yalnızım

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
benim gibi kendini yanlız hisseden yakınında hiç arkadaşı olmayan birileri var mı aranızda. ailemden uzakta evliyim tek tesellim kadınlar kulubü..çok sıkılıyorum

yalnız değilsin birçoğumuz senin gibiyiz.benimde ailem yok yanımda.arkadaşalrım başka şehirde.ben istdayım yapayalnız hisediyor insan çok zor gerçekten.

yalnız değilsin birçoğumuz senin gibiyiz.benimde ailem yok yanımda.arkadaşalrım başka şehirde.ben istdayım yapayalnız hisediyor insan çok zor gerçekten.
arkadaşım günlük görüştüğüm kayınvalidem eltim var eşimle çalışıyorum oradada kimse yok birtek burdan arkadaşlarla sohpet etmeye çalışıyorum

ayy yasık kıyamam sana ,hepimiz bazen yalnızız ailemizde olsa kiminle neyi konuşabildiğin önemli sen anlat biz dinleriz :29:

Bende ailemden ayrıyım onlar ankarada.benimde yok arkadasım aileden uzakta olmak çok zor bi duygu alışmak baya zaman alıyor.garip bir his.

ben yalnız yatamıyorum malesef. iyiki de yalnız değilim ama Allah yardımcın olsun canım

bende aynı durumdayım.ailem şehir dışında yazlığa yerleştiler orda kalıyorlar artık,bir tane abim var evli oda anadolu yakasında ben avrupa yakası...1 tane bile arkadaşım yok burda..sadece kayınvalidem var yakınımda onunlada ne kadar dertleşebilirsinki..arkadaş gibi olamazki..
çok zor ama çok...seni çok iyi anlıyorum...ayse arkadaşım siz nerde oturuyorsunuz?

bende aynı durumdayım.ailem şehir dışında yazlığa yerleştiler orda kalıyorlar artık,bir tane abim var evli oda anadolu yakasında ben avrupa yakası...1 tane bile arkadaşım yok burda..sadece kayınvalidem var yakınımda onunlada ne kadar dertleşebilirsinki..arkadaş gibi olamazki..
çok zor ama çok...seni çok iyi anlıyorum...ayse arkadaşım siz nerde oturuyorsunuz?

mesajını çok geç gördüm canım ben şu an izmirde oturuyorum ailem manisanın bi ilçesinde oturuyor öyle zorki ailenin yakınında olmaması

Benim gibi, ailen yakının da ama soğuk ,arayıp sormayan bi aile olacağına uzakta olmasını tercih ederdim.. 1 yıldır bebeğimiz olmuyor 1 hafta önce doktora gittim bildiği halde,doktor sonrası hiç aramayan,kızını hiç merak etmeyen bi annem var :43:

benim gibi, ailen yakının da ama soğuk ,arayıp sormayan bi aile olacağına uzakta olmasını tercih ederdim.. 1 yıldır bebeğimiz olmuyor 1 hafta önce doktora gittim bildiği halde,doktor sonrası hiç aramayan,kızını hiç merak etmeyen bi annem var :43:

merhaba canım benim ailem gelip gider hep arar sorarlar ama yaınımda değiller bu zor geliyo .
Peki anlamadığım annen neden soğuk sana birseymi yaşadınız ki ciğer sonuçta onun kanından canındansın her konuda yanında olması gerekiyo arnızda bi problem mi var

Hayır aramızda bi problem yok..Dedemler özlese beni geceee neden 15 gündür gelmedi dese,Evlendi gitti hergün burda mı oturacak diyo mesela..Her gün oturacak dediğide aramızda 20 dk mesafe var ve 10-15 günde bir gidiyorum..

hayır aramızda bi problem yok..dedemler özlese beni geceee neden 15 gündür gelmedi dese,evlendi gitti hergün burda mı oturacak diyo mesela..her gün oturacak dediğide aramızda 20 dk mesafe var ve 10-15 günde bir gidiyorum..

senin kurduğun yuvana alışmanı benisemeni istemesinden böyle söylüyor olamaz mı
ah kardeşim benim ailemle aramda 1 saat yol var ama 3 ayı geçti daha gidemedim öyle özledim ki ne güzel 15 günde bier aileni görüyorsn

ahhh ah ben de yalnızım canım tayınımız çıktı burada arkadaş olabıleceğim kımse yok aılem uzakta..bir eşm birde kk var ancak burda sohbet etmeye çalışıorum ben de :43:

ben 6 yıldır evliyim. evlendim eşimin işi nedeniyle onun memleketine yerleştik, kafa dengi bir Allahın kulunu bulamadım. apartman eşimin ailesi ve akrabalarının. onlarda kiracı olarak tarikattan öğrenci yada evli çiftleri alıyorlar. eşleri benimle aynı asansöre bile binmiyor, mahrem diye. önceleri çok hevesliydim arkadaş olmaya şimdi, aynı dilden konuşmadığımızdan, onlar beni ben onları yadırgadığından görüşmez olduk.

tek dostum, sırdaşım, canım ciğerim annem. bu gün sabahın 7 sinde kalktım dün kayınvaldeme kayınpederime çok kızmıştım. hiç uyku tutmadı sinirimden, ağlamaktan harap oldum. 9 a kadar bekledim öyle aradım annemi. nasıl içimi döktüm, nasıl ağladım, bide sarılabilseydim ne güzel olurdu :2::2::2: beni hiç yanlız bırakmaz annem, telefondan bile olsa yeter insana. bazen diyorum çok şanslıyım çünkü çogu insan annesiyle bile konuşamıyor. Annem yanlızlığımın tek ilacı, Allah başımdan eksik etmesin iyiki var :16::16:

Son düzenleme:
Back
X