• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık Çukuru

Dort bes mesaj sonrasini okuyana kadar hobi bul,kendini eve kapatma filan yazacaktim ama sen bulmusun hobini.
Aferin bu kafayla gidersen daha cok icin sıkılır bunalima girersin sen. Allah ic huzur vermez iste sana boyle.
Herkesin kimi zaman kendini yalniz hissettigi donemler oluyor da kimsenin aklina boyle bir hobi(!) ednmek gelmiyordur eminm.akilli ol.daha yasin kucuk.annen baban duysa,bir yerlerden gorse senin o hallerini ne kadar uzulurler degil mi.kendini dusnmuyosun belli.bari aileni dusun.kizlarini kendini orfa burda sergilesin diye yetistirmemislerdir muhakkak.

21 yasindayim lakin yasamaktan tad almıyorum :KK43:
Daha genceciksin canım yaa...
Nedir bu karamsarlık?
Sanalda yaptığın şeyler ile ilgili bir uzmanla görüşmelisin,senin ki bağımlılık gibi olmuş.
Silkelen kendine gel..
Yapacağın o kadar çok şey var ki.

Iyi niyetli düşünemiyorum hakkında üzgünüm. Arada istek geliyor ne demek ya

canım herkesin hayatı inişli cıkışlı hepimiz zorluklarla yaşıyoruz ne güzel işte annen baban kardeşin var. zamanını onlarla gecir.

üstekileri okumamıştım tuhaf oldum şimdi lütfen kızlar akıllı olun ya neden böle yapıyorsunuz.

Yasin hic de kucuk degil.
Yeni bir is bulmaya calis.
Bulana kadar da olayalanak ufak tefek isler yapabilirsin.
El isi yap sat
. Derslerine calis,
Ilkogretim cocuklarina filan derslrinde yardimci ol, gonullu yada ucretli, komsularin yada akrabalarin cocuklarina.
Bebek bakiciligi yapabilirsin .(bunlari yapabilecek psikolojik yetkinligin varmidir onu bilemem , o kdarini sen degerlendir)
Ev islerinin sorumlulugunu al , annene is birakma yemegi temizligi alisverisi vb sen yap, yani evi cekip cevir, bunlar seni oyalr vede sorunluluk bilincini artirir,
Interneti bi sure, hatta uzun bi sure kapatabilrsin,
.kendimi alamiyorum yanlis isler yapiyorum diyosun, o yablislara giden yollari kapat , elinin altinda bi tikla herseyi yaparsan kendini hayatta tutamazsin.

"Tarlada bostan yan gel yat Osmaaaan" büssürü yapacak şey var neden canın sıkılınca o işe yöneliyorsun anlayamadım. Kendine geeel :KK67:

Beni bu internet mahvetti :KK43:
Faceni falan kapat uzun bir süre hic aklına bile getirme. Kendine uğraşlar hobiler bul, gerçek dünyaya dön biraz.. Bu platformda dertles insanlarla madem kimsen yok yetmiyor mu? Seni internet değil sen mahvediyorsun be bacim

Ablalarım.. Arkadaşlarım...
Hiçkimsem yok bütün gün evdeyim. :110:Çalıştığım işyerlerinde sorunlar çıktı hep işten ayrıldım. Zaten lise sonda okulu bıraktığım için girebileceğim işler sınırlı:KK51:
Açık öğretimden devam ediyorum. Ne ilkokuldan ne ortaokuldan nede liseden kimse kalmadı yanımda:KK14: Çoğu üniversiteyi bitirdi çalışıyo bi kısmıda henuz unıversıtde. Kendi yollarını çizdiler kendi ortamları var.. İşyeri arkadaslıklarımda hep işyerınde kaldı. Bu zamana kadar insanlardan cok kotuluk gordum.Insanlardan nefret edıyorum dıyebılırım aslında:KK67:Hepsi dısardan ıyı hos gorunuyo lakın tanıdıkca seytanı arar oluyosun:KK62: Hayatımda suan sadece annem,kardesım ve babam var. Annem dostum gibidir sagolsun:KK36: Ask hayatıma gelırsem karsıma nerde dengesız var o cıkıyo... o yuzden kapattım kendımı ıyıce.. zaten kımseden ne etkılenıyorum nede asık olabılıyorum:KK14: en son cocukken asık olmustum .. Bu yalnızlıgımı ınternetten arkadaslarla gece sohbetlero yaparak gecırmeye calısıyorum lakın onlardan da zarar göruyorum:KK61: psikolojık tedavi görüyorum OKB hastasıyım ılerı derecede. :KK61: daha birsürü sorun var ailevi,maddi,manevi. Yasamak bana zevk vermıyo ölmek için dua ediyorum.. sonuöm hiç iyiye gitmiyo ..

Annen ailen yaşama sebebi degil mi?
Ben uni okudjm iş bulamadim. Tek bir arkadasim yok. Yasadigum ülkenin dilini bilmiyorum. Ailemse Turkiye de. Master hayallerim suya düstü. Bazen eşim gelene kadar hiç konusmuyorum. Cunku yapayalnizim. Bunun icin ses kaydi yapip gonderiyorum msj yerine. Annemi haftada 2 kere arayinca senin hic isin yok mu diyor bana. Çunkü kendisi hep yogun. Rüyamda kalabalik bir grup arkadasim oldugunu falan goruyorum bazi geceler.

kusura bakmada sana kımse musallat olmuyo sen bunu bılerek kontor karsılıgı yapıyosun yalanların arkasına sıgınma pira burda gordugun cogu kısı evde oturuyo bende dahıl napalım canımız sıkılınca sanal seksmı yapalım:KK12::KK12::KK12:
Ooooo beybiii :KK8:

Internet'in ne suçu var,yıllardır internet kullanıyorum 10 yılı geçti interneti düzgün kullanmasını bildikten sonra hiçbir sorun olmaz sen de suçu başka yerde arama,yaptığın olay icinde psikolojik destek Alman gerek.

Annen ailen yaşama sebebi degil mi?
Ben uni okudjm iş bulamadim. Tek bir arkadasim yok. Yasadigum ülkenin dilini bilmiyorum. Ailemse Turkiye de. Master hayallerim suya düstü. Bazen eşim gelene kadar hiç konusmuyorum. Cunku yapayalnizim. Bunun icin ses kaydi yapip gonderiyorum msj yerine. Annemi haftada 2 kere arayinca senin hic isin yok mu diyor bana. Çunkü kendisi hep yogun. Rüyamda kalabalik bir grup arkadasim oldugunu falan goruyorum bazi geceler.
Kardesim Allah yardimcin olsun.

bi gün o sanal seks yaptigin adamlar seni buldugunda internet degil o adamlar seni mahvetmis olacak.
kizim sana kac kere burdan tavsiye verdik, adam yakana yapismis birakmiyordu. Ne cabuk unuttun bunlari? Bu konuda tedavi gormelisin yoksa bu iş sanalla kalmayacak...

Back
X