yalnızım

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
40
İstanbul
Benim derdim yalnızlık
Kimseye anlatamıyorum,paylaşamıyorum..buraya sık girerim vede herkesin derdini okurum herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo buda benim çok hoşuma gidiyo belkide bu site oyüzden çok giriyorum....
benim derdim belki herkesin derdinden küçük olacak ama anlatmak istedim..
ben evliyim eşimide çok seviyorum ama bazen beni çok yalnız bırakıyo ilgisiz kalıyorum bazen sölüyorum konuşmaya çalışıyorum ben buyum duygularımı ifade edemiyorum ama seni çok seviyorum diyo ama ben bunu değil benle zaman geçirmesini istiyorum ama olmuyooo:1no2:
çocukluk arkadaşım var dostum dediğim insanda dengesiz davranıyo bi iyi bi kötü anlayamıyorum 1 ay ne telefonda nede yüzyüze görüşmediğimiz bile oluyo ben aramasam aramaz zaten ...ondada bana karşı bişi yok sanırımmirmirmirmir
arkadaşlarım çok ama herhalde ilgi açlığım var ve bikaç ay önce babamı kaybettim annemin yalnızlığına dayanamıyorum ona baktıkcada içim acıyo babam için ayrı üzülüyorum annem için ayrı:çok üzgünüm::a015:
çekip gitmek istiyorum uzaklara ama kocamsızda yapamam öle bi boşluktayımki kızlar size anlatamam belki ifadelerim,anlatım tarzım yanlış yada anlaşılması zor olmuştur ama içimden geldiği gibi aktarıyorum sizlere:a015::a015:

mrb 21 yaşındayım bu konularda çok fikrim yoktur ama nasıl desem en azından kendini oyalayacak hobiler bulsan olmaz mı hem oyalanırsın aklın taklmaz arkadaşta bulabilrsin.kocan hakkında olumsuz düşünme gerçekten de bazı erkekler sevdiklerini gösteremez derler canını sıkma,sıkıntını eşine çok yansıtırsan seninle daha az ilgilenebilir

yalnızlık bendede var canım. çok arkadasım var ama hiç dostum yok.etramındakilerin bi tanesi bile dost olsaydı keşke.hepsi dedikoducu hepsi sorunlu tipler.nasıl oluyorda bu kadar problemli tipleri başımda toplamışım kendime hayret ediyorum..benim şimdilik çözümüm burdaki siteye dağıtmak sanal deselerde gercek insanlardan görmediğimiz faydayı bu sitede görüyoruz bence.

yansıtmak istemiyorum ama elimde değil bende sevgimi gösterebilen bi tip değilim ama kocam için zorluyorum ve sevgimi gösteriyorum ona oda çabalasın istiyorum ilgi gösetrsin belli etsin istiyorum ama çok şey istiyorum galibabenneyaptımki
evet arkadaşım kesinlikle katılıyorum sana burdaki arkadaşlıklar dışardkilerden daha iyi kimseye güvenmez hale geldim dostum dediklerim hep önüme gelio bişekilde sıkıldım bunaldım ve çok yalnızım:çok üzgünüm:

benim de sevgilimden başka kimsem yok bir de ailem...sevgilim aynı zamanda en iyi dostum..ama bazen insan normal bir arkadaşada ihtiyaç duyuyor ancak normal arkadaşlardan da kazık yiyince aman olmaz olsun diyorum..yalnız mutlu olmaya çalışıyorum..kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum..erkekler sevgiiisini gösteremeyebiliyor ama seni sevdiinden eminsen çok da üsteleme değişmez çünkü canım....

sevgsinden eminim şüphem yok ama ilgi eksikliği var benimde ailem ve eşimden başka yanımda kimse yok güvenebileceğim
benimde uğraştığım şeyler var ama bazen öle bi duruma geliosunuzkii ben şuan o durumdayım ilgi istiyorum birascık özen istiyorum ama yok mirmirmirmir

bende istiyorum onları canım ama benim eşimde son zamanlarda iş güç yorgunluk derken ilgisizlik oldu, üstelik eşimin haberi bile yok ama tam da onun ilgisizliğinin başladığından beri benim gerçekten ilgiye ihtiyacım var, hiç olmadığı kadar hemde,hep Allaha sığınıyorum,dua ediyorum ama herkesin ilgisi üstünde olsa kocanın ki olmasa hayat bomboş oluyor,bilmiyorum belkide alışık olduğum için, bulamadığımda çok üzülüyorum, sanki herkesin evliliği zamanla bu hale geliyor, biliyormusun evlendiğimizden beri inan eşimle uyuduğum 5 kere falandır nerdeyse 6 senelik evliyiz bi düşün yani, sabahlara kadar tv başında,offfffffffff of

bosver arkadasim ya
zaten bu devirde dostluk nerde...kolay bulunan bisey degil
esinle mutluysan bu sana yetsin bence ya o da olmasaydi?
simdiki zamanda dostlar iyi gunde var malesef, insanlar taviz vermiyorlar asla
bosver bence

ayy canım benim ya..
bence en çok seni etkileneyen babanın ölümü..
bu acıya dayanmak içinda çevrende birilerinin ilgisine,senin acını hafifletmesine ihtiyaç duyuyosun doğal olarak..ama yalnız değilsin..senin gibi bi çok insan aynı şeyleri hissediyo..
hayat böyle bazen ruhunu çok kalabalık çok dolu bazende çok yalnız hissediyosun..
bazen çok arkadaşın oluyo kalabalıkda yalnızsın..
bazen bir-iki kişiyle bile kendini güvende ve kocaman bi ortamda hissediyosun...
insan kendi kendinş çözümleyip anlayabildiği süreç de yalnızlığından kurtulur...

