce heycanlanmak istiyorum, elimi tuttuğunda kalbim küt küt atsın istiyorum.:KK51:

Benim derdim ayy hemen evleneyim, evde kaldım falan değil kısaca.
Bi ilişki içinde olmamanın verdiği avantajları değerlendirmelisiniz bence.

Sizi ilginç kılacak, sosyalleşbileceğiniz, kendinizi geliştireceğiniz, dünyaya farklı yerlerden bakmanızı sağlayacak şeylere yönelin.

İlk okuyuşta kişisel gelişim zırvaları gibi geliyo olabilir ama aslında yapmanız gereken şey tam olarak bu.

Kendinizde eksik olduğunuzu düşündüğünüz yönleri tamamlayın ne bileyim yabancı diliniz iyi değilse bi kursa gidin mesela.

Belki 2 sene sonra iş icabı yabancı kökenli bi adamla tanışıp ona sırılsıklam aşık olacaksınız. Ya da kursun speaking sınıfında taş gibi bi sarışın/esmer sizi bekliyor.:KK66:

Yeni yeteneklerle donanıp daha çekici bi insan olun, ne kadın ama dedirtin arkanızdan. Bardagın %50si aşık olmaksa kalan %50si de aşkına karşılık bulmak malum. O'nu etkileyecek bi şeyler ögrenmekten zarar gelmez. (Tabi her ne yapıyorsanız önce kendiniz icin yapın ama konumuza katkısı da bi gerçek.

Sevgili olma amacı gütmeden karşı cinsle sosyalleşin, erkeklerin bakış açısına dair daha çok fikriniz olsun. Özellikle bu önerinin faydasını göreceginizi garanti ederim.:KK48:

Benim aklıma gelenler bunlar umarım gönlünüze göresini bulursunuz.:KK74:

Bi ilişki içinde olmamanın verdiği avantajları değerlendirmelisiniz bence.

Sizi ilginç kılacak, sosyalleşbileceğiniz, kendinizi geliştireceğiniz, dünyaya farklı yerlerden bakmanızı sağlayacak şeylere yönelin.

İlk okuyuşta kişisel gelişim zırvaları gibi geliyo olabilir ama aslında yapmanız gereken şey tam olarak bu.

Kendinizde eksik olduğunuzu düşündüğünüz yönleri tamamlayın ne bileyim yabancı diliniz iyi değilse bi kursa gidin mesela.

Belki 2 sene sonra iş icabı yabancı kökenli bi adamla tanışıp ona sırılsıklam aşık olacaksınız. Ya da kursun speaking sınıfında taş gibi bi sarışın/esmer sizi bekliyor.:KK66:

Yeni yeteneklerle donanıp daha çekici bi insan olun, ne kadın ama dedirtin arkanızdan. Bardagın %50si aşık olmaksa kalan %50si de aşkına karşılık bulmak malum. O'nu etkileyecek bi şeyler ögrenmekten zarar gelmez. (Tabi her ne yapıyorsanız önce kendiniz icin yapın ama konumuza katkısı da bi gerçek.

Sevgili olma amacı gütmeden karşı cinsle sosyalleşin, erkeklerin bakış açısına dair daha çok fikriniz olsun. Özellikle bu önerinin faydasını göreceginizi garanti ederim.:KK48:

Benim aklıma gelenler bunlar umarım gönlünüze göresini bulursunuz.:KK74:

Merhaba, öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Söylediklerin benim için o kadar değerli ki :KK9:

Ve söylediklerinde o kadar haklısın ki! Aşksız geçen bi zamanı kendim için harcayabilirim, hem bu sayede aşık olmamayı bu kadar kafama takmam hemde diğer arkadaşların dediği gibi akışına bırakırsam aşkın bana geldiğini farketmem bile sonra bi bakmışız countess deli divanee :KK23::-)

Merhaba hanımlar,
Bu dert midir değil midir bilmiyorum ama bu aralar çok kafama takıyorum.
Ben 3 yılı geçkin süredir yalnızım yani sevgilim olmadı. Daha öncesinde olmuştu bi kaç kere ama kısa sürmüşlerdi. Şuan içimde yaşadığım duyguları nasıl anlatabilirim bilmiyorum..
Yani ailem, yakın arkadaşlarım dışında birisi tarafından sevilmek, sevmek istiyorum. Ama karşıma öyle birisi çıkmıyor. Bu 3 yıl içerisinde konuştuğum birileri oldu ama hiçbirine o duyguları hissetmedim, sevgili olmadan bitirdim konuşmayı.
İyi bir mesleğim var, etrafımdaki insanların dediğine göre gerçekten güzel bir kızım, mahalle görüşünü ele alırsak genel olarak iyi bir kızmışım. :confused::KK53:
Etrafıma bakıyorum çoğu yaşıtım evli, bazılarının çocuğu oldu, bazıları nişanlı yada ciddi ilişkileri var. Kendimi çok yalnız hissediyorum ama sırf sevgilim olsun diyede kimseyle sevgili olamam o yapıda birisi değilim.

Sizce ne yapabilirim? Bu yoğun yalnızlık duygusundan nasıl kurtulabilirim? Bu arada yaşım 24.

Not: Yahuu daha gençsin bulursun, acelen ne gibi cümleler duymak istemiyorum. :KK35: Farkındayım genç, yolun başında olduğumun ama dediğim gibi 3 yıldan fazla zamandır yalnız olmanın vermiş olduğu bi hissiyat bu. Lütfen bunu dikkate alarak yardım etmeye çalışın bana.

Hepinize teşekkürler:KK68:
Ilk okudumda aklimdan su gecti: kesin onu seven biri vardir etrafinda o gormuyordur. Etrafina daha dikkatli bak

Gensin, bulursun, acelen ne gibi cumleleri duymak istemiyorum demissin.
Geriye soylenecek bir sey birakmamissin ki :)

Yav millet 3 yıldır sevgilim yok diye bunalıma giriyor ben 26 yaşıma geldim, hayatımda bir kişiye en ufak bir hoşlantı bile duymadım, hiç sevgilim olmadı. Bende bu duygular yok mudur nedir, garip bir cinsim. Ah aşık olsam, ah çiftler filan diye içim de gitmiyor hiç.
Sana ne diyeyim, yeni ortamlara gir, çevre yap. İnsanlarla tanışa tanışa kafana göre birini bulursun belki.
Ciddi misiniz ?

Bence ciddi. Cevremde bir iki kiz arkadasim var boyle. Sevemiyorum edemiyorum derken yas oldu 26 27.
Her zaman onlara dedigim sey sudur. Birsey hissetmesende konus gorus senle hoslanan birileriyle bunda bir kotuluk yok. En azindan erkekle nasil konusulur nasil davranilir bir fikrin olur belkide bir yere varir iliski sonunda

Back
X