• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızım

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
25 Yaşındayım 2,5 senelik evliyim 7 aylıkta bir kızım var.Kayınvalidem beni hiç istemedi çocugum olana kadar sürekli iğnelemeleri ile sallandım durdum üstüne eltimin beni küçümsemeleri küfürleriyle karşılaştım eşim hep yanımdaydı bunlar olurken bazen sessiz kaldı bazen savundu.7 Ay boyunca bebegime tek baktım Kayınvalidemde ilk evime sadece cocugumu görmeye geldi ondan önceside yok sonrasıda... kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bebek bakmak ne kadar zormuş. Eşim yorgun gelir aksam 8 gibi uyur kayınvalidem 5 6 günde bir evi arar ogluyla konusur aradada benimle bebekle ilğili akıl verir kapatır onun gözünde ben hala eş anne olamamış durumdayımdır.

Annemi ararım hep uykulu ilaçlardan ona ne kadar ihtiyacım olsada güçlü gibi görünmeye çalışırım. Ama sanki artık dayanacak gücüm kalmadı etrafımda 3 dogum yapan bayanlar var aileleri etrafında dört dönüyorlar gördükçe cok üzülüyorum benim kimsem yokmu yok galiba diyorum. Açık açık diyemesemde çocugumu alıp 3 kere memlekete gittim iki tarafada doyasıya sevdirdim. Aslında nasıl zorlandıgımı görsünler istedim ya anlamadılar ya da anlamak istemediler bilemiyorum.
Annemi arayıp sana en cok ihtiyacım varken beni neden yalnız bıraktın diye haykırmak geliyor içimden 2 gün gelsen sadece yanımda manevi destegini görsem ne olurdu anne demek

Kayınvalidemi aramak geliyor içimden telefonda torunummmmm diye cıglıklar atan kadın beni kabullenememiş olabilirsin ama torunun oglun için sende manevi destegini gösteremezmiydin demek
...

Son düzenleme:
annen yanında olabilseymiş keşke ama kayınvalidenin olmaması daha iyi bence uzak olsunlar. arkadaşın filan yokmu arada gitsen onlar gelse. kendine göre bi çevre kurman, plan yapman belki biraz rahatlatır seni

eşimin arkadaş cevresi yok evimede kimse gelip gitmez bebekten dolayı bende kimseye gidemiyorum zaten... bir iki arkadasım vardı çalışmaya başladılar hafta sonları görüşmek istedim bir kaç kez ama herkes eşiyle vakit geçirmek ister tabi olmadı gerçek bir arkadaş bulamadım. oldugum şehre gelin geldim ölede dört duvar arasınnda kaldım işte

Gece gece cok uzuldum yazdıklarınıza,ıcım burkuldu desem yerıdır..oncelıkle bır bebegınız oldugu ıcın sukredın,bızler burda ne tedavıler ne surecler gecırıyoruz,ama Allahın takdırı ,,,ne zaman nasıpse artık..anne hayatımızdakırılma noktamız,annesını 20yasında tanıyan bır kadın olarak bende yıllarca eksıklıgını hıssettım,8yıldır gorusuyoruz ama tam bır bagımız yok ama ısterım bır evladım oldugunda yanımda olsun ama uzak ıste...kaynanaya gelınce Allah askına hangımız onların gozunde anayız,bı onlar dogurmus sankı,bırakın bosverın kaynanadan hayır yok sıze,sızın mutlulugunuz esınız ve evladınız..yavas yavas alısrsınız bu hayata..Allah yardımcınız olsun

bende yasadım hamılelık dogum cocuk zor ısler.kaynanam bakmadı bıle kızıma geldı bırde yuk oldu.annem yanımdaydı hamılelık ve sonrası hıc bırakıp gıtmedı benı.buna ragmen zor atlattım bazı zamanları benım bebegım uyumaz aglar zor bır bebektı.sımdı 2 yasında yenı yenı bıyerlere gıdıyorum.oncesınde canta al sut koy bez koy puset al zor oluyodu.sımdı gıyınıp cıkıyoruz.ılerde duzelır durumun.arkadas ıstıyosan ben polatlıdayım sız ankaradaymıssınız heralde arkadas olalım konusuruz dertlesırız ne olucak.ozelden maılımı yolluyorum ıstersen ekle

