• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık hissi ile nasıl başa çıkabilirim?

Evet ama karşıma düzgün biri çıkmıyormuş
Fazla mi mukemmeliyetcisiniz acaba?
Ilk evlilikten sonra boyle olmaniz normal.

Insanlari tanimaya calisin sans verin hemen evlenmek zorunda degilsiniz.Ama yalniz olmak zorunda da degilsiniz.Paylasimlarda bulunacaginiz bir kisinin varligi size de guc verir.Tanidikca evleneceginiz kisi olup olmadigina karar verirsiniz.

Sadece ümidinizi kesmeyin diyorum.Firsatlar varsa degerlendirin.

Ah kendimi ne kadar zorluyorum bir bilseniz. Ama mutlu olamıyorum. Gelecekten ümidi kesmek, meğer ne kötü bir şeymiş...
Bunları düşünmeniz aslında bence çok normal bu zamana kadar kim bilir kendinizce ne acılar yaşadınız ama lütfen her ümitsizliğe kapıldığınızda sizden daha değerli kimsenin olmadığını düşünün. Bakın herkes bi şekilde kendini mutlu etmeye çalışıp önüne bakarken bu kadar fazla eziyet etmeyin kendinize. 5 sene bence yeterince fazla bi zaman acılarınızla yüzleşin ve önünüze bakın yoksa kendinize verdiğiniz zararla kalacaksınız :(

Bunları düşünmeniz aslında bence çok normal bu zamana kadar kim bilir kendinizce ne acılar yaşadınız ama lütfen her ümitsizliğe kapıldığınızda sizden daha değerli kimsenin olmadığını düşünün. Bakın herkes bi şekilde kendini mutlu etmeye çalışıp önüne bakarken bu kadar fazla eziyet etmeyin kendinize. 5 sene bence yeterince fazla bi zaman acılarınızla yüzleşin ve önünüze bakın yoksa kendinize verdiğiniz zararla kalacaksınız :KK43:
AcılarıMla yüzleştim. Fakat biri ile konuşuyorsun boşandığını duyunca yan çiziyor. Öbürü zaten problemli. Bunlar da beni çok üzdü. Boşandım diye eksik ya da namussuz değilim. Ama eskiden Ümit'lerim vardı şimdi bu olanlardan sonra git gide tükendi gitti hepsi. Artık ilk evliliğimi düşünmüyorum fakat gelecekte de en ufak bir ışık göremiyorum.

Merhaba arkadaşlar; sizlerle konuşmak açıkçası bana iyi geliyor. Yine geldim sizlerle dertleşmeye. Tanıyanlar tanır tanımayanlar için kısaca bir kendimi tanıtayım. 5 yıl önce boşandım. Çocuğum yok, işim var. 29 yaşındayım. Boşanma sonrası benim için baya zor geçmişti ama son zamanlarda daha iyiyim. Aynı zamanda depresyon tedavisi görüyorum. Fakat içimde artık başa çıkamadığım bir yalnızlık hissi var. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem ve arkadaşlarım var ama yine de yalnız hissediyorum kendimi. Ölene kadar böyle bir başıma kalacağımı düşünmek beni daha da üzüyor. Karşıma da doğru dürüst birisi çıkmadı. Sizce nasıl başa çıkabilirim bu duyguyla.

Benzer sorunlar yaşayan bi kız arkadaşım vardı. Fotoğraf kursuna gitti hem bir sürü yeni insanla tanıştı güzel dostluklar kurdu hem de fotoğraf çekmek için bir çok yere gitti seyahat etmiş oldu. Gittiği yerlerde farklı kültürlerle ve farklı insanlarla da tanıştı şu an çok mutlu. Yaşadığınız zor bi durum inşallah kafanızda bitirir geçmişinizde bırakırsınız. Çok gençsiniz bu güzel yaşların tadını çıkarın. Sevgilerimle...

Canım gerçekte herkes yalnız zaten

Kendine kalıyor insan eninde sonunda

Bir tek Allah baki kalan yanımızda

Dua et daraldikca

Rabbim hayırlı can yoldaşı versin sana yakinda

Münevver Gül şiir gibi yazmışım sana

Boşanmış olabilirsin birçok erkekte bosaniyor

Sabret pes etme illaki doğru insan vardır senin icin

AcılarıMla yüzleştim. Fakat biri ile konuşuyorsun boşandığını duyunca yan çiziyor. Öbürü zaten problemli. Bunlar da beni çok üzdü. Boşandım diye eksik ya da namussuz değilim. Ama eskiden Ümit'lerim vardı şimdi bu olanlardan sonra git gide tükendi gitti hepsi. Artık ilk evliliğimi düşünmüyorum fakat gelecekte de en ufak bir ışık göremiyorum.
Önce siz kendinize değer verceksiniz kendinizden emin olacaksınız ki karşınızdaki insanlarda bunu görsünler. Her karşınıza çıkan insan iyi niyetli veya doğru insan olmucak tabikide ama en azından tanıdım tecrübe edindim diyerek önünüze bakın. Eğer mutsuz olduğunuz bi evliliği yürütmeye çalışıyo olsaydınız ümidinizi kaybetmiş olabilirdiniz. Sabredin dua edin inanın hiç kimsenin sizi gereğinden fazla yıpratmasına izin vermeyin. Kendinize vakit ayırın doğru yanlışlarınızı görmeye çalışın derim umarım çooookk mutlu olduğunuz bir hayata adım atarsınız illede başka bir erkeğe ihtiyacınız yok bunuda unutmayın mutluluğu başka şeylerde aramaya çalışın bi süre bakalım belki daha iyi gelir size zaten herşey olcağına varıyor

Merhaba arkadaşlar; sizlerle konuşmak açıkçası bana iyi geliyor. Yine geldim sizlerle dertleşmeye. Tanıyanlar tanır tanımayanlar için kısaca bir kendimi tanıtayım. 5 yıl önce boşandım. Çocuğum yok, işim var. 29 yaşındayım. Boşanma sonrası benim için baya zor geçmişti ama son zamanlarda daha iyiyim. Aynı zamanda depresyon tedavisi görüyorum. Fakat içimde artık başa çıkamadığım bir yalnızlık hissi var. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem ve arkadaşlarım var ama yine de yalnız hissediyorum kendimi. Ölene kadar böyle bir başıma kalacağımı düşünmek beni daha da üzüyor. Karşıma da doğru dürüst birisi çıkmadı. Sizce nasıl başa çıkabilirim bu duyguyla.
namaz kıl canım inandığın ne varsa onunla konuş belki işe yaramaz ama denemeye değer

Çok iyi biliyorum bu duyguyu hiç doktora da gitmedim ama tedavi olmuşsun yine aynı diyosun demekki gecmiyo ailen ve arkadaşların varsa sukret bence benim de var esim çocuğum annem filan ama yeterli gelmiyo çöl samimiyetsiz buluyorum insanları iyilik yaramıyor kimseye

Guzel dostlar edinerek. Insana en iyi gelen sey sirtini yaslayabilecegi bi dost.

Candan Erçetin - Yalnızlık şarkısı geldi aklıma.. Sonunda da sensizlik benim canımı acıtan... O seni bulmanız dileğiyle

Arkadaşlarım var. Geçen hafta da tatilden döndüm. Ama sanki bu dünyada yapayalnız ve çaresizim gibi bir his var içimde.

Back
X