yalnız kalmak zordur çekilmezdir ama şu açıdan bakalım olaya
senin yanında seni anlamayan durmadan yargılayan yanlış anlayan insanların olmasındasa
varsın yalnız olasın inan bana ikinci seçenek daha iç rahatlatıcı
oturur duvarlara anlatırım derdimi defter sayfalarına....
hiç olmazsa onlar yargılamaz yadırgamaz değil mi
sadece dinler dinler...
dostlarda böyledir sadece dinlerler
ha belki cevap vermezler ama boşver oda o kadar önemli değil
kendi kendinize yetmesini bilin
şu zamanda dost diye bir şey çok fazla kalmadı ne yazık ki
en iyi dostumuz yine kendimiz...

öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun babanızın
sizlerede sabır diliyorum
aslına bakarsan hepimiz yanlızız çevremiz insan kaynarken
sürekli yanlızım dersek bunalım kapıya dayanıyor bu yüzden yanlızım deme bak yanında seni seven bir eşin var erkekler duygularını kolay gösteremez kadınlar gibi sen sarıl yanında olduğunu sıcaklığını hissedeceksin
çok sevdiğin uğraşmaya vaktinin olmadığını düşündüğün şeyleri yap
illaki bir insan arama aradığın an bulamazsın o an sana yıkım olur
sen birilerinin yanında ol o an
annene üzüntünde seni yıkıyor anladığım kadarıyla bende babasını kaybeden biri olarak annen hakkındaki düşüncelerini iyi anlayabiliyorum elin kolun bağlı gibi hissediyosundur
fakat asla böyle hissetme senin varlığın annene güç veriyordur seni üzgün görünce yıkılır ben yaşadım bunları inan onlar bizden daha güçlü neyle nasıl başedeceklerini daha iyi biliyorlar

ben de hep yalnızım çünkü eşim denizci.iki senedir evlyiz.ama toplasan kaç kere yanımdadır anlatamam.çok acı çekiyorum,eşim yokken denizin dibindeyke (denizaltıcı),ben tek başıma hayat mücadelesi veriyorum.çok arkadaşım yok buralarda.2-3 tane.ailelerde uzakta.ben de çok yalnızım ama napalım kaderimiz bu ben bile bile eşimi sevdim ,evlendim.

hayatta hep yalnız değil miyiz zaten.hayatın kendisi bu.hayatta tek başımıza ayakta durmak,tek başımıza başımızın çaresine bakmamız gerekiyor.off off

cnm gerçekten bu zamanda sırtını dayayacağın bir dost bulmak çok zor
herkes ve herşey sanal olmuş
inanki bende burda daha mutlu oluyorum
ayrım yapmadan herkes herkesin derdini dinliyor ve teselli ediyor
bebeğin varmı o bile yalnızlığını biraz olsun unutturur sana

kim yalnız değilki ?
yalnız doğarız yalnız ölürüz ...
eşimiz,sevgilimiz,ailemiz hayat oyunundaki rol arkadaşlarımızdır sadece..
herkes içinde yalnızdır aslında..bazen çok hissederiz bu duyguyu bazen de hissetmeyiz..

arkadaşalar cevaplarınız içinçok teşekkür ederim..
benim için vaktinizi ayırdığınız için cevapladığınız için çok teşekkürler...
bebişim yok henüz çalışmaya başladık 2 aydır ama yokk babamı kaybettikten sonra bende bu his dahada çoğaldı evet insan çok ama hakiki insan yok evet beni seven bi kocam var bundan eminim bazen bazı huyları bu duygularımı bastırıyo ama yinede ilgisizliği yalnız kalmam beni üzen tv izliyo sürekli yemek yerken ne konuşursak oo işteee buna da şükür burda ne dertler okuyoruz ama paylaşmak istedim sizde paylaşımıma ortak olduğunuz için tekrar teşekkürler arkadaşalarr:1hug::1hug:a.s.a.s.

allah herkese yardım eder inş. sende kendin için bişeler yap kurslara git aktivitelere katıl çocuk yapın yoksa bu hayat baska türlü geçmez .

ben de senden çok farklı değilim.severek evlendim.bambaşka bir şehirdeyim artık.hiç dostumyada akrabam yok.çalışıyım dedim adamakıllı bi iş de bulamadım.şimdi ise hamileyim.yapayanlızım akşama kadar evimde.sadece eşimin ailesiyle gidip geliyoruz diyebilirim.ailem çok uzakta.kendini yanlız hissetme.bi üğraş yada bi iş bul kendine.olmadı çocuk yapın.inşallah senin benim gibilerin bu tür sıkıntıları uzun sürmez.Allah yardımcımız olsunsenağlama

iş çok aradım ama kafama göre bişi bulmadım olanlarda anlaşmazlık oldu çıktım şimdide partime işte çalışıyorum bebek içinde 2 aydır uğraşıyoruz yokkk ne çok insan varmış benim gibi ben kendimi bu konuda tek sanıyodum yanılmışımfisfisfisa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…