• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık, Bunalım

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.151
333
Üniversite nedeniyle Ankara'ya geldim. 92liyim. Okuldaki yaş ortalaması 17-18 malesef. Bi cesaret okumaya niyetlendim ama kafa yapım hiç uyuşmuyor. Hiç arkadaşımda yok burda. Tek yaşıyorum şuanlık. Okuldan sonra çıkıp bir kahve içebileceğim biri dahi yok.

Sosyal bir ortamda yetiştim ve yapı olarakta olgun olduğum için genelde ya yaşıtım yada benden büyük arkadaşlarım oldu. O yüzden herşey birden bu kadar değişince ve yalnız kalınca bunalıma girmeye başladım sanırım.

Bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
Çok bunaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden okuldan olmasın ki. Üst sınıflarla tanisabilirsiniz. Daha rahat sohbet edersiniz bi kaç kişiyle tanistiktan Sonra genişler cevreniz

İllaki kafa dengine kfa yapına uyan birisi vardır mutlaka zamanla oraya alışınca daha cok belli olur zaten.
Herkez bir süre sonra ortamını kuruyor yakın gördükleri ile takılıyor.
Üniversite hayatı cok cok güzeldir bunları kafana takıp da böyle yapma kendine.
Mutlaka cıkar seviglinizde yok sanırım bakarsınız yeni bir aşk yaşarsınız :)
Biz varız buralarda bizlerle olursunuz arkadaş:D

Seninki de bisey mi ben tam 11yas kucuklerle ayni siniftayim :KK45::KK45::KK45:
Hem de evli bi bayan olarak 18lik kizlarla takiliyorum. Tabi herkonuda herzaman kolay olmuyo ama idare ediyoZ:KK54:
Okul arkadaslarinin yasini dusunme bence, sonucta ayni ortamda ayni statudesiniz. Ben suanda calisma ortamimda da en yasli kisiyim 5 yas kucuklerle calisuyorum ama yaslarini dusunmene gerek olmuyo ki.

Üniversitedeyken ben de öyleydim.
Ama insan ayırma, keyifse keyif, hepsiyle eğlenebilirsin.
İlla oturup ağır muhabbet edecek değilsin ya hepsiyle.
Üniversitenin ve etkinliklerin keyfini çıkar. (;

19 ile 22 arasında da uçurum yok yani. Kendini biraz olgun hissediyorsun galiba. Akıl yaşta değil baştadır, belki küçük gördüğünüz 18'liklerin içinde de size uyum sağlayabilecek, yaşından olgun düşünebilen arkadaşlar vardır. Önyargılı olmayın.

Üniversite nedeniyle başka bir şehire geldim. 92liyim. Okuldaki yaş ortalaması 18-19 malesef. Ben ise 22yi doldurucam nerdeyse. Bi cesaret okumaya niyetlendim ama kafa yapım hiç uyuşmuyor. Hiç arkadaşımda yok burda. Teyzemde kalıyorum şuanlık. Okuldan sonra çıkıp bir kahve içebileceğim biri dahi yok.

Sosyal bir ortamda yetiştim ve yapı olarakta olgun olduğum için genelde ya yaşıtım yada benden büyük arkadaşlarım oldu. O yüzden herşey birden bu kadar değişince ve yalnız kalınca bunalıma girmeye başladım sanırım. Kendi yaş grubumla tanışmak, sosyalleşmek istiyorum. Okuldan olmucak bu belli.
Çok bunaldım.

gören de 10 yaş büyüksün sanacak..
3-4 yaştan bişey olmaz..
Ortak alanlarınızı keşfetmeye çalış..
önemli olan ruh yaşı..18le 22 arasında okadar uçurum olmamalı...

Üniversite nedeniyle başka bir şehiregeldim. 92liyim. Okuldaki yaş ortalaması 18-19 malesef. Ben ise 22yi doldurucam nerdeyse. Bi cesaret okumaya niyetlendim ama kafa yapım hiç uyuşmuyor. Hiç arkadaşımda yok burda. Teyzemde kalıyorum şuanlık. Okuldan sonra çıkıp bir kahve içebileceğim biri dahi yok.

Sosyal bir ortamda yetiştim ve yapı olarakta olgun olduğum için genelde ya yaşıtım yada benden büyük arkadaşlarım oldu. O yüzden herşey birden bu kadar değişince ve yalnız kalınca bunalıma girmeye başladım sanırım. Kendi yaş grubumla tanışmak, sosyalleşmek istiyorum. Okuldan olmucak bu belli.

Çok bunaldım.
Yazmadan gecemiycem.bende univ okurken milletten 4-5yas buyuktum.ama bu beni yalnizligaitmedi.illaki kafa dengi birileri cikiyor.hem alttan ders alan ust siniflarla yas farki nerdeyse kapaniyor.birde olgun olman onlarla bagdasamiycagin anlamina gelmezki tatlim.oturup hayatin zorluklarini konusmayacaksiniz.ya dersler olacak ya notlar yada girgir samata olacak.acikcasi ben gule eylene bitirmistim okulu. Hey gidi gunler hey..ozlemisim yahu :)

Kendı yaşıtlarınla bir arada olursan arkadaşın olacağı anlamına gelmez önemli olan anlaşa bileceğin insanlarla bir arada olabilmen

Cok bir yas farki yokmus iclerinde yasndan olgun olanlarda mutlaka vardir yani

Okuldaki etkinlik kulüplerine katıl, bi de seçmeli derslerde farklı sınıf ve düzeylerde öğrenciler oluyor ya, o işine yarar. Fotoğrafçılık, resim, yab dil falan filan olabilir

Sorun tamamen sizde.ben unv okurken 30 yasindakilerle arkadaslik kurfum yurttan.cokta iyi anlastik.eglendik.hic yasa falan bakilmaz unv ortaminda girisken olmalisin.
Yoksa daha cok yalniz kalirsin.yaslar kucuk diye en guzel yillarini harcarsin.yada bi yurda yerlesin mutlaka birileri uyar kafaniza.yurt ortami bambaskadir

Üniversite nedeniyle başka bir şehire geldim. 92liyim. Okuldaki yaş ortalaması 18-19 malesef. Ben ise 22yi doldurucam nerdeyse. Bi cesaret okumaya niyetlendim ama kafa yapım hiç uyuşmuyor. Hiç arkadaşımda yok burda. Teyzemde kalıyorum şuanlık. Okuldan sonra çıkıp bir kahve içebileceğim biri dahi yok.

Çok bunaldım.

neden okuldan '' olmucak'' ? Daha ne kadar zaman geçti ki?

Back
X