yalnızlık, aile ile yaşamak, iş stresi, evde kalmak:)

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
merhaba güzel bayanlar... derdimi açmak birazcık sizlerden akıl almak için yazıyorum. ben 32 yaşında bekar, yalnız ailesiyle yaşayan (yanlış anlaşılmasın öyle içine kapanık birisi değilim. aksine fazla enerjik güler yüzlü bir insanım. terazi burcuyum yükselenim koç anlayın artık) bir kadınım. yaşadığım yere yaklaşık 1 yıl önce tayinle geldim. geldiğimde itiraf etmeliyim çok kötüydüm ancak burdaki arkadaşlar ve platonik sevdiğim adam beni buraya bağladı. başlarda beni hayata bağlayan içimi kıpır kıpır yapan platonik aşkım şu an beni çıkmazlara sürüklüyor. çapkın, küfürbaz, hödük birini seviyorum evet maalesef seviyorum. üstelik bu adamın tayini çıkıp gitti ve ben hala onu düşünüyorum. yakın arkadaşım nişanlanıyor oda benimle uzun zamandır görüşmüyor kendisini sevdiğine adadı. klasik sevgili yapınca ayrılan arkadaşlara döndük. anlayacağınız başladığım yere geri döndüm. yakın bir arkadaşım var ama yok. sevdiğim bir adam var ama sevdiğim yok. yaş 32 ve küçücük bir ilçede kendimi kapana kıstırılmış hissediyorum. bitmeyen enerjimi atacak bir şey bulamıyorum. hobi edineyim kafam dağılsın dedim o da yok. spora gidiyorum, arada geziyorum, bol bol kitap okuyorum ama hiç birisi yetmiyor. unutmam gerekenleri unutamıyorum ve çoğu zaman kendimi çokkkk yalnız hissediyorum. sevmeye sevilmeye o kadar açım ki bazen bu duruma da kızıyorum. neden bu kadar insan bağımlısıyım diye? evet evet ben tam bir sevgi ve ilgi arsızıyım ve insan bağımlısıyım. çokkk yalnızımmmm...

Valla bacım arkadaş yapman lâzım ki konuşacak enerjini atacak birileri olsun . Kursa git arkadaş bulursun . Hobi edin kendine . Yoksa sporda arkadaş edinmek zor ama vücut toparlar o iyi 😅

Valla bacım arkadaş yapman lâzım ki konuşacak enerjini atacak birileri olsun . Kursa git arkadaş bulursun . Hobi edin kendine . Yoksa sporda arkadaş edinmek zor ama vücut toparlar o iyi 😅

ya arkadaş bulsam zaten birazcık bu durumdan kurtulacağım ama kurs falan da çok yok burada. nasıl yeni insanlar tanıyacağım bilmiyorum:( tam yeni birilerini tanıyorum arkadaş oluyor hop onun kısmetini açıyorum:) onlarda haklı sevgilileri varken benimle mi takılacaklar:)

Yalnız kalmanın korkulacak bir şey olmadığını öğretmek için hayat bu ara sizi sınıyor sabredin düzelecek :)
öylede ben yanlızlığı hiççç sevmiyorum ya. birileri olsun hayatımda kalabalık olayım, gezelim dostlarım olsun evimde ağırlayayım, hoş vakit geçirelim istiyorum. ee yaşıtlarım evlendi barklandı. çoluk çocuk derken kendilerine ancak yetiyorlar. bende öyle durumlar yok üstelik yalnızım kendime çok sardım. ne yapacağımı bu durumla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. evden işe işten eve yaşam tarzı bana göre değil bu durum beni bunalıma itiyor:(

Aynı benim kayınvalidemsiniz yaaa. O da terazi burcu bu yasam enerjisi,yaşam sevinci,insan sevgisi beni benden aliyor. Hic yerinde durmuyor. Hic kinci de değildir,kendine birisi bi hata yapsın affeder yine her insani adam yerine koyar 1 gram bile olsa 😂😂
Merak ediyorum bu enerjiyi nereden buluyorsunuz
Maşallah:nazar:
Bir de o spor salonunda arkadas yok mu hic kadın?
Haftasonu acaba bir klup gibi bir yere mi gitseniz varmi? Oyun klubu cay bahcesi dernek tarzinda orda birsürü kadın olur. Guzelde olur ama yas ortalaması tutmaz herhaldee.

İnsan yalnız olmaya alışınca artık başka kişilerle yaptıkları tat vermiyor. Bu süreç benim de 3 senemi aldı. 3 sene boyunca sıkıldım ofladım pufladım sonra hemen bir küçük örnek vereyim pazara geçen arkadaşla gittik ben normalde 10-15 dakikada meyve sebze alıp çıkıyorum arkadaş uzun uzun seçiyor tek tek bakıyor nasıl sıkıldım anlatamam anladım ki insan insanın üstünde yük. yalnız yaşamayı öğrenince artık sen soyutluyorsun kendini

öylede ben yanlızlığı hiççç sevmiyorum ya. birileri olsun hayatımda kalabalık olayım, gezelim dostlarım olsun evimde ağırlayayım, hoş vakit geçirelim istiyorum. ee yaşıtlarım evlendi barklandı. çoluk çocuk derken kendilerine ancak yetiyorlar. bende öyle durumlar yok üstelik yalnızım kendime çok sardım. ne yapacağımı bu durumla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. evden işe işten eve yaşam tarzı bana göre değil bu durum beni bunalıma itiyor:KK43:

İlla yaşıtlarınızla arkadaş olmak zorunda değilsiniz ki. Benim benden 20 yaş büyük arkadaşım da var 10-15 yaş küçük arkadaşım da. İlla 27-35 yaş arası olacak falan diye bir sınır çizmeyin kendinize.

yalnızlık ara ara iyidir kendinizi daha iyi tanırsınız bu dönemlerde
kendinize yeni hobiler edinin dil öğrenmek gibi
gezin tozun film izleyin kitap okuyun
bazı yararlı sosyal medya platformlarına(kitap ,film, moda ile ilgili) üye olun orda da arkadaş edinebilirsiniz

Aynı benim kayınvalidemsiniz yaaa. O da terazi burcu bu yasam enerjisi,yaşam sevinci,insan sevgisi beni benden aliyor. Hic yerinde durmuyor. Hic kinci de değildir,kendine birisi bi hata yapsın affeder yine her insani adam yerine koyar 1 gram bile olsa 😂😂
Merak ediyorum bu enerjiyi nereden buluyorsunuz
Maşallah:nazar:
Bir de o spor salonunda arkadas yok mu hic kadın?
Haftasonu acaba bir klup gibi bir yere mi gitseniz varmi? Oyun klubu cay bahcesi dernek tarzinda orda birsürü kadın olur. Guzelde olur ama yas ortalaması tutmaz herhaldee.
Hahahah aynı ben. Dediginiz gibi insan sevdigimizden adam yerine konmayacak kişilere bile deger veriyoruz. Bakalim bu huyumu nasıl törpüleyeceğim.

yalnızlık ara ara iyidir kendinizi daha iyi tanırsınız bu dönemlerde
kendinize yeni hobiler edinin dil öğrenmek gibi
gezin tozun film izleyin kitap okuyun
bazı yararlı sosyal medya platformlarına(kitap ,film, moda ile ilgili) üye olun orda da arkadaş edinebilirsiniz
Aslında forumlara üye olmak mantıklı bi araştırayım çok tsk ederim..

Back
X