- 15 Temmuz 2008
- 74
- 0
- 286
- Konu Sahibi hazan_aksami
hayatımda çoğu şey düzgün gitmiyor.mutlu olabiliceğim şey çok az.sürekli mutsuzum.yaşadığım bazı olaylar ki en çok beni etkileyen olayı burda daha önce paylaşmıştım.aşk anlamında hiç mutlu olmadım diyebilirim.24 yaşındayım ve bugüne kadar 2 tane sevgilim oldu.bunlardan sadece birinde gerçek bi aşk yaşadım sonu hüsranla bitti ve bir kişiyi karşılıksız olarak çok uzun zaman sevdim oda çoğu pilatonik aşklar gibi hüsranla bitti hemde büyük hüsran.ben hayatımda beni seven ve benimde seven biri olsun istiyorum.mutlu olabileceğim bir aşk istiyorum.hep mutlu olduğum bir ilişkinin hayalini kuruyorum.ama olmuyo.acaba sorun bendemi diye çok düşündüm.bir erkekle bi ilişki yaşamaktan korkuyorum.çünki hep cinsel anlamda bakıyolar gibi gelio bana.hemde en ufacık bir hareketlerinde soğuyorum.ayrıca kendime güvenimde yok.kilomdan dolayı kendimi çok fazla begenmiyorum buda bende kendime güven duygusunu zedeliyor.hani kızlar hoşlandıkları birine bakıp o kişiyi etkilemeye çalışırlar ya ben onu bile yapamıyorum utanıyorum.şuanda hoşuma giden beğendim bi insan var onla olsa ii olur dediğim biri.ama onunla olmakan görüşmekten çekiniyorum.beni beğenmiyceğini düşünüyorum.kendisi gazeteci ve mesleğinde ii bir yerde çevresinde çok kız var ve eminim hepside benden güzel ve bakımlı kariyeri olan insanlardır.bu yüzden beni beğenmiyceğini düşünüyorum.bu yüzden sadece msn de konuşuyoruz.bulaşmak için bir kaç kez çok ısrarlarda bulundu ama ben gitmedim.çünki beni beğenmiyceginden korkuyorum ve yeni hüsrana uğramaktan korkuyorum.ben çok istiyorum beni seven benimde seveceğim her zaman yanımda olan bana destek olan bir insan ama olmuyo.çok samimi arkadaşımın bir erkek arkadaşı var ve ben onların yanında tek başıma gezmekten çok sıkıldım.onlarla çok eğleniyorum ama bende onların yanında yalnız olmak istemiyorum.bir ilişki yaşamak benim elimde mi bir erkeği ayarlamak benim elimdemi eğer öyleyse bunun nasıl yapılcağını bilmiyorum demektir.aranızda bilen varsa bana öğretirse çok sevinirim.içinde bulunduğum mutsuzluktan kurtulmam için bana destek olcak beni sevicek yanımda olucak konuşacak çok mutlu bir ilişkim olacağı birini istiyorum.bazen evde kalcağımı bile düşünüyorum aile ve arkadaş arasında şakaylada olsa artık birini ul sözlerinden çok sıkıldım.bende yalnız olmak istemiyorum...