Yalnızlığın çaresi kimde?

aşık olma çabasını ilk defa burda duyuyorum biri çıkar karşına onu seversin beğenirsin artık herneyse bu kadar mı açsınız bu kadar mı acizsiniz
kadın romantizinden midem bulanıyor bu tarz yazıları okuyunca
Sevgiye ve ilgiye aç olmak mide bulandırıcı bir şey değil herkes farklı duyguların eksikliğini hisseder yalnızlık sıfatı burdan türüyor. siz yalnızlığı seviyor veya eksiklik hissetmiyor olabilirsiniz ama bunları dile getirmem de benim güçsüz, zayıf olduğum anlamına gelmez. ben bir duygu boşluğundayım hepsi bu.. aciz değilim.

bak onda çok haklısın. Kişi yeniliklere açtığı zaman kendini gereksiz çok fazla insan tanıyor. Hele birde hassas bir insansa zor toparlanıyor. Bu yüzden elbette şans vermezsen kimseyi tanıyamazsın. Fakat kimle olursa olsun kendini tamamiyle teslim etme. Yani aşık olma ya da abartma. Yoksa kesinlikle üzülürsün.. Mantığın ön planda olsun. Unutma bunları..
Kesinlikle.. zaten çok mantıkçı bir insanım o yüzden kolay beğenmiyorum basit insanlara tahammül edemiyorum.. birini beğendim kırk yılda bir olabilitesi var diye düşündüm olmadı hayırlısı :D

Hayırlısı tatlım.. Dinlen ve biraz güçlü kalk ayağa. Erkeklere çok yumuşak davranmaya da gelmez söylüyeyim. Oran'ı ayarladın mı tamamdır. :halay:

Back
X