Gereksiz korku mu gerçek mi?

Peki o gorumcenizin kocası tribe de alışkın olarak mı geldi?Yani görümceniz sürekli nazlı trip yapan biri mı? Alismadigi şeyler gözüne güzel gelse Alismadigi kötü şeyler nasıl.oluyor bir müddet sonra?
Onlarda genelde şöyle bir durum var. İnsanları olduğu gibi kabul ediyorlar. Adam o kadar nazik, değer veren, el üstünde tutan biri ki, kendi ailesini yılda 1 kez görür, muhattap etmez. Zaten çabaları da yok ailenin bizimkiler gibi. İşte böyle bir adama. kim trip atabilir ki? Fırsat vermiyor, zemin yok.

Peki o gorumcenizin kocası tribe de alışkın olarak mı geldi?Yani görümceniz sürekli nazlı trip yapan biri mı? Alismadigi şeyler gözüne güzel gelse Alismadigi kötü şeyler nasıl.oluyor bir müddet sonra?

Canım herkes tripçi diye bir şey yok ki, ben değilim mesela. Trip vb saçma buluyorum, zaten öyle dolaylı şekilde laf sokarak iletişim kurmak çok yorucu geliyor bana onun yerine beklentimi açıkça ifade derim. O tripli nazlı niyazlı kızdan yabancı bir erkek zaten kaçar çünkü adam ne olduğunu bilmiyor:olamaz: yabancıyla evli kız arkadaşlarım da makul ve aklıbaşında insanlar. Düğünde 10kg altın tak, her gün İnstagramlık foto çek, trip mrip böyle şeylerla alakası olmayan tipler. Tripçi kızlar da zaten yabancı erkek sevmez baktı nazı tribi çekilmiyor en iyisi Türk erkeği der vınlar :KK50:

Herkes aynı olacak diye bir kural yok kendi kendinizi baltalayıp sabote etmeyin bence. Zaman verin şans verin anlarsınız ne olup ne olmadığını zaten. Hayırlısı 🌈

Canım herkes tripçi diye bir şey yok ki, ben değilim mesela. Trip vb saçma buluyorum, zaten öyle dolaylı şekilde laf sokarak iletişim kurmak çok yorucu geliyor bana onun yerine beklentimi açıkça ifade derim. O tripli nazlı niyazlı kızdan yabancı bir erkek zaten kaçar çünkü adam ne olduğunu bilmiyor:olamaz: yabancıyla evli kız arkadaşlarım da makul ve aklıbaşında insanlar. Düğünde 10kg altın tak, her gün İnstagramlık foto çek, trip mrip böyle şeylerla alakası olmayan tipler. Tripçi kızlar da zaten yabancı erkek sevmez baktı nazı tribi çekilmiyor en iyisi Türk erkeği der vınlar :KK50:
Herkes öyle değil ama anladığım kadariyla konu sahibi fazla tripli ve tüm Türk kadınlarını öyle sanıyor:) ondan sordum yabancı ile evli görümcesi olana da. Trip atmak yorucu gerçekten çünkü hem ince düşünmeyi gerektiriyor hem de karşıdaki seni anlasin diye beklerken kendi kendini yemeni gerektiriyor. Söyle gitsin işte ya. Türk dizileri gini ne uzatıyorsun yanlış anlaşılmalara mahal veriyorsun falan

Herkes öyle değil ama anladığım kadariyla konu sahibi fazla tripli ve tüm Türk kadınlarını öyle sanıyor:) ondan sordum yabancı ile evli görümcesi olana da. Trip atmak yorucu gerçekten çünkü hem ince düşünmeyi gerektiriyor hem de karşıdaki seni anlasin diye beklerken kendi kendini yemeni gerektiriyor. Söyle gitsin işte ya. Türk dizileri gini ne uzatıyorsun yanlış anlaşılmalara mahal veriyorsun falan

Şimdi anladım ne dediğinizi :hamarat:

Konu sahibesi tripli değil bence, yaşadıkları yüzünden psikolojisi bozulmuş ve gereksiz şekilde şüpheci ve güvensiz şekilde davranıyor.

Ben terapiste görnmesini önerdim, çünkü ennnn anlayışlı insan bile karşısında sağlıksız, sürekli sorun çıkaran, ya ayrılırsak o mu bu mu şu mu şeklinde evhamlı güvensiz biriyle olmak istemez. Sağlıksız insanla birliktelik gerçekten çok çok yorucu oluyor. Sevsen bile bir noktadan sonra yoruluyorsun, bununla artık uğraşamicam diyorsun. Adam zaten konunun iletişim problemi değil geröek problem olduğunu anlamış ona göre telkin yapıyor anladığım kadarıyla.

