• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALNIZLIK SEVİLMEMEK

Benim derdim yalnız olmam. 24 yaşındayım hiç sevilmedim üniverste okudum herkes ne aşklar yaşadı o zaman yine beni kimse sevmedi tüm çevrem arkadaşlarım akrabalarim herkesin mutlu ilişkisi var seviliyor hediyeler alıyorlar kimse bana değer verip sevmeye layık görmedi . Gayette beğenilen bir kızım hic güzel olmayanların bile cok iyi ilişkileri varken sevilmemek çok zoruma gidiyor okulda bitti daha asla bulamam kimseyi cok mutsuzum ömür boyu yalnız mi kaldım
Ne yani elin denyosuna hediye alınca ne oluyor? Ya da sana hediye verilince. Niye bunları düşünerek kendini üzüyorsun ki? 22 yaşımdayım bütün duygularımı hem kendimle hemde beslediğim büyüttüğüm kedilerimle yaşıyorum. Yani kusura bakmayın ama şu zaman da sevgi aşk birliktelik diye bir şey yok. Sevgili yapınca binlerce derde sıkıntaya giriyorsun. Kendinle vakit geçirerek hayatını yaşa ölümlü dünya.

Benim derdim yalnız olmam. 24 yaşındayım hiç sevilmedim üniverste okudum herkes ne aşklar yaşadı o zaman yine beni kimse sevmedi tüm çevrem arkadaşlarım akrabalarim herkesin mutlu ilişkisi var seviliyor hediyeler alıyorlar kimse bana değer verip sevmeye layık görmedi . Gayette beğenilen bir kızım hic güzel olmayanların bile cok iyi ilişkileri varken sevilmemek çok zoruma gidiyor okulda bitti daha asla bulamam kimseyi cok mutsuzum ömür boyu yalnız mi kaldım
Aynı ben, ben yazdım sanki yalnız değilsin demeye geldim yaşımız da aynı.

Aynı ben, ben yazdım sanki yalnız değilsin demeye geldim yaşımız da aynı.
Hak etmiyoruz demekki diğerleri gibi
Ne yani elin denyosuna hediye alınca ne oluyor? Ya da sana hediye verilince. Niye bunları düşünerek kendini üzüyorsun ki? 22 yaşımdayım bütün duygularımı hem kendimle hemde beslediğim büyüttüğüm kedilerimle yaşıyorum. Yani kusura bakmayın ama şu zaman da sevgi aşk birliktelik diye bir şey yok. Sevgili yapınca binlerce derde sıkıntaya giriyorsun. Kendinle vakit geçirerek hayatını yaşa ölümlü dünya.
Hep kendimle olduğum için sıkıldım zaten yalnızlık canımı acıtıyor artık herkes doğrusunu bulurken benim eksiğim suçum ne kimse karşıma çıkmıyor

Güzellık deıl bencede mevzu güzel kader ,Öirkin şansı bu ıkısı onemlı

İşte tabi sizin gibi güzel olamıyor herkes 😂 bazen sırf mesafeli olmak bile engelliyor bunları yaşamayı, asık suratlı olanlar hiç gülmez ve muhabbet sevmez sanıyor çoğu insan.
Bu güzellikten bağımsız ama. Kadın çok güzeldir ama sohbeti kötüdür, enerjisi kötüdür, kafa uyumu sağlanamaz, muhabbet edemezsin. Kadın ortalamadır ama hepsini 4*4lük yaparsın. Evlilik nasip kısmettir ama flört değil bence. Yani sevgililik flört için birçok parametrenin bir araya gelmesi gerekmez. Evlenmeyeceğim bir çok adamla sevgili oldum, takıldım,flört ettim. Onlar da benimle evlenmeyecekleri halde takılmış olabilirler. Flört işinin biraz sosyal beceri ve keyifli hatun olunmasına bağlıyorum açıkçası.

24 yaşındayım arkadaş çevrem de o yaşlarda. 6 arkadaşımın yalnızca 1 tanesi nişanlı geriye kalanların hayatına hiçbir insan girmedi. Çirkinler mi hayır. Elleri yüzleri düzgün, ahlaklı kızlar. Çoğu kez oğlum olsa da sizi ben alsam derim 😅 bu işler nasip kısmet işi. Bizim kızlar son zamanlarda dişil enerji yükseltme çalışması yapıyorlar 😂 dişil enerjin yüksek olunca erkekler seni fark ediyormuş falan. İnanmam ben çok ama denemek iyi hissettirebilir. Üzülmeyin olur mu, sizlik bir durum değil. Demek istediğim bu.

Aynen ben de oyle dusunuyorum. Artık kendime sevilmeyi yakıştıramıyorum imkansız bir şey gibi geliyor. Marsa gitmekle eşdeğer olasılıkta geliyor
Hak etmiyoruz, sevilmeye layık değiliz ne demek. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz?
Açın kendini sevme videoları izleyin, kitapları okuyun. Kendini sevmeyeni kimse sevmez.

Back
X