Yalnızlık hissini

ayisigi123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
9
0
16
Merhabalar.. Uzun zamandır okuyorum burayı üye olup derdimi paylaşmak anca nasip oldu.Üniversite okuyorum aynı zamanda bir mağazada çalışıyorum. Ama kendimi çok boş hissediyorum. Evde olduğum vakitler yapacak bir şey bulamıyorum. Ders çalışmak istiyorum, kafami derse veremiyorum. Gorusebilecegim arkadaşımda yok, çoğu ya genelde sevgilisiyle yada belli sebeplerle aramıza soğukluk girdi. Kendimi yalnız hissediyorum. Yalnızda yapılabilecek çok güzel aktiviteler var biliyorum ama yapmiyorum işte. Ben bir seylerle mesgul olmayı seven bi insanım bu halimi çok garipsiyorum. Sizce içimdeki bu yalnızlık hissini nasıl giderebilirim :KK14:

Bundan 3 yıl önce bende senin gibiydim.
Ama şuan yanlızlığa o kadar alıstım ve keyif alıyorum ki :D

—Kurslara gidebilirsin
—Kitap okuyabilirsin
—Sevdiklerine yemek yapabilirsin
—film izleye bilirsin
Vee en güzeli KK dan arkadaş edinebilirsin:KK66:

Haklisiniz bunlar yapılabilir ama sorunum galiba tam olarak bunları yapmak için harekete geçmeye useniyorum, depresyondaymisim gibi surekli bi yatma isteği var anlamıyorum ben ne değişik insan oldum böyle :110:

KK olmasa kimseyle iletişim kurabileceğim yok benim de. Ama ben de kendimi oyalıyorum biraz. Vakit geçiyor.
Mesela kasım ayında dünya çapında tanınan bir konferans verilecek İstanbul'da, ona gideceğim.
Kendime yetişkinler için boyama kitabı aldım, onu boyuyorum.
Kitaplar alıyorum dergiler alıyorum onları okuyorum.
Arada yabancı diziler seyrediyorum, bazen beğendiğim filmleri yeniden izliyorum.
Onun dışında kendimi ödevlerimi yapmaya çalışmaya zorluyorum, uyuyorum ya da sosyal medyada geziniyorum.
İçimde hem sosyal hem duygusal çok büyük bir boşluk var, çevremde böyle olan tek benim ama başkalarına belli etmektense ya da bunu aklıma getirip üzülmektense böyle oyalıyorum kendimi.

Yorgunluğun isteksizliğin sebebi B12 eksikliği ya da depresyon, ya da her ikisi.

Bir süre zorlar seni ama alıştıktan sonra Yalnızlık daha güzel bence. Ama o zamanda insan içine çıkmak istemiyor insan

Hem okuyorsun hem çalışıyorsun bence çok da boş yaşayan birisi değilsin ama sosyalleşmek biraz kişisel gelişim için önemli ruhun gıdası müzik gezmek eğlenme onu dasağlıklı tutmalıyız yeni bir kursa yazılsan ben üniversitede bilgisayar kursuna gitmiştim halk eğitim de yabancı vs de gittim çok güzel kafam dağıldı üstelik bilgi sahibi olabiliyorsun ve tabi ki yeni arkadaşlar :)

Back
X