• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızlığım...

:20: Aslı, konuya bodoslama daldım. Ne olduğunu da bilmiyorum konunun ama bu şekilde konuşma. Kızdırma beni, üzme de aynı zamanda...
Sen akıllı mantıklı iyi bir insansın. İnşallah Rabbim gönlüne göre verecek. :16:
Sen de inan buna lütfen!!!

ve sana gönderdiğim maile bak lütfen!!!

tamam geri aldım sözümü.:30: hepimiz için inşallah.

sen yeni birilerini sevebiliyorsun, sonuç olumsuz olsa da yoluna devam edebiliyorsun bir şekilde, bu çok önemli ve olumlu.:34:
Bu konuda ASLI arkadaşıma katılıyorum. Zira biz ( ya da en azından ben ) yeni birisini sevemiyorum da, hayatıma kimseyi alamıyorum da!!! Biz değişik bir türüz bence...:31:

ahahah :D arkadaşlar şimdi gördüm yazdıklarınızı ve gülüyorum hala.:) teşekkürler iyi dilekleriniz için. hepimiz için hayırlısı olur inşallah

ben de 25imm. ve çok yalnızım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sen yeni birilerini sevebiliyorsun, sonuç olumsuz olsa da yoluna devam edebiliyorsun bir şekilde, bu çok önemli ve olumlu.:34:

Begeniyorum da ne oluyor, yuz bulamayinca yine bunalim , daha cok ve dipte bunalim......bugunlerde gercekten cooook kotuyum, inanilmaz karamsar ve kotumserim hatta psikoterapiye gitmeyi bile dusundum laikn seansin 80 euro oldugunu gorunce vazgectim.

80 euro verip faydalanamazsam kendimi bicaklarim walla :37:

En son yuz vermeyen iskeletoru az once disarda guneslenirken gordum , sinirim bozuldu. :55:

ben de senin durumundayım,üstelik ben üniversiteyi de bitirdim. bütün ortamım dağıldı gibi bir şey.

valla kızlar üniversitedeyken buldunuz buldunuz, sonra çok zor oluyor ya,elinizden geleni yapın bence okurken
:52:

bende senin gibiydim... eşim ile ilişkimiz başlayana kadar.. hatta benim karşılıklı adı konarak devam eden bir ilişkm bile yoktu.. :1: hep kendimde aradım suçu... ama sonra bir şekilde oldu işte canını sıkma bu yüzden... belki bu senin için hayırlı olandır... sürekli dert yandığın, uğraşıp durduğun üzüldüğün bir ilişki yaşamaktansa inan bana seninkisi krallık... hiiiiiç dert etme er yada geç karanlıklar aydınlığa çıkar... her gecenin bir sabahı var unutma....

O sabahı da bekleyen geceler hiç bitmiyor ama ...:5:

Kendini nasil hisetigini biliyorum bende kendimi cok yanliz hisediyorum. arkadaslarim fazla yok akrabalarimla fazla gorusmuyorum, benimde sevdigim biri vardi oda artik yok, disarida fazla cikmiyorum, ben yurtdisinda yasiyorum arkadaslarimin yarisi turkiyeye tasindi, cok sıkıcı yani.

ama bence sabretmek lazim yalnizliklarda gecer elbet :)

ben de senin durumundayım,üstelik ben üniversiteyi de bitirdim. bütün ortamım dağıldı gibi bir şey.

valla kızlar üniversitedeyken buldunuz buldunuz, sonra çok zor oluyor ya,elinizden geleni yapın bence okurken
:52:

Böyle saçma sapan genellemeler yapmayınız lütfen.
Ne alakası var?!
Üniversitedeki erkekler çok toy oluyor, daha 20li yaşlarının başlarında oluyorlar.
Napiim ben o yaşlardaki toy insanları?! 30un altındaki adam bana yaramaz.
Üniversite bitsin de , benden yaşça büyük, olgun, aşık olabileceğim bir erkekle karşılaşayım diye dua ediyorum.
Demek ki neymişşş, insanın kendi düşüncesini genelgeçer bir kural gibi yazmak mantıksızmış. :131:

