Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım günlük görüştüğüm kayınvalidem eltim var eşimle çalışıyorum oradada kimse yok birtek burdan arkadaşlarla sohpet etmeye çalışıyorumyalnız değilsin birçoğumuz senin gibiyiz.benimde ailem yok yanımda.arkadaşalrım başka şehirde.ben istdayım yapayalnız hisediyor insan çok zor gerçekten.
ayy yasık kıyamam sana ,hepimiz bazen yalnızız ailemizde olsa kiminle neyi konuşabildiğin önemli sen anlat biz dinleriz![]()
dalga geçer gibi konuştun
pes diyorum sana ,başkada bişi diyemiyorum![]()
bende ailemden ayrıyım onlar ankarada.benimde yok arkadasım aileden uzakta olmak çok zor bi duygu alışmak baya zaman alıyor.garip bir his.
bende aynı durumdayım.ailem şehir dışında yazlığa yerleştiler orda kalıyorlar artık,bir tane abim var evli oda anadolu yakasında ben avrupa yakası...1 tane bile arkadaşım yok burda..sadece kayınvalidem var yakınımda onunlada ne kadar dertleşebilirsinki..arkadaş gibi olamazki..
çok zor ama çok...seni çok iyi anlıyorum...ayse arkadaşım siz nerde oturuyorsunuz?
benim gibi, ailen yakının da ama soğuk ,arayıp sormayan bi aile olacağına uzakta olmasını tercih ederdim.. 1 yıldır bebeğimiz olmuyor 1 hafta önce doktora gittim bildiği halde,doktor sonrası hiç aramayan,kızını hiç merak etmeyen bi annem var![]()
hayır aramızda bi problem yok..dedemler özlese beni geceee neden 15 gündür gelmedi dese,evlendi gitti hergün burda mı oturacak diyo mesela..her gün oturacak dediğide aramızda 20 dk mesafe var ve 10-15 günde bir gidiyorum..
ahhh ah ben de yalnızım canım tayınımız çıktı burada arkadaş olabıleceğim kımse yok aılem uzakta..bir eşm birde kk var ancak burda sohbet etmeye çalışıorum ben de![]()