yalnızlık korkum var sanırım :(

walter

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
81
7
16
İzmir
merhaba arkadaşlar uzun zaman önce üye olmuştum bu siteye ama pek aktif değildim hatta yazdığım şeyleri okuyunca şimdi şaşırdım..benim sorunum arkadaşımın olmaması ailemden başka bir şehirde üni okuyorum 3 sene oldu hala alışamadım burda kendime yakın birini bulamadım herkes grup şeklinde arkadaşları var geziyolar egleniyolar ben hep arkada kalıyorum ev arkadasım vardı cok iyi biri olmasa da evde ses oluyodu en azından simdi oda okul değiştirdi gitti iyice tek kaldım şimdi moralim çok bozuk konusucak dertlesicek kimsem yok 1 tane bile gel kahve içelim dertleşelim dediğim kimse yok çok mutsuzum burası bana zindan gibi :(

Allah yardımcın olsun.
merhaba arkadaşlar uzun zaman önce üye olmuştum bu siteye ama pek aktif değildim hatta yazdığım şeyleri okuyunca şimdi şaşırdım..benim sorunum arkadaşımın olmaması ailemden başka bir şehirde üni okuyorum 3 sene oldu hala alışamadım burda kendime yakın birini bulamadım herkes grup şeklinde arkadaşları var geziyolar egleniyolar ben hep arkada kalıyorum ev arkadasım vardı cok iyi biri olmasa da evde ses oluyodu en azından simdi oda okul değiştirdi gitti iyice tek kaldım şimdi moralim çok bozuk konusucak dertlesicek kimsem yok 1 tane bile gel kahve içelim dertleşelim dediğim kimse yok çok mutsuzum burası bana zindan gibi :KK43:

merhaba arkadaşlar uzun zaman önce üye olmuştum bu siteye ama pek aktif değildim hatta yazdığım şeyleri okuyunca şimdi şaşırdım..benim sorunum arkadaşımın olmaması ailemden başka bir şehirde üni okuyorum 3 sene oldu hala alışamadım burda kendime yakın birini bulamadım herkes grup şeklinde arkadaşları var geziyolar egleniyolar ben hep arkada kalıyorum ev arkadasım vardı cok iyi biri olmasa da evde ses oluyodu en azından simdi oda okul değiştirdi gitti iyice tek kaldım şimdi moralim çok bozuk konusucak dertlesicek kimsem yok 1 tane bile gel kahve içelim dertleşelim dediğim kimse yok çok mutsuzum burası bana zindan gibi :KK43:
Cevremde hic arkadasim yok diyen insanlari gercekten anlamiyorum. Acaba sizin yaptiginiz yalnis bisey olabilir mi? Ya da siz insanlara bir adim atin. Bakin soyle sinifa, cekingen, sizin gibi yalniz takilan kimse mi yok? Merhaba, cay icecem gelmek istermisin diyin, denemekten zarar cikmaz.

evet aslında bende çekingenim ama ne biliyim herke grup olmuş bile yine okulda var konustugum selamaştıgım kişiler ama benim dosta ihtiyacım var sanırım onu bulamuyorum

madem evdesin ailen gelsin evde nefes olur iyi olur

bide ünide olup ta rkadaş olmaması bi garip geldi bana neden yok arkadaşınız siz kendinizi uzak mı tutuyorsunuz ?

bir de 3 senedir aynı okuldasınız...yeni olsanız anlıyaca ama sene öğrenci olmak ve arkadaşın olmaması:KK64:

canım ilk adımı sen at. mesela aya çağır, bişey sor, sohbete çalış vs vs

acaba disardan soguk mu gorunuyorsunuz veya arkadaslik kuracak guveni mi veremiyorsunuz ?
sorun digerlerinde diycem ama herkesin problemli olmasi mumkun degil

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Arkadaş desen sözde arkadaşlar bir dünya dolu üniversitede. Ama karşısına geçip güvenip derdini sıkıntını anlatacağın insan yok. Anlatırsan da yarin düşmanın oluveriyor. Üniversitede dost bulman çok zor. Çünkü menfaat yuvası. Notun varsa ortamın varsa iyisin ama yoksa işine bak. Emin ol tek başına takılmak en iyisi. Şuan diyorum ki şuanki dost sandığım arkadaşlarım olacagina keşke hiç olmasaydilar da tek başıma kafam rahat takilsaydim. Bence dostu üniversite de arama. Kendine arkadaş edinirsen de en özeline kadar anlatma. Benim gibi pişman olursun. :cry:

Dışarıyı bi gözetle, içine giremeyeceğin gruplara bakıp üzülmek yerine, arkadaş edineceğin yalnızlara yada serbest takılan gruplara yönel.. Okulun kursları klüpleri vs varsa katılabilirsin.. Yeni ev arkadaşı arayanilirsin ilan verip panonuza.

yalnız kalan kızlarla ben konusuyom snfta mesela.insanlar neden sana adım atmazlar anlamıyorum .s

Sana gel kahve içelim diyen yoksa sen de ?

canım sende de bende olan durum olabilir: uzaktan soğuk görünmek. ben üniversiteye ilk gittiğimde bi girdim sınıfa oturdum baktım herkes bir biriyle konuşuyor falan kimse benim yanıma gelmiyor böyle bi hafta geçti dedim aman ben adım atayım ne olcak. gittim bi arkadaşın yanına merhaba dedim derslerle alakalı bi şeyler sordum sonra bi baktım herkes teker teker konuşuyo benle :KK54: ama benimle konuştuktan sonra herkes 'sen çok soğuk duruyosun dışardan pek bi burnun havada kimseyi beğenmez duruyosun ama ne kadar sıcak kanlıymışsın meğer dediler :KK51:

Üniversitede arkadaş bulacağım diye kendini yorma,üzme hiç kimse değmez arkadaş olduğuna bin pişman ederler seni. Herkes bir tuhaf yani hele ki ben İstanbul üni. Deydim insanlık bu mu ya falan olmuştum yani. Hep çıkar hep kafasından hesap kitap yapan insanlar. Sevemedim üni 'yi.

Back
X