Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gibi kendini yanlız hisseden yakınında hiç arkadaşı olmayan birileri var mı aranızda. ailemden uzakta evliyim tek tesellim kadınlar kulubü..çok sıkılıyorum[/QUOT
var,ben
ne ailem,ne bir arkadaşım,ne bi dostum var bu şehirde
evlendiğimden beri hep evdeyim
asosyal,mutsuz ,agrasif,hatta pasif bişiii oldum...
ikide bebeğim var, bütün vaktimi onlarla geçiriyorum tabii
ama bende sıkılıyorum ve çoğu zaman çok yalnız hissediyorum(((
benim gibi kendini yanlız hisseden yakınında hiç arkadaşı olmayan birileri var mı aranızda. ailemden uzakta evliyim tek tesellim kadınlar kulubü..çok sıkılıyorum[/QUOT
var,ben
ne ailem,ne bir arkadaşım,ne bi dostum var bu şehirde
evlendiğimden beri hep evdeyim
asosyal,mutsuz ,agrasif,hatta pasif bişiii oldum...
ikide bebeğim var, bütün vaktimi onlarla geçiriyorum tabii
ama bende sıkılıyorum ve çoğu zaman çok yalnız hissediyorum(((
KAÇ YILDIR EVLİSİN 2ÇOCUK OLDUĞUNA GÖRE 4 5 YILLIK EVLİSİNDR..
İNSANIN ÇEVRESNDE ARKADAŞININ OLMAMASI KÖTÜ.
BEN BAZEN KONUŞMAYI UNUTTUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM
bence insanın çevresinde niteliksiz bir insan yığını olacağına onu anlayan tek kişi olması bile yeterli. eşlerinizle yalnızlığınızı paylaşamamanız çok kötü. ama üzülmeyin. mutlaka bir çıkış yolu vardır[/QUOT
BEN HERŞEYİMİ EŞİMLE PAYLAŞIYORUM AMA ARKADAŞ DOST OLMAYIŞININ SIKINTISINI YAŞIYORUM
KAÇ YILDIR EVLİSİN 2ÇOCUK OLDUĞUNA GÖRE 4 5 YILLIK EVLİSİNDR..
İNSANIN ÇEVRESNDE ARKADAŞININ OLMAMASI KÖTÜ.
BEN BAZEN KONUŞMAYI UNUTTUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM
3 yıl oldu canım
komşum var bi kaç arkadaşım falan var ama yüzeysel
samimi olduğum kimse yok
bende çoğu zaman senin gibi düşünüyorum
e peki sıkılan arkadaslar ne yapıyorsunuz evde kalktım evi topladım yemek yaptım diyelim e sonra .... Hani tek basınada gezilmiyoki bide sasırdıgım gittigi yerde bisürü kankaları anında edinenler cok sasırıyorum bizdemi bi anormallik varki bende sıkılma rekoru kırmak üzreyim aynı evde dolan dur öffff pöffff hayat cok sıkıcı![]()
3 yıl oldu canım
komşum var bi kaç arkadaşım falan var ama yüzeysel
samimi olduğum kimse yok
bende çoğu zaman senin gibi düşünüyorum
BAZEN DİYORUM Kİ OLACAKSA HAYIRLI ARKADAŞLAR OLSUN HAYIRSIZ OLACAKSA OLMASIN DİYORUM YİNEDE ÜZÜLÜYORUM ZAMAN ZAMAN
konu açsam herhalde tam da böyle bir konu açardım..![]()
[font=ımpact]istanbuldayım , ablam ve abim burada ama aramız çoooook soğuk.
Hiç arkadaşım görüştüğüm kimse yok, evdeyim hep ve bazen öyle yalnız hissediyorum ki kendimi depresif bir hal kaplıyor ruhumu.Eşimin de işleri çok yoğun...pffff. Anladınız siz
... [/font][sıze=2][/sıze]
Eşim ablamlarda gece yatmamı istemiyordu , güzdüz istediğin kadar kal akşama kadar ama gece kalma diyordu ve sırf bu sebepten ablam eşime de bana da küstü. Şimdi şimdi biraz konuşuyoruz ama o da soğuk soğuk...![]()
benim gibi kendini yanlız hisseden yakınında hiç arkadaşı olmayan birileri var mı aranızda. ailemden uzakta evliyim tek tesellim kadınlar kulubü..çok sıkılıyorum