yalnızlık öldürüyo beni

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
arkadaşlar ağlama krizlerine giriyorum dayanamıorum kim ne dese alınıyorum ağlama krizine giriyorum iş yerindeki strese dayanamıyorum sevilmeyen kız gibi hissediyorum kendimi... herkez benden nefret ediyo herkez bana laf sokma peşinde bu gün bende cvp verdim şakalarına hemen büyüttüler kıyamet koptu... agzını açmaacakmıs bidaha oda arkadasım.. küstüm herkeze konuşmuyorum.. yoklarmış gibi yaşıyorum iş yerinde boguuyorum
erkek arkadasım desen meseleyi anlatmışımdır zaten 2 senedir bana hayvan gibi davradıgı için arıldım asıl piskolojimi o bozdu...
iş yerinde çizdiğim imaj salak gibi... geberecegim mutsuzlutan kalbim sıkışıyo basım dönüyo sresten... şimdi ne yapmalı hep küs mesafelimi durmalı o geri zekalılarla yoksa eskisi gibi hiç bişe yokmus gibi davranıp tatlyamı baglamalı.. zaten birine bişe dedim hepsi cepe aldı yalnız kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim uzme kendi kotu bizamandan gecmisin..ne onlarin egolarini kaldir nede kendine taviz verdir..is ortami mecbursunuz ayni ortamda is yapmaya bi sekilde ortam yumusayacaktir..ama sabirli ol..

dışlanılmış olmak rahatsız edici olur elbette ama dışlanıldığını sorun yaptığını farkettirmek daha beter olur kendi kendine de yetiyor olduğunu düşünmelerini sağla
diğer konudada sana hayvan gibi davrandığını söylediğin bir adamı neden 2 sene taşıdın sırtında elbette bozulur psikoloji seviyordum sözünü ben geçerli sayamam bu durumda insan birazda mantığı ile sever.kötü davranan biri neden sevilir kaşımı güzeldir gözlerimi alımlıdır arkadşım geçin bunları gerçek aşk ve sevgi :için alabilecek birinin beynine ve yüreğine karşı hissedilebilir.

Güzelim bu iş yeri seni kötü hissettiriyorsa ayrıl ordan bazen bütün kötüler birbirlerini buluyor
sen kendini sev ve kendine güven.kötü günler yaşıyorsun . Hayat bazen acımasız olabiliyor , takma ,geçecek bukada acımasız insanlar için ağlamaya değmez

Bende 20 yaşındayım okulda böyle şeyler bazen yaşıyorum. En iyisi tatlıya bağlamak. Kafan rahat olur. Mesela bende şöyle bi huy var , birileriyle hafif aram açılsa anında o gün veya ertesi gün barışıyorum çünkü uyuyamıyrum.
Kısa ve net: bence tatlıya bağla. Çünkü cephe alırsan hem iş ortamını onlar için hemde kendin için çekilmez kılarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…