canım burdayız çocuğun olmasa gidip biryerlerde kurslara başla biraz arkadaş edin derdim ama bebeğin olunca bunu yapamazsın tabi. hiç mi arkadaşın yok ya da iyi geçindiğin bir akraban? kimseyi bulamazsan buraya yaz canım bizmle paylaş dertlerini fırsat buldukça sana yardım ederizKimse yokmu?
Nerde yasiyorsun cnmBen de buradayim. Bu konuda yalnizmiyim diye düsünüyordum. Bir de yurt disindayim, eksi bir puan daha..
Almanya. Galiba Almanya icin fazlayim, evet..Nerde yasiyorsun cnm
Bunu düsünen tek kadin sen degilsin. Ürperdim resmen. Yalnizligimiza bak, gercekten sorun ne? Benim bulabildigim birkac neden var aslinda. Birincisi zaten cok fazla kisi yok cevremde, benim iki kisi var ve ikinci nedene gelirsek o iki kisiyle de aramda bir kimya uyusmazligi var. Halk dilinde kiskanclik diyoruz biz buna galiba.Bazen sorun bende mi. Diye dusunuyorum iyice asosyallestim
Yurtdisinda yasayan herkeste psikolojik sorunvar arkadasim buna bende dahilAlmanya. Galiba Almanya icin fazlayim, evet..
Nerdesin cnmBen de buradayim. Bu konuda yalnizmiyim diye düsünüyordum. Bir de yurt disindayim, eksi bir puan daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?