Bence konu sahibesi terapiste görünsün.

Şimdi anladım ne dediğinizi :hamarat:

Konu sahibesi tripli değil bence, yaşadıkları yüzünden psikolojisi bozulmuş ve gereksiz şekilde şüpheci ve güvensiz şekilde davranıyor.

Ben terapiste görnmesini önerdim, çünkü ennnn anlayışlı insan bile karşısında sağlıksız, sürekli sorun çıkaran, ya ayrılırsak o mu bu mu şu mu şeklinde evhamlı güvensiz biriyle olmak istemez. Sağlıksız insanla birliktelik gerçekten çok çok yorucu oluyor. Sevsen bile bir noktadan sonra yoruluyorsun, bununla artık uğraşamicam diyorsun. Adam zaten konunun iletişim problemi değil geröek problem olduğunu anlamış ona göre telkin yapıyor anladığım kadarıyla.

Bence konu sahibesi terapiste görünsün.
Aynı fikirdeyim sonuçta geçmiş ilişkindeki kişinin yaptığı hataları yeni ilişkindeki kişiden çıkaramazsın. Dediginiz gibi o da bir yerde yeter ya git bir terapiste görün diyebilir. Ki burda erkek kişisi terapist imiş. Yani ilişkide şu an değişik bir vaka görüyorum çözmem lazım dur konuşayım dur anlatsın diye bile.uzatiyor olabilir.. önün da kariyer planı farklıdır belki. Bu sadece örnekti tabii ama kimse geçmiş travmalarını çözmek zorunda degol kimsenin. Çünkü ne kadar çözmeye çalışsa bir yerde patlak verir o tam anlamıyla olayı çözmeden.

Ay yok be kızlar, tripliyim dedim de, tripten öldürürüm demedim durun hele vurmayın =)

Yani trip diyorsam nedeni de var. Mesela örnek vereyim; benden önce çok uzun süreli ilişkisi olmuş, aşk bitmiş dostça ayrılmışlar, kız başka ülkede. Gelmiş doğum gününde buna çok ünlü bir italyan şeften kek göndermiş. Ee ayrılar, adam benle, kız biliyor ama ee tamam da benim de genişliğimin bir sınırı var. Bi de safım gelmiş ex kız arkadaşım bana kek göndermiş denesene baya ünlü diyor. Ee tamam arkadaşım, hatrını sor, iletişimi kes demiyorum da ben o keki senin kafanda patlatırım diyemedim tabi. Yok canım ben yemeyim, yiyeceğime çöpe atarım daha iyi dedim, hayatında böyle tepki görmemiş, şok oldu. Ee neden ki, seni sevdiğimi biliyor, sadece hediye göndermiş diyor, ama benim genlerim almıyor bu davranışı öyle bişi diyelim :D Allah aşkına hanginiz oke canım deneyim güzel miymiş kek söylerim derdi ki? =D

Ben katılıyorum. Alman erkekleriyle evli tonla arkadaşım var, aile hayatlarını da biliyorum. Biri 2 hafta önce taşınıyordu yardıma gittim adam bebeğe de bakıyor, koliyi de taşıyor ama hepsini yaparken şeker gibi ve relax. Alman erkekleri adına konuşayım gerçekten sağlamlar, yarıyolda bırakmıyorlar, ana kuzusu değiller .. alman arabaları gibi işte al 1 kez ömürboyu kullan yolda kalmazsın :olamaz:
Bir de yanlarından ilik gibi kadın geçse dönüp bakmazlar. Bizim erkekler gözlerini yerlerden topluyorlar yani her konuda anormal fark var gerçekten açlar aç.