Son düzenleme:
Kendini nasil hisetigini biliyorum bende kendimi cok yanliz hisediyorum. arkadaslarim fazla yok akrabalarimla fazla gorusmuyorum, benimde sevdigim biri vardi oda artik yok, disarida fazla cikmiyorum, ben yurtdisinda yasiyorum arkadaslarimin yarisi turkiyeye tasindi, cok sıkıcı yani.

ama bence sabretmek lazim yalnizliklarda gecer elbet :)

Beni anlatmışsın :30:

Ne alakası var?!
Üniversitedeki erkekler çok toy oluyor, daha 20li yaşlarının başlarında oluyorlar.
Üniversite bitsin de , benden yaşça büyük, olgun, aşık olabileceğim bir erkekle karşılaşayım diye dua ediyorum.
Demek ki neymişşş, insanın kendi düşüncesini genelgeçer bir kural gibi yazmak mantıksızmış. :131:
çok sevdiğim bir sözü hatırlattı yazdıklarınız.

“Bu dâhil bütün genellemeler, yanlıştır.” Friedrich Wilhelm Nietzsche

Begeniyorum da ne oluyor, yuz bulamayinca yine bunalim , daha cok ve dipte bunalim......bugunlerde gercekten cooook kotuyum, inanilmaz karamsar ve kotumserim hatta psikoterapiye gitmeyi bile dusundum laikn seansin 80 euro oldugunu gorunce vazgectim.

80 euro verip faydalanamazsam kendimi bicaklarim walla :37:

En son yuz vermeyen iskeletoru az once disarda guneslenirken gordum , sinirim bozuldu. :55:

:) msj kutunu boşaltırmısın canım msj atamıyorum

:3:
Ne alakası var?!

espri bilir misiniz bayan?

selam arkadaşlar, 21 yaşında bir genç kızım,üniversite öğrencisiyim. sorunum aslında başkalarına göre küçük, bana göreyse oldukça can sıkıcı. yalnızlıktan ölüyorum arkadaşlar. bu vakte kadarki tek beraberliğim 1 ay bile sürmeyen uzak mesafe ilişkim oldu, onda da terkedildim deli gibi aşık olduğum erkek beni sevemedi. hala onu düşünüyorum. daha önce de karşılıksız olarak birini sevdim, sevgilisi vardı o da olmadı. yani hep bi şekilde acı çeken taraf ben oldum. ha düşünüyorum çirkin bir kız değilim sokağa çıktığımda erkeklerin ilgisini çekiyorum, devamlı tanışmak isteyenler çıkma teklifi edenler oluyor. ama ben onları sevemedikten sonra ne yazık ki bi önemi olmuyor.sorun karakterimde mi diyorum ama arkadaşlarım bana melek gibi bi insan olduğumu söyler hep, hani kavgalı olduğum çok insan yoktur. etrafında sevilen bi sürü arkadaşı olan bi insanım. öyleyse neden yalnızlığa mahkum edildim böyle anlamıyorum. etrafımdakilerin mutluluğunu paylaşıyorum el ele gezen birbirine sarılan öpüşen gece olduğunda birbirini özleyip mesajlaşan sevgilileri görünce seviniyorum onlar adına. ama gece olunca öyle bi hüzün çöküyor ki. neden diyorum allahım, benim de böylesine güzel duygular yaşamaya hakkım yok mu. mesela onu çok sevdim gitti, daha doğru düzgün sarılamadan gitti. bu hep böyle mi sürecek dersiniz? yalnız kalma ihtimalim beni her geçen gün hayattan soğutuyor.

ben 22 yaşındayım.gerçek aşkımı senin yaşında buldum.halbuki etrafımda 15 yaşlarındayken gerçek sevgilisini bulup evlenen çok insan vardı.bence bunları kafana takma.kimisi erken bulur kimiside bizim gibi geç.ama önemli olan beklediğine değmesi.

Back
X