- 14 Temmuz 2014
- 168
- 17
- 33
Ablalarım.. Arkadaşlarım...
Hiçkimsem yok bütün gün evdeyim.
Çalıştığım işyerlerinde sorunlar çıktı hep işten ayrıldım. Zaten lise sonda okulu bıraktığım için girebileceğim işler sınırlı
Açık öğretimden devam ediyorum. Ne ilkokuldan ne ortaokuldan nede liseden kimse kalmadı yanımda
Çoğu üniversiteyi bitirdi çalışıyo bi kısmıda henuz unıversıtde. Kendi yollarını çizdiler kendi ortamları var.. İşyeri arkadaslıklarımda hep işyerınde kaldı. Bu zamana kadar insanlardan cok kotuluk gordum.Insanlardan nefret edıyorum dıyebılırım aslında
Hepsi dısardan ıyı hos gorunuyo lakın tanıdıkca seytanı arar oluyosun
Hayatımda suan sadece annem,kardesım ve babam var. Annem dostum gibidir sagolsun
Ask hayatıma gelırsem karsıma nerde dengesız var o cıkıyo... o yuzden kapattım kendımı ıyıce.. zaten kımseden ne etkılenıyorum nede asık olabılıyorum
en son cocukken asık olmustum .. Bu yalnızlıgımı ınternetten arkadaslarla gece sohbetlero yaparak gecırmeye calısıyorum lakın onlardan da zarar göruyorum
psikolojık tedavi görüyorum OKB hastasıyım ılerı derecede.
daha birsürü sorun var ailevi,maddi,manevi. Yasamak bana zevk vermıyo ölmek için dua ediyorum.. sonuöm hiç iyiye gitmiyo ..
Hiçkimsem yok bütün gün evdeyim.

Açık öğretimden devam ediyorum. Ne ilkokuldan ne ortaokuldan nede liseden kimse kalmadı yanımda