Ay yok be kızlar, tripliyim dedim de, tripten öldürürüm demedim durun hele vurmayın =)

Yani trip diyorsam nedeni de var. Mesela örnek vereyim; benden önce çok uzun süreli ilişkisi olmuş, aşk bitmiş dostça ayrılmışlar, kız başka ülkede. Gelmiş doğum gününde buna çok ünlü bir italyan şeften kek göndermiş. Ee ayrılar, adam benle, kız biliyor ama ee tamam da benim de genişliğimin bir sınırı var. Bi de safım gelmiş ex kız arkadaşım bana kek göndermiş denesene baya ünlü diyor. Ee tamam arkadaşım, hatrını sor, iletişimi kes demiyorum da ben o keki senin kafanda patlatırım diyemedim tabi. Yok canım ben yemeyim, yiyeceğime çöpe atarım daha iyi dedim, hayatında böyle tepki görmemiş, şok oldu. Ee neden ki, seni sevdiğimi biliyor, sadece hediye göndermiş diyor, ama benim genlerim almıyor bu davranışı öyle bişi diyelim :D Allah aşkına hanginiz oke canım deneyim güzel miymiş kek söylerim derdi ki? =D

Haha ben oturur yerdim o keki 🤓

Belirli bi süreden sonra ilişki çok güzel oturuyor, aranızdaki elektriğe çok güveniyorsunuz öyle kek börek bölemiyor ambiyansı 🤓

Ben aşkı seçerim her daim nitekim de seçtim, aşk varsa dizinin dibinden ayrılmam, napcam akademik ekşınları boşver yeter okuduğun 😀

Erkek milleti baslarda zaten hep boyle diyip gul gıbı adamı kacırma derım.
Dene.
Yanılırsan da yanılırsın ama, denedim dersin.
Kafan rahat olur.
Her erkek aynı degıl kı, cok guzel seven saygılı huzur veren, insana sadece koca sevgili degıl de dost olan arkadas olan nice adamlar var. Bıze denk gelmedi sadece. Ama varlar.
Bence dene. Adama sans ver. Ona sans verirsen kendine de vermıs olursun bence bu sansı hakedıyorsun.
+1

Onla tanıştığımda başvurumu zaten hazırlamıştım, yükselme amacıyla yapılan bir başvuruydu :/
Kariyer kısmı için bir yorum yapamam, gitmediğiniz için ileride pişman olur musunuz enine boyuna düşünün ona göre karar verin lakin konunun aşk kısmına gelirsek herkes aynı olacak diye bir şey yok, hem hayat deneme-yanılmalarımızla, bazen hayal kırıklıkları, bazen mutluluklarla edindiğimiz tecrübeler değil midir?
Bugünden yarına ne yaşayacağımızı kestiremeyiz, belki sonu hüsran olacak belki de çok iyi gidecek yaşamadan bilmek güç ama ben şahsen mutluysam anı yaşamayı severim, şimdi mutlusunuz tadını çıkarın, yarına yarın bakarsınız çünkü hayat küçük mutlulukları elimizin tersiyle itemeyeceğimiz kadar kısa.

Ya çok ünlü bir İtalyan şef yaptıysa yiyebilirdim ben, Allah affetsin😀

Kariyer seçiminize bir şey diyemem. Ama tek sebep eski yaşanmışlıklarsa bir uzman ile görüşüp şans verin derim. Bilemezsiniz, herkes aynı değil.

Merhabalar KK ailesi,

(uzun olabilir)

31 yaşında, ailesinin desteği ile okumuş, şu an yurtdışında akademisyenlik yapan biriyim. 4 sene önce buraya gelmeden önce 2,5 senelik erkek arkadaşım vardı. Uzaktan ilişkiye devam ettik 5 seneyi bulduk, bu 5 sene içinde ben evlenmek istedim o istemedi, ben buraya gelince o da orda kalında, resmen psikolojimi bozarak beni takip meraklısı manyak bi insana dönüştürdü. En son kangren olmuş gibi hissedip ayrıldım. Ben ayrılınca evlenme teklif etti ama reddettim. Sonra da hayatıma galiba kedi bakan yaşlı bir teyze olacağım kafasıyla devam ettim.

