• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALNIZLIK SEVİLMEMEK

Sedaydin56

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
70
54
18
Benim derdim yalnız olmam. 24 yaşındayım hiç sevilmedim üniverste okudum herkes ne aşklar yaşadı o zaman yine beni kimse sevmedi tüm çevrem arkadaşlarım akrabalarim herkesin mutlu ilişkisi var seviliyor hediyeler alıyorlar kimse bana değer verip sevmeye layık görmedi . Gayette beğenilen bir kızım hic güzel olmayanların bile cok iyi ilişkileri varken sevilmemek çok zoruma gidiyor okulda bitti daha asla bulamam kimseyi cok mutsuzum ömür boyu yalnız mi kaldım

Demek ki sizde bir sorun var. Ama insan kendine pek objektif bakamiyor, sizi dinleyip, gozlemleyip durustce yorumlayacak biri olursa belki ne oldugunu bulursunuz.

Pek katılmıyorum bu işler nasip kısmet. Tonla güzel, başarılı, eğlenceli kadın tanıyorum yalnızlar.

Okul bitince bulunmuyor mu da neden boyle dediniz?Ve ;
Gayette beğenilen bir kızım hic güzel olmayanların bile cok iyi ilişkileri varken sevilmemek çok zoruma gidiyor okulda bitti daha asla bulamam kimseyi cok mutsuzum ömür boyu yalnız mi kaldım
Görsellik bir yere kadar demek ki? Düsünceleriniz cok negatif enerjiniz bu sekilde ulasiyordur belki dısarıya..🤷🏻‍♀️

Etraftaki ilişkileri gözlemlemek yerine kendinize odaklanın. Önce siz kendinizi sevin ve değer verin. Kimse beni sevmiyor dedikçe insanları kendinizden uzaklaştırın. Eğer yapmıyorsanız siz karşınızdakine hediye alın, onu mutlu edin belki değişen şeyler olabilir. Verdiğiniz değer karşılık bulamıyorsa zaten o zaman sorunu kendinizde değil karşı tarafta düşünebilirsiniz. Ama şuan önceliğiniz kendinize bakmanız.

Pek katılmıyorum bu işler nasip kısmet. Tonla güzel, başarılı, eğlenceli kadın tanıyorum yalnızlar.

Evlilik işine nasip kismet diye bakiyorum cunku cok fazla şey gerekiyor.
Ama flort ya alti ustu bir flort, ilişki yani egleneceksin. 🙄
Begendigin, seni de begenen biri...
Biraz sevgi, tutku, sohbet ve eglence. Dunyanin en zor seyi degil. 15 yaşlarinda başliyor insanlar flort etmeye.
Hani belli bir donem insanin ilişkisi olmayabilir ama HİÇ olmamasi garip geliyor bana.

Belki yanlarına yakışmayacağını düşündükleri için erkeklerde yaklaşamıyordur ondan yalnızlardır

Ünv bir oda arkadaşım vardı
Acayip güzel bir kızdı oda arkadaşım olmasa derdim ne şanslı kız çok güzel ama o kadar boştu ki
Açıp kitap okuduğunu görmedim siyaset konuşmaz ekonomi konuşmaz espri yeteneği yok
Tek sohbet göz kalemi ruj filan
İlişkileri de çok kısa sürerdi bu yüzden
Hersey güzellikte olmuyor malesef

Özellikle uzun süreli ilişki ve evliliklerde sohbet edebilmek aynı yerden bakabilmek beraber mutlu olabilmek bunlar etkili oluyor

Belki yanlarına yakışmayacağını düşündükleri için erkeklerde yaklaşamıyordur ondan yalnızlardır

Ünv bir oda arkadaşım vardı
Acayip güzel bir kızdı oda arkadaşım olmasa derdim ne şanslı kız çok güzel ama o kadar boştu ki
Açıp kitap okuduğunu görmedim siyaset konuşmaz ekonomi konuşmaz espri yeteneği yok
Tek sohbet göz kalemi ruj filan
İlişkileri de çok kısa sürerdi bu yüzden
Hersey güzellikte olmuyor malesef

Özellikle uzun süreli ilişki ve evliliklerde sohbet edebilmek aynı yerden bakabilmek beraber mutlu olabilmek bunlar etkili oluyor

Hı hı tüm adamlar da kitap okuyup, siyaset konuşuyor. Araba ve futboldan başka muhabbeti olmayan ne adamlar var. Yani ne cahiller var, sürekli sevgili ile geziyorlar.

