- 29 Aralık 2014
- 202
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Younggirl3778
-
Öyle ama nasıl?Ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede?Bunun üzerine tavsiye almak istiyorum nasıl yapacağımKendine ancak sen yardım edebilirsin. İnsanlarla yakın olmaya çalış.
Tabiki öyle ama olmuyor işte,şimdiye kadar hep devlet okulunda okudum şimdi özeldeyim bu ortam o kadar farklı ki.Ondan dolayı zorlanıyorum fazlasıylaSosyalleş. Biz ne yapabiliriz ki,sen yapacaksin
Özel olduğu için zorlanıyorsun yada kendini kasıyorsun canım biraz adım at eminim olumlu cevaplar alacaksın yoksa o üni yılların zindan olurTabiki öyle ama olmuyor işte,şimdiye kadar hep devlet okulunda okudum şimdi özeldeyim bu ortam o kadar farklı ki.Ondan dolayı zorlanıyorum fazlasıyla
Kulupler oluyor onlara katilin. Müzik,resim,tiyatro... illaki arkadaşınız olur. Durduk yere kimse gelmez yaniniza,siz gideceksinizTabiki öyle ama olmuyor işte,şimdiye kadar hep devlet okulunda okudum şimdi özeldeyim bu ortam o kadar farklı ki.Ondan dolayı zorlanıyorum fazlasıyla
Bilgecee kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Bir sene özelde okudum, simdi devletteyim yatay gecis yaptim, gittigim uni gayette bilinen tercih edilen bir uniydi..Bu özel okulda okuyan insanlara öcü gözüyle bakmayın yahu!
Her sey dizilerde filmlerde gördüğünüz gibi değil.
Zamanla o üç beş konustugun kişi senin arkadaşın olur.
Zaten bu zamanin arkadasliklarindan bir sey bekleme.
Arkadaş edinecegim diye kendini kimseye de ezdirme.
Laf lafi açar konuşur arkadas edinirsin ama her lafa da atlama...
Öcü gözüyle bakmak değil...Ama gerçekten zaman arkadaş edinme zamanı değil,ne güzel söylemişsinizBu özel okulda okuyan insanlara öcü gözüyle bakmayın yahu!
Her sey dizilerde filmlerde gördüğünüz gibi değil.
Zamanla o üç beş konustugun kişi senin arkadaşın olur.
Zaten bu zamanin arkadasliklarindan bir sey bekleme.
Arkadaş edinecegim diye kendini kimseye de ezdirme.
Laf lafi açar konuşur arkadas edinirsin ama her lafa da atlama...
Benden ondan korkuyorumÖzel olduğu için zorlanıyorsun yada kendini kasıyorsun canım biraz adım at eminim olumlu cevaplar alacaksın yoksa o üni yılların zindan olur
Bilgecee kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Bir sene özelde okudum, simdi devletteyim yatay gecis yaptim, gittigim uni gayette bilinen tercih edilen bir uniydi..
Amcamdan tut halama yengeme hepsi benim için o kim ki onların arasında ezilir onlar son model arabalarıyla tozcaklar Madonna asosyalin teki bi ton laf edip beni aglatmislardi..
Gittim gördüm deneyimledim. Hepsi sen ben gibi insanlar. Hatta ben onların içinde daha asortik kaliyodum yavv
Öcü gözüyle bakmak değil...Ama gerçekten zaman arkadaş edinme zamanı değil,ne güzel söylemişsiniz
Hangi şehirde hangi üniversiteye gittiniz acabaBilgecee kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Bir sene özelde okudum, simdi devletteyim yatay gecis yaptim, gittigim uni gayette bilinen tercih edilen bir uniydi..
Amcamdan tut halama yengeme hepsi benim için o kim ki onların arasında ezilir onlar son model arabalarıyla tozcaklar Madonna asosyalin teki bi ton laf edip beni aglatmislardi..
Gittim gördüm deneyimledim. Hepsi sen ben gibi insanlar. Hatta ben onların içinde daha asortik kaliyodum yavv
Yaa ne güzel umut verdiniz bana.Hangi şehirdesiniz,bölümünüz ne?Üniversite 1. sınıftayken ben de öyleydim..Oda arkadaşlarımla hiç anlaşamamıştım,okulda da pek arkadaşım yoktu ama ben sosyal biriydim.Şöyle ki,yurdun kantininde pek çok kızla tanışmıştım farklı oda ve bölümlerden.Sonra kendi bölümümden ve sınıftaki kızlarla da arkadaş olduk.Üzerinden 12 yıl geçti ama hala çok sık görüşürüz bikaç arkadaşımla..Aaah keşke geri dönsem o yıllara..
İstanbul-Beykent Üni :)Hangi şehirde hangi üniversiteye gittiniz acaba
Bende özyeğindeyimİstanbul-Beykent Üni :)
Soyle bakalım hancı sen hangisindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?