- 16 Ekim 2010
- 126
- 0
- 116
- Konu Sahibi toprak2828
-
Yazdığınız herşeye çok teşekkür ederim. Bir kaç gündür daha iyiyim daha dogrusu oglum uyur uyumaz kitaplara veriyorum kendimi... Düşünmemek konusmamak en iyisi sanırım. Hayatta sadece eşimle aşarak ilerleyecegiz bunu ögrenmiş oldum,ve her ne yaparsam yapayım altından yalnız kalkacagımı. Olsun ne yapayım en azından yasıyorum değil mi oglum ,,eşim yuvam var böyle teselli edeyim bende kendimi
Yazdığınız herşeye çok teşekkür ederim. Bir kaç gündür daha iyiyim daha dogrusu oglum uyur uyumaz kitaplara veriyorum kendimi... Düşünmemek konusmamak en iyisi sanırım. Hayatta sadece eşimle aşarak ilerleyecegiz bunu ögrenmiş oldum,ve her ne yaparsam yapayım altından yalnız kalkacagımı. Olsun ne yapayım en azından yasıyorum değil mi oglum ,,eşim yuvam var böyle teselli edeyim bende kendimi
bu yazdıklarını herkes kolay kolay kaldıramaz kolay değildir inan bana sen çok güçlü bir kadınsın ailenden uzak bir şehirde hayatını başka bir insanla birleştirmişsin bu büyük bir zorluktur ama yenmişsin sonra eminim dünyalar tatlısı bir bebek getirdin dünyaya onunla ilgili zorluklar annein rahatsızlığına üzülmen derken kayınvalide problemi şimdilerde biraz patlak vermiş kendini şuan böyle hissetmende çok normal herkes hayatının belli dönemlerinde desteğe ihtiyaca ilgiye ihtiyaç duyar ama baktın beklentilerin olmuyo mu sen yaşşadığın ozrlukları ewladına yaşatmamak için bir kez daha söyle kendi kendine ne kadar güçlü olduğunu biraz daha büyüsün oğlun sen üzülürken de yanında olcak küçücük elleriyle tutcak ellerinden senin yalnızlığına da ortak olcak duaa et ki allah annein yokluğu göstermesin biyerlerde hep var olduğunu bil..
canım benim üzülme ya. bebeğim yok ama evlenip ailemden uzak sıfır arkadaşla başlamıştım bende. bunaldıkça yaz buraya en iyi ilaç kk bence. biz kadınlar anlıyoruz birbirimizin dilinden :)
Çok teşekkür ederim gözlerimden yaşlar döküldü okurken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?