Bence ilişki işi, samimi ilişki kurabilmeyi becerebilme işi. Siz eğer muhafazakar bir yapıda yetiştiyseniz ve erkeklere karşı öğretilmiş çekinceleriniz varsa sevgili bulma işi sıkıntılı oluyor.

Hı hı tüm adamlar da kitap okuyup, siyaset konuşuyor. Araba ve futboldan başka muhabbeti olmayan ne adamlar var. Yani ne cahiller var, sürekli sevgili ile geziyorlar.

Bence ilişki işi, samimi ilişki kurabilmeyi becerebilme işi. Siz eğer muhafazakar bir yapıda yetiştiyseniz ve erkeklere karşı öğretilmiş çekinceleriniz varsa sevgili bulma işi sıkıntılı oluyor.
Ee göz kalemi konusanla futbol konuşan denk gelmiştir işte:KK53:

Kimse boş kalmıyor aslında seçici olmadığı sürece:KK23:

Benim derdim yalnız olmam. 24 yaşındayım hiç sevilmedim üniverste okudum herkes ne aşklar yaşadı o zaman yine beni kimse sevmedi tüm çevrem arkadaşlarım akrabalarim herkesin mutlu ilişkisi var seviliyor hediyeler alıyorlar kimse bana değer verip sevmeye layık görmedi . Gayette beğenilen bir kızım hic güzel olmayanların bile cok iyi ilişkileri varken sevilmemek çok zoruma gidiyor okulda bitti daha asla bulamam kimseyi cok mutsuzum ömür boyu yalnız mi kaldım
Bakış açınızı değiştirin.. bu işler güzellikle olmuyor, biraz şekilci buldum sizi.

yani açıkçası ne kadar güzel, ayakları yere basan, işi gücü parası olan kendi geçimini sağlayan kadın varsa etrafımda hepsi yalnız. işi olmayan, kariyeri olmayan, eğitimi ile alakalı sorunu olan ya da ne bileyim eğitim hayatını tamamlamamış, tip olarak bir tık daha geri plan diye düşündüğüm kadınların ilişkisi var veya sürekli sevgili değiştiriyorlar. bu işler biraz şans biraz da kendi değerini bilmekle alakalı bence. iyisine denk gelebilmek ve bir ilişki içinde kendi değerini bilip kendini ezdirmemek önemli ve benim tanıdığım güzel, başarılı kadınlar bu iki şeye dikkat ediyor. değersiz hissettikleri ilişkilerde durmuyorlar. erkeksiz, sevgilisiz de gayet güzel yaşıyorlar. yalnızlık çekmiyorlar mı, evet çekenler ve yalnızlıktan yakınanlar var ama sırf yalnızım diye birileriyle birlikte olmuyorlar.

über güzel, iddialı bir tipim yok ama farklı ve çekici bulunan bir kadınım. bunu bana hayatıma giren insanlar söyledi ben kendimi övmek için söylemiyorum. bugüne kadar adam akıllı bir ilişkim olmadı. ha meraklısı olmadım birkaç senedir ben bu durumun üstüne düşmüyorum. en son flörtüm gerçekten ilişkiye dönmesini istediğim biriydi ve her şey yolunda gitse onunla uzun süre birlikte olmak isterdim yani. ama ilgisine karşılık verdikten bir süre sonra beni kendince değersiz görmeye başladı. cepteymişim gibi hissettim ve bitirdim mesela. burada konu açan çok var ilişkisi var ama saçmalık dolu. aptal saptal şeylere rağmen devam ediyorlar. ben düzgün olmayacaksa olmasın kafasındayım boşu boşuna yıpranmaya, saçma flörtler yaşayıp insanlardan, aşktan soğumaya gerek yok. mesela adil yıldırım güya cool kadın nasıl olunur videosunda bir örnek verdi. adam diyor ki mesela hayatınızdaki erkek instagramda kızlarla takipleşip mesajlaşıyor. ona sakın sen şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun kızlarla yazışıyorsun vs demeyin, dedi. diyecekmişiz ki, bak sen kızlarla ekleşip konuşuyorsun, beni de ekleyen, bana da mesaj atan erkekler var ben de onlarla mı konuşayım? diye soracakmışız. adamın gözünde daha farklı bir noktaya yükselirsiniz bu tarz konuşmalarla falan dedi. izlerken aynen şöyle düşündüm, yahu hayatımdaki kişi sürekli kızları ekleyip konuşacaksa ben ondan soğur tekmeyi basarım :KK70: ne laf anlatmakla uğraşacağım :KK70: yani bazı şeyler tercih meselesi.