Ama..Sonrasında 6 ay önce burda yabancı bir beyefendi ile tanıştım. Benden 5 yaş büyük, çok eğlenceli beni ben olduğum için seven birisi. Yaklaşık 6 aydır beraberiz ve çok mutluyum, burda bir ev aldı, beraber eve çıkacağız. Ama gel gelelim ki ben artık çok korkuyorum. Ne zaman böyle minnoş olasım gelse, bu da pislik yapacak, bu da gıcıklık yapacak, bu da bana yalan söyleyecek diye adamı darlıyorum (adeta bir türk kızıyım). Neyse ki adam psikolog da bana katlanabiliyor. Ne zaman dert yapsam gel konuşalım, neye üzüldün, neye yanlış yaptığımı düşünüyorsun şeklinde benle konuşuyor. İşte o anlarda galiba hayatımın aşkını falan buldum diyorum. Sonradan bakıyorum ki adam bana tapıyor çünkü hayatında yemek yapan kız arkadaş görmemiş (bu konuda türk kadının eline su dökebilecek yok). Ya da galiba bizim yetiştirilme şeklimiz diyelim, ne bilim çamaşırı elde yıkamıyorum ama ver çamaşırlarını atcam makineye dediğimde adam resmen şok olup gerçekten mi ne kadar iyisin falan diyor. En son karar verdim bu adam bizim genelde kültürümüzden öğrenip de yaptığımız şeyleri baya fedakarlık olarak görüyor. Ee şimdi bu da ilişkinin ilk ayları bence her şey yerli yerinde ama yakında bi başvuru yaptım başka bir ülkeye.. Sizce bu sefer bir şans verip bu ülkede bu adamla bir şeyler denemeli mi (yaş, aşkın çok olması etc) yoksa erkek milleti hep böyle başlar diyip kendi başımızın çaresine bakıp başka ülkeye mi gitmeli? Artık başka şehirlerde kiralık evlerde, nasılsa sonsuza kadar burda kalmıcam diyip geçici yaşamaktan çok sıkıldım. Ama kalırsam da bunun da sonu aynı hüsran olur sonra pişman olurum diye korkuyorum.

Gereksiz korkularıma yorum yapan herkese çok teşekkürler şimdiden <3
O korku duyduğunuz şey genelde Türk erkeklerinin davranışı.

Adamı görümcemin eşine benzettim. O da yabancı ve 20 senedir sevgilinizin size davrandığı gibi davranıyor. Çünkü anaçlık Türk kadınına kodlanmış durumda. Adamlar kendi annelerinden bile görmediği için haliyle kıymet bilen ve adayan bir adam oluyorlar. Bu adam size gerçekten değer veriyor. Aynı duyguları besliyorsanız kalın bence. Yani şahsen kalırdım.

pefff kıskandım ben de yabancı manit istiyom :KK53:
şaka bi yana, bence doğru kişiyi bulmuşsun, kalbinin sesini dinle. başta canım cizim deyip bizim Türk erkekleri gibi sonradan öküz çıkmaz adamın içinden bence, çünkü onlar daha düz dürüst insanlar. he kaç tane yabancı kişi ile görüştün dersen hiç tane, 0, zero, bir tane bile yok ama bana öyle geliyolar , filmlerde görmüştüm :KK53:

Yani trip diyorsam nedeni de var. Mesela örnek vereyim; benden önce çok uzun süreli ilişkisi olmuş, aşk bitmiş dostça ayrılmışlar, kız başka ülkede. Gelmiş doğum gününde buna çok ünlü bir italyan şeften kek göndermiş. Ee ayrılar, adam benle, kız biliyor ama ee tamam da benim de genişliğimin bir sınırı var. Bi de safım gelmiş ex kız arkadaşım bana kek göndermiş denesene baya ünlü diyor. Ee tamam arkadaşım, hatrını sor, iletişimi kes demiyorum da ben o keki senin kafanda patlatırım diyemedim tabi. Yok canım ben yemeyim, yiyeceğime çöpe atarım daha iyi dedim, hayatında böyle tepki görmemiş, şok oldu. Ee neden ki, seni sevdiğimi biliyor, sadece hediye göndermiş diyor, ama benim genlerim almıyor bu davranışı öyle bişi diyelim :KK70: Allah aşkına hanginiz oke canım deneyim güzel miymiş kek söylerim derdi ki? =D
Ben okay canım denerim deyip yerdim valla.
Zaten tanımıssın bızdekı mendeburlardan bırını elinde cevher var şuan :KK48:
Türkiye'dekilere çoğundan eski sevgilisinden kek gelse eski sevgilisini arar doğum gününde otel odasına rezervasyon yaptırır kutlarlardı beraber.Ruh bıle duymazdı bu olayı :KK14:
Gelip anlatan saklamayan insan işte ne güzel:KK49:

İlişkinin uzun ömürlü olması için sevgi aşk önemli şeylerde kıymetinin bilinmesi çok ayrı bir durum.

Ona cazip gelen yönleriniz bir başkasına hiç gelebilir.

Daima değerli hissettireceğini düşünüyorsanız bu ilişkiden vazgeçmeyin.

Evlilik ilişki illa ki emek verilen şeyler.

Back
X