kendime güvenim hiç kalmadı biriyle görüşceğim zaman beni begenmiyceginden korkuyorum.girdiğim ortamlarda hep kendimi çirkin şişko olarak görüyorum.zayıflamak için çok çabaladım halada çabalıyorum ama başaramıyorum..hayatta yaşadığım olumsuzluklar ve çevremdeki bazı insanların olumsuz eleştirileri bütün güvenimi kaybetmeme neden oldu..ben nasıl tekraradan özgüven kazancam bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.kendine güveni olan bambaşka biri olmak istiyorum.hayalimdeki ben asla gercekti benle aynı değil.ben hayallerimdeki ben olmak istiyorummmmm
bak şöyle anlatayım sana.şuan 23 yaşındayım ama ben çeşitli yaşamsal şeylerden dolayı daha büyük hissederim hep.çevremdekiler de olgun ve aklı başında olduğumu söyler hep zaten :asigim:
1 kaç yıl öncesine kadar kiloluydum ben de,aynı sen gibi düşünüyordum.kilo vermek için denemediğim saçmalık kalmamıştı :smiley-cool:
sonra düşündüm taşındım;en güzel yöntem az yemek çok hareket dedim.ama herşeyden önce zayıflamanın öyle hemen olmayacağını kabul ettim baştan..ilk zaman sonuç alamıyordum,ama inancımı hiç kaybetmediğim için sonuç alamasam da ben sonuna kadar devam ettim,çünkü bir yerlerde emeğimin karşılığının geleceğini biliyordum.sabrettim bıkmadım pes etmedim ve sonuç olarak şu an geçtiğim yerde rüzgar estirecek bir fiziğe sahibim sengözlerimebaksanab
aslında en önemli şey inanç azim ve güç.bunları birleştirip kullandığında kilo veremeyen insan yoktur,kullanmadan verebilen de yoktur.kilo vermen için 10 yıl az yemen gerektiğini bilsen bile tamam de.bütün boş vakitlerini egzersize harca.egzersizin kalbe kadar herşeye faydası var.ya da netten kendine göre yöntemler araştır,gerekiyorsa diyetisyene git.
çevrendeki insanların olumsuz eleştirilerine sakın üzülme.ben kendimi güzel bulduğum halde o olumsuz insanlar sanki dünyaya bunun için görevli gelmişler gibi hep bir yerlerden çıkıp bütün dünyamı altüst etmeye geliyorlar.onlar sadece senin değil güzel çirkin yaşlı genç hepimizin hayatında varlar.şahsen ben onlara,onların diliyle cevap verip susturur geçerim.arkasından da hiç düşünmem,ben kimseyi kırmaz kibar davranırken birinin beni isteyerek ya da istemeyerek kırmasına seyirci kalamam.sen de asla tepkisiz kalma;kızınca belli olsun yüzünden sözünden..belli olsun ki bir dahaki sefere sinirlerini bozarken bir daha düşünsünler.
kim ne derse desin,sadece senin düşüncen önemli.bana da bir arkadaşım sen zayıflarsan ben başımı keseceğim demişti sakayla karışık.şimdi suratına suratına gülümsüyorum onu görünce :lepi: