Boğuluyorum yalnızlık dan

Herkesin ortak derdi bu ya komşu yok akrabalar uzaksa hele yalnızlık başa bela oluyor canım hiç takılma bunlara inan çoğu insan evinde yalnız takılıyor komşuya iki fazla gitsen dedikodu çıkar artik millet birbirinden korkar hale geldi park bahçe takil dışarı cik yürü mağaza market gez yakında ikincide olunca basini kaşıyamazsın

Bazi insanlar ne kadar kotu kalpli.kadimcagiz bunalmis ve hamile buraya dertlesmek icin yazmis hemen yargilar sekilde davranmak ne kadar ayip.sizene planli.plansiz hamilelikten sizene mutsuz evlilikten.kimin hayati dortdortlukki.kim sureklu mutlu ki.insanlar bazen kum torbasi ariyolar bu sanal alemde..kinamayiniz kimseyi.kalplerinizi kirletmeyin..

Bazi insanlar ne kadar kotu kalpli.kadimcagiz bunalmis ve hamile buraya dertlesmek icin yazmis hemen yargilar sekilde davranmak ne kadar ayip.sizene planli.plansiz hamilelikten sizene mutsuz evlilikten.kimin hayati dortdortlukki.kim sureklu mutlu ki.insanlar bazen kum torbasi ariyolar bu sanal alemde..kinamayiniz kimseyi.kalplerinizi kirletmeyin..

eski konuları hortlatıp üyelere ayar vermek için mi üye oldunuz?

Benim çocuklarımın arası 23 ay biri 4 biri 2 yaşında büyük bu sene kreşe başlayana kadar ben hep evde idim haftaiçi iki küçük çoçukla kime gidebilirsinki bide üstelik taşındık ilk bir yıl bende bunalımda idim hep ağlıyordum yanlızım diye şimdi komşularım oldu sokqkqta merhabalaştığım insanlar oldu aertık eskiden gün için sadece kızlrla konuşurdum🤨büyükle oyun grublarına katıldık komşuuluk için zaman var soayalleşmek içinde çoçukların büyümesi lazım çok var yani daha ama bi müddet sonra yalnızlığada alıştım bazen yalnız kalamak istiyorum 😂özellikle çoçuklar konuşmaya başladığında neden soruları yüzünden intihara sürükleniyorum😂

Sureklı mutsuzsunuz. Nıckınızı bilerek mi mutluanne yaptınız. Hangi konunuza denk gelsem biseyler sızı mutsuz ediyor cunku.

Kendi alan ve standartlarınız da mutlu olmayı mı ogrensenız acaba?

Plansız oldu ben de üzüldüm başta ama yapacak birşey yok
Bebek sevıserek olmuyor mu, sevısırken korunursunuz ve olmaz.
Plansızı anlamiyorum ben, bu oyle gidip alınan bisey degıl ki plansız olsun.
Gelısıne sevıstık ve tuttu desek bence?

Kızlar yeni taşındım başka bir şehire .10 haftalık gebeyım. Buraya yeni taşındık komşuluk da yok site de oturuyorum. Bebeğim var 1 buçuk yaşında onunla vakit geçiyorum yine de çok sıkılıyorm tabi hamilelik midir hormonlarmidir. Burda da gezilecek düzgün yer yok. Arkadaşlık edebilecek düzgün arkadaş nerden bulabilirim çok yalnızım kafayı yiyeceğim artık evde otur otur. Parklar da çok bakımsız çocuğu götürsem les gibi oluyo üstü başı kızım da çok sevmez parkı. Keşke benim gibi bayanlar olsaydı hem biz arkadaş olurduk hem çocuklar. Bu devirde de kimseye güven olmuyo diyeceksiniz doğru ama yalnızlık işte insanı boğuyor.
Biraz atılgan olun bu size arkadaşlık kazandıracaktır mesela komsuluk yoktur ama siz bi tatlı bisey yapin dagitin komşulara sohbet açılır kurslara gitmeye çalışın ordanda arkadaş edinrisiniz

Back
X