Üniversite nedeniyle başka bir şehire geldim. 92liyim. Okuldaki yaş ortalaması 18-19 malesef. Ben ise 22yi doldurucam nerdeyse. Bi cesaret okumaya niyetlendim ama kafa yapım hiç uyuşmuyor. Hiç arkadaşımda yok burda. Teyzemde kalıyorum şuanlık. Okuldan sonra çıkıp bir kahve içebileceğim biri dahi yok.
Sosyal bir ortamda yetiştim ve yapı olarakta olgun olduğum için genelde ya yaşıtım yada benden büyük arkadaşlarım oldu. O yüzden herşey birden bu kadar değişince ve yalnız kalınca bunalıma girmeye başladım sanırım. Kendi yaş grubumla tanışmak, sosyalleşmek istiyorum. Okuldan olmucak bu belli.
Bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
Çok bunaldım.
Yazmadan gecemiycem.bende univ okurken milletten 4-5yas buyuktum.ama bu beni yalnizligaitmedi.illaki kafa dengi birileri cikiyor.hem alttan ders alan ust siniflarla yas farki nerdeyse kapaniyor.birde olgun olman onlarla bagdasamiycagin anlamina gelmezki tatlim.oturup hayatin zorluklarini konusmayacaksiniz.ya dersler olacak ya notlar yada girgir samata olacak.acikcasi ben gule eylene bitirmistim okulu. Hey gidi gunler hey..ozlemisim yahu :)Üniversite nedeniyle başka bir şehiregeldim. 92liyim. Okuldaki yaş ortalaması 18-19 malesef. Ben ise 22yi doldurucam nerdeyse. Bi cesaret okumaya niyetlendim ama kafa yapım hiç uyuşmuyor. Hiç arkadaşımda yok burda. Teyzemde kalıyorum şuanlık. Okuldan sonra çıkıp bir kahve içebileceğim biri dahi yok.
Sosyal bir ortamda yetiştim ve yapı olarakta olgun olduğum için genelde ya yaşıtım yada benden büyük arkadaşlarım oldu. O yüzden herşey birden bu kadar değişince ve yalnız kalınca bunalıma girmeye başladım sanırım. Kendi yaş grubumla tanışmak, sosyalleşmek istiyorum. Okuldan olmucak bu belli.
Çok bunaldım.
Üniversite nedeniyle başka bir şehire geldim. 92liyim. Okuldaki yaş ortalaması 18-19 malesef. Ben ise 22yi doldurucam nerdeyse. Bi cesaret okumaya niyetlendim ama kafa yapım hiç uyuşmuyor. Hiç arkadaşımda yok burda. Teyzemde kalıyorum şuanlık. Okuldan sonra çıkıp bir kahve içebileceğim biri dahi yok.
Çok bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?