arkadaşlar ağlama krizlerine giriyorum dayanamıorum kim ne dese alınıyorum ağlama krizine giriyorum iş yerindeki strese dayanamıyorum sevilmeyen kız gibi hissediyorum kendimi... herkez benden nefret ediyo herkez bana laf sokma peşinde bu gün bende cvp verdim şakalarına hemen büyüttüler kıyamet koptu... agzını açmaacakmıs bidaha oda arkadasım.. küstüm herkeze konuşmuyorum.. yoklarmış gibi yaşıyorum iş yerinde boguuyorum
erkek arkadasım desen meseleyi anlatmışımdır zaten 2 senedir bana hayvan gibi davradıgı için arıldım asıl piskolojimi o bozdu...
iş yerinde çizdiğim imaj salak gibi... geberecegim mutsuzlutan kalbim sıkışıyo basım dönüyo sresten... şimdi ne yapmalı hep küs mesafelimi durmalı o geri zekalılarla yoksa eskisi gibi hiç bişe yokmus gibi davranıp tatlyamı baglamalı.. zaten birine bişe dedim hepsi cepe aldı
Bende cok sıkılıyorum is yerinde. Pek kimseyle anlasamiyorum. Herkes pek bi havali. Alistim zamanla kendi basima olmak daha iyi geliyor simdi. Sende takma bence konusmayan konusmasin. Birak onlar konusmak icin ugrassin.