Yalnızlık kaderim

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Bir insanın etrafında bu kadar kişi olurda kimseden hoşlanamaz mı ya? Kızlar ben gerçekten bozuk falanım herhalde ayarlarım bozulmuş benim deliricem:26:Ne acelen var diyiceksiniz ama 25ten sonra bu işler zor yani bu yaşta bulamıyosam sonra hiç bulamam.Etrafımda herkesin en azından ilgilendiği birisi var.Ama bu havalar böyle geçmez hele bu yaşlar hiç geçmez haksızmıyım? Yeni okulumdan bir sürü arkadaş edindim yeni ortamlara girip çıkan biriyim ama yok yok yok işte . Arkadaşlarım tanıştırdı olmadı öyle olmuyo böyle olmuyo of şimdi abartıyosun diyiceksiniz ama yok abartmıyorum vallahi.Ömür boyu yalnızmı geçicek ben hiç aşık olmayacakmıyım :(

Bir insanın etrafında bu kadar kişi olurda kimseden hoşlanamaz mı ya? Kızlar ben gerçekten bozuk falanım herhalde ayarlarım bozulmuş benim deliricem:26:Ne acelen var diyiceksiniz ama 25ten sonra bu işler zor yani bu yaşta bulamıyosam sonra hiç bulamam.Etrafımda herkesin en azından ilgilendiği birisi var.Ama bu havalar böyle geçmez hele bu yaşlar hiç geçmez haksızmıyım? Yeni okulumdan bir sürü arkadaş edindim yeni ortamlara girip çıkan biriyim ama yok yok yok işte . Arkadaşlarım tanıştırdı olmadı öyle olmuyo böyle olmuyo of şimdi abartıyosun diyiceksiniz ama yok abartmıyorum vallahi.Ömür boyu yalnızmı geçicek ben hiç aşık olmayacakmıyım :(

Aramaktan vazgeçtiğin zaman bulursun..
Aaaa aşık olmalıyım diye ortalıkta dolaşırsan işin zor:9:

benim bir arkadasim var dugune gitmisti bir yakin akrabanin. orda oynarkene bunun kiz kardesi oynuyan herkesi videoya cekmis. o arlari arkadasimin sevgilisi vardi. ertesi gun videoyu izliyoruz. orda bir erkek var bak sisimel o sana cok yakisir. falan filan. uzaktan tanirmis ama konusmuslugu hic olmamis.ayarlimi sizi falan dedi. ben yok dedim.
seneler geciyor aylar geciyor. o ayarlimi ikinizi dedigi erkek kocasi oldu suan :)
beklemedigin anda beklenmedigin kisi cikiyor iste karsina kaderin belkide etrafinda dolaniyor

Sen daha 19 yaşındaymışsın hem,yanlış okumadıysam başka bir konuya öyle yazmışsın
Ohoo ne seneler var önünde,kafaya takma şimdiden.19 olsam valla hiç takmasam günümü yaşasam.:1:

bence bu güzel bir şey, tabi şahsi düşüncem.. şıpsevdi olmaktansa :)
basit olmamalı..
daha zamanınız da var demek ki..
belki de ilkiniz sonunuz olacaktır.. öyle olmasa bile az ve öz olur..
evet bir de aramamak gerekir...

Okuyor musun okuluna eğitimine önem ver.Hani demiyorum sana sevgilin olmasın olsun elbet.Fakat bunu kafaya takma kendini üzme,doğru zamanını bekle.Önemli olan doğru kişi ile olmak.

okuyorum.Her gün her an karşımda çiftler.Benim neyim eksik diyo insan.

Nedir bu kizlarin aceleciligi 19 yasinda bune umutsuzluk neye gec kalinmislik anliyamadim.. hic biseye gec kalmadiniz.merak etmeyin sevgiliden once baska oncelikleriniz olmali,okul gibi.meslek gibi okadar gencsinizki bunlara dusunmeniz bile bana cok itici geldi.

Nedir bu kizlarin aceleciligi 19 yasinda bune umutsuzluk neye gec kalinmislik anliyamadim.. hic biseye gec kalmadiniz.merak etmeyin sevgiliden once baska oncelikleriniz olmali,okul gibi.meslek gibi okadar gencsinizki bunlara dusunmeniz bile bana cok itici geldi.

O başka o başka.Ben derslerine çalışan hırslı bi insanım peki ya dygusal boşluğum nolcak? Hem 30 yaşına kadar kariyer peşinde koşturup evlenememek daha mı iyi

Back
X