kendini kapatma ama seni aşka küstürecek şeylerden de uzak durmanı tavsiye ederim. sen ne istiyorsun bunu sor kendine. flört mü olsun, fazla ciddiye almayayım, öylesine birini mi istersin yoksa ciddi olabileceğin birini mi? mesela nelere katlanırsın neler kırmızı çizgin olabilir? bunları düşün. örneğin beni sevgilim hayatının merkezine koymasa da olur, işi gücü kendi hayatı varken tüm zamanını bana ayırmasına gerek yoktur ama komple ilgisiz kalmaya gelemem. ilgisizlik kırmızı çizgimdir. tamam hayatının merkezine almasın zaten ben de almam ama benimleyken başka kızlarla falan da konuşmasın, bu da kırmızı çizgim. ben son flörtümün beni cepte gördüğünü düşündüm çünkü bir mesajıma, üstelik soru soran bir mesajıma 23 saat sonra falan cevap vermişti ve bu süre zarfında instagramda hikayeler vs paylaşmıştı. teee ertesi akşam oldu gelmiş bana, gece senin mesajı uykuluyken gördüm, gündüz de zamanım yoktu yazamadım, dedi. hiçbir şey demedim mesela ama haftasına ayrıldım. neden? çünkü uykulu halde story paylaşmayı biliyordu. gün 24 saat, hiç mi 1 dk ayırıp cevap yazamaz mesela insan? bu gibi davranışlar vardı ben de kendime saygımdan bıraktım mesela.

buraya konu açan var mesela adam en ufak bişeyde saçma sapan hakaretler ediyor, kafan çürümüş diyor, aklın yok diyor, cinsel hayatlarında kondom takmak istemediği için kadını doğum kontrol hapına ya da spiral takmaya falan zorluyor ama kadın kesinlikle ayrılmıyor. ayrıl ya ne çekiyorsun diyen üyelere de, eh siz evlisiniz tuzunuz kuru, yalnız değilsiniz, tok açın halinden anlamaz gibi laflar ediyor. yalnız kalma korkusu var çünkü. o yalnız kalma korkundan kurtul önce.

Güzel kız olmak yetmiyor iletişim lazım. Hoşlanıyorsanız siz de bir adım atın mesela. Ben durayım erkek gelsin diyen biriyseniz de yalnız kalırsınız.

Biraz sevgi, tutku, sohbet ve eglence. Dunyanin en zor seyi degil. 15 yaşlarinda başliyor insanlar flort etmeye.
İşte tabi sizin gibi güzel olamıyor herkes 😂 bazen sırf mesafeli olmak bile engelliyor bunları yaşamayı, asık suratlı olanlar hiç gülmez ve muhabbet sevmez sanıyor çoğu insan.

İşte tabi sizin gibi güzel olamıyor herkes 😂 bazen sırf mesafeli olmak bile engelliyor bunları yaşamayı, asık suratlı olanlar hiç gülmez ve muhabbet sevmez sanıyor çoğu insan.

Kadin, erkek fark etmez. Bazen insanlar mevzu karşi cins oldugunda daha tutuk olabiliyor, arkadas ortaminda cok rahat ve eglenceliyken iş ikili iliskilere gelince farkli bir tutum icerisinde olabiliyorlar ve bu sorunun farkinda olmayabilirler bunlar hep ihtimaller konu sahibini tanimiyoruz. İHTİMAL YANİ.
İş yerinde başarili olan biri iyi bir sevgilisi, iyi bi koca, baba, anne olacak diye birsey yok. Guzellik icin de gecerli. Bazi seyleri ayirmak lazim.

Ha illa ben mukemmelim o yuzden yalnizim, iliski yapanlar lanet olasicalar diye dusunmek isteyene de bir itirazim olamaz o da bir bakis acisi işte

Bu yanliz olmanin sevilmenin guzellikle ilgisi yok, sevilmekte kismet isi.. daha erken bence omur boyu yanliz kalicam demek icin.. dur daha hayatinin baharindasin

Back
X