Canım benim ya. Ama arkadaşların dediği gibi, olumlu yönden bakmaya çalış. Başka türlü işin içinden çıkılmaz ki. Güçlü olmak için olumlu düşünmen gerekir. Bebeğin var en azından. benim bir arkadaşımın ablası yıllardır ugraşıyor. maddi manevi çöktü ve hala bebeği olamıyor. ve de annen hayatta. böyle düşün. annen her zaman yanında olamasa da biliyorsun ki annen var. onların varlığı bile bize güç vermek için yeterli. böyle düşün. eşine de dök içini. o da biraz fedakarlık yapsın ve daha çok ilgilensin seninle ve de bebeğinle. en azından bebek biraz daha büyüyene ve sen bebeğinle yaşamaya alışana kadar.

ayrıca kayınvalidenin ilgisiz olması da emin ol ki başında sürekli olup dırdır etmesinden iyidir. bırak uzakta kalsın, böylesi emin ol çok daha iyi senin için.

kıyamam sana yaa çok üzüldüm yazdıklarına :26: kendini yalnız hissetme bak seni seven bir eşin varmış sağlıklı bir evladın var annen en azından hayatta kayınvaliden de gelmeyiversin gelip huzur bozacağına uzak olsun niye bu kadar üzülüyorsun yazık değilmi sana kendini yıpratma herşeye kendini yetmek zorunda hissetme bunaltma bu kadar kendini .. anlıyorum seni bazen insan ailesinin yada birilerinin en çokta annesinin desteğini görmek ister manevi yönden yanında olduğunu bilmek ister ama herkesin kendine göre dertleri var annende hastaymış o da kendince haklı Allah şifasını versin Allah sanada başka dert vermesin bunları kendine dert edinme tatlım:26:

Ya cok uzuldum sana.

Bebekli bir bayan olarak destege nasil ihtiyac duyuyorsun anlayabiliyorum. Hele annenin yaninda olamamasi.
Olsun sabret. kaynani bosver evine bile gelmemesi daha iyi. Bebegin buyuyecek hatta belki atanacaksin ve bu gunlerde gececek. Sabret aglama. Guclu ol. Hastalansan, psikolojin bozulsa bebisine senin gibi kim bakar. Toparla kendini. Allaha sukret sen varsin bebisinin yaninda sagliklisin. Bool bol dua et arkadasim. Rabbim kul sikisinca yetisir. Sabret

Yazdığınız herşeye çok teşekkür ederim. Bir kaç gündür daha iyiyim daha dogrusu oglum uyur uyumaz kitaplara veriyorum kendimi... Düşünmemek konusmamak en iyisi sanırım. Hayatta sadece eşimle aşarak ilerleyecegiz bunu ögrenmiş oldum,ve her ne yaparsam yapayım altından yalnız kalkacagımı. Olsun ne yapayım en azından yasıyorum değil mi oglum ,,eşim yuvam var böyle teselli edeyim bende kendimi :emir_bebek:

Yazdığınız herşeye çok teşekkür ederim. Bir kaç gündür daha iyiyim daha dogrusu oglum uyur uyumaz kitaplara veriyorum kendimi... Düşünmemek konusmamak en iyisi sanırım. Hayatta sadece eşimle aşarak ilerleyecegiz bunu ögrenmiş oldum,ve her ne yaparsam yapayım altından yalnız kalkacagımı. Olsun ne yapayım en azından yasıyorum değil mi oglum ,,eşim yuvam var böyle teselli edeyim bende kendimi :emir_bebek:

sen aslında mukemmel bır annesın evladına..ve bebegının ve esının tek ılacı sensın bunu hıc unutma..daha ıyı olmana cook sevındım,boyle pozıtıf dusun..ona bakarsan bende yapayalnızım annem uzaklarda ama kaynanacıgım evımın altında :)sen dusun bende bebek olunca cıkacak gumburtuyu:)onu soyle yap,bunu boyle yap ayy oyuzden napıyoruuuuz kendımızı onlara muhtac hıssetmıyoruz:)

bu yazdıklarını herkes kolay kolay kaldıramaz kolay değildir inan bana sen çok güçlü bir kadınsın ailenden uzak bir şehirde hayatını başka bir insanla birleştirmişsin bu büyük bir zorluktur ama yenmişsin sonra eminim dünyalar tatlısı bir bebek getirdin dünyaya onunla ilgili zorluklar annein rahatsızlığına üzülmen derken kayınvalide problemi şimdilerde biraz patlak vermiş kendini şuan böyle hissetmende çok normal herkes hayatının belli dönemlerinde desteğe ihtiyaca ilgiye ihtiyaç duyar ama baktın beklentilerin olmuyo mu sen yaşşadığın ozrlukları ewladına yaşatmamak için bir kez daha söyle kendi kendine ne kadar güçlü olduğunu biraz daha büyüsün oğlun sen üzülürken de yanında olcak küçücük elleriyle tutcak ellerinden senin yalnızlığına da ortak olcak duaa et ki allah annein yokluğu göstermesin biyerlerde hep var olduğunu bil..

bu yazdıklarını herkes kolay kolay kaldıramaz kolay değildir inan bana sen çok güçlü bir kadınsın ailenden uzak bir şehirde hayatını başka bir insanla birleştirmişsin bu büyük bir zorluktur ama yenmişsin sonra eminim dünyalar tatlısı bir bebek getirdin dünyaya onunla ilgili zorluklar annein rahatsızlığına üzülmen derken kayınvalide problemi şimdilerde biraz patlak vermiş kendini şuan böyle hissetmende çok normal herkes hayatının belli dönemlerinde desteğe ihtiyaca ilgiye ihtiyaç duyar ama baktın beklentilerin olmuyo mu sen yaşşadığın ozrlukları ewladına yaşatmamak için bir kez daha söyle kendi kendine ne kadar güçlü olduğunu biraz daha büyüsün oğlun sen üzülürken de yanında olcak küçücük elleriyle tutcak ellerinden senin yalnızlığına da ortak olcak duaa et ki allah annein yokluğu göstermesin biyerlerde hep var olduğunu bil..

Çok teşekkür ederim gözlerimden yaşlar döküldü okurken.

ah güzel arkadasım ben de doğum yaptım herkes yanımdaydı ama eşimin aklında başka kadın vardı.... boşverrrr 1 yıla kadar gecer bu bebek sıkıntıları sen huzurunuzu koru sabret dua et... inan herşey gececek uykusuz zor günler ve eşin ve çocuğunla mutlu olacaksın

canım benim üzülme ya. bebeğim yok ama evlenip ailemden uzak sıfır arkadaşla başlamıştım bende. bunaldıkça yaz buraya en iyi ilaç kk bence. biz kadınlar anlıyoruz birbirimizin dilinden :)

canım benim üzülme ya. bebeğim yok ama evlenip ailemden uzak sıfır arkadaşla başlamıştım bende. bunaldıkça yaz buraya en iyi ilaç kk bence. biz kadınlar anlıyoruz birbirimizin dilinden :)

Cnmmm hiç ama hiç sahipsiz olduğunu düşünme sakın
Tabi ki annenin veya yakınlarının yerini belki tutamayız ama biz varız burda
Ne zaman istersen mesaj at bana dertleşelim anlat herşeyini.
Rabbim kolaylıklar versin.
Sen çok ama çok güzel bi annesin eşsin evlatsın herşeysin.
Sakın kendini güçsüz hissetme ağla açıl

Back
X