• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık zor, çok zor....

erdemli33

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
1.662
156
688
Anlatıp içimi dökmek istediğim o kadar çok şey varki, yazmaya dermanım bile yok. Bayram bitti yine döndük bu küçük ve yalnız olduğum ilçeye, kimse yok yanımda kızım ve eşimden başka. Ailemi yine gözü yaşlı bıraktım arkada... Grip oldum başımı kaldırıcak dermanım yok, ilgiye, şefkate ihiyacım var, bi sıcak çorba yapanım bile yok... Kızımla ilgilenmeye halim yok onu uyuttum zorla bişeyler yedim, dertleşmek istedim. Yalnızlık o kadar zorki bazen dayanamıyorum, çekemiyorum.

Geçmiş olsun.Kısa sürede iyileşirsiniz umarım.Bu aralar hastalılar arttı.Çocuk oluncada yatıp dinlenmek cok zorlasıyor.

evet şimdi farkettim, konuyu nereye açtığımı bile farketmemişim
Yönetici arkadaşlar gerekli bölüme taşır..
Ayrıca bir şey demek istiyorum , bazen yalnızlık çok iyi geliyor insana..
Çok insan olduğu yerde çok gürültü oluyor..
Ne güzel sıcacık bir yuvanız var, keyif almaya baksanız =)
Bahçe işleriyle uğraşsanız, birşeyler dikip büyütseniz, çiçek vs..
Aynı kitaplarda ki gibi.. =)

Anlatıp içimi dökmek istediğim o kadar çok şey varki, yazmaya dermanım bile yok. Bayram bitti yine döndük bu küçük ve yalnız olduğum ilçeye, kimse yok yanımda kızım ve eşimden başka. Ailemi yine gözü yaşlı bıraktım arkada... Grip oldum başımı kaldırıcak dermanım yok, ilgiye, şefkate ihiyacım var, bi sıcak çorba yapanım bile yok... Kızımla ilgilenmeye halim yok onu uyuttum zorla bişeyler yedim, dertleşmek istedim. Yalnızlık o kadar zorki bazen dayanamıyorum, çekemiyorum.

Çoğu kez kalabalıklar içindede yalnız hissedebiliyor insan , yeterki siz ailenizle keyıf almaya bakın . Zaten zaman geçtikçe yanınızda kımse olmayacak eşiniz ve çocuklarınızdan başka . Anne baba kardes arksadas hepsi gecıyor evlenene dek. Biraz peyzaj işleriyle ugrassanız hobı edınsenız yalnızlık sıkkınlık hıssı almazsınız.Hastalıgınızın etkısıde tetıklıyordur bu duyguları emınım, iyileştiginizde bu düşünceleriniz ucup gidecek :) Allaha şükür ki bir eşiniz kızınız var yuva kurabılmıssınız.

Geçmiş olsun.Kısa sürede iyileşirsiniz umarım.Bu aralar hastalılar arttı.Çocuk oluncada yatıp dinlenmek cok zorlasıyor.
Teşekkür ediyorum, bayramda birinden kaptım virüsü sanırım. Dinlenemiyorum malesef onunla ilgilenmekten. Yatıp uyumak istiyorum saatlerce ama imkansız..

Yönetici arkadaşlar gerekli bölüme taşır..
Ayrıca bir şey demek istiyorum , bazen yalnızlık çok iyi geliyor insana..
Çok insan olduğu yerde çok gürültü oluyor..
Ne güzel sıcacık bir yuvanız var, keyif almaya baksanız =)
Bahçe işleriyle uğraşsanız, birşeyler dikip büyütseniz, çiçek vs..
Aynı kitaplarda ki gibi.. =)
3 yıldır eşimin işi dolayısıyla burdayız. Tayini çıkmadı bende ailemi,işimi, doğup büyüdüğüm şehri bıraktım geldim. Burda ikimiz sırt sırta verip yaşamaya çalıştık buralara alıştımda, aslında keyifli bi hayatımız da var ama böyle günlerde ağır geliyor yalnızlık..

3 yıldır eşimin işi dolayısıyla burdayız. Tayini çıkmadı bende ailemi,işimi, doğup büyüdüğüm şehri bıraktım geldim. Burda ikimiz sırt sırta verip yaşamaya çalıştık buralara alıştımda, aslında keyifli bi hayatımız da var ama böyle günlerde ağır geliyor yalnızlık..
Bayramda ailenizi ziyaret ettiğiniz için şuan dayanamayacak gibi geliyor size..
Özlediğiniz için ..
Yine de olumsuz düşünmeyin =) keyif almaya bakın ..

Çoğu kez kalabalıklar içindede yalnız hissedebiliyor insan , yeterki siz ailenizle keyıf almaya bakın . Zaten zaman geçtikçe yanınızda kımse olmayacak eşiniz ve çocuklarınızdan başka . Anne baba kardes arksadas hepsi gecıyor evlenene dek. Biraz peyzaj işleriyle ugrassanız hobı edınsenız yalnızlık sıkkınlık hıssı almazsınız.Hastalıgınızın etkısıde tetıklıyordur bu duyguları emınım, iyileştiginizde bu düşünceleriniz ucup gidecek :) Allaha şükür ki bir eşiniz kızınız var yuva kurabılmıssınız.
eşimle ikimizin kalabalık ailesi var, bazen izne gittiğimizde bunalıyoruz evimizi özlüyoruz. Aslında keyifli vwe güzel bi hayatımız var ama sadece evin içinde. Burası çok küçük bi yer, ne bir kafa dengi arkadaş nede bi komşu var. Bunlar sıkıyor beni.

Bayramda ailenizi ziyaret ettiğiniz için şuan dayanamayacak gibi geliyor size..
Özlediğiniz için ..
Yine de olumsuz düşünmeyin =) keyif almaya bakın ..
Sanırım haklısınız annemi yine gözü yaşlı bıraktım arkada ona dayanamıyorum. Toparlanıyorum yavaş yavaş teşekkür ederim :)

eglenceli bi hayatimiz var demissin, onu gorunce rahatladim.. sukur sorununuz yok aranizda.. insan bayramlarda filan uzakta olunca cok zor gelir.. herkes birarada siz ayri gibi.. ama normaldir, her gurbetteki yasar bunu.. esinizle kizinizla kendi evinizde mutluysaniz ne guzel..

eglenceli bi hayatimiz var demissin, onu gorunce rahatladim.. sukur sorununuz yok aranizda.. insan bayramlarda filan uzakta olunca cok zor gelir.. herkes birarada siz ayri gibi.. ama normaldir, her gurbetteki yasar bunu.. esinizle kizinizla kendi evinizde mutluysaniz ne guzel..
Çok şükür eşimle sorunumuz yok burda birbirimizden başka kimsemiz yok bununda bilincindeyiz hayatımızı güzelleştirmeye çalışıyoruz o yüzden. Az önce komşum geldi sıcak çorba getirmiş, eşim eşini aramış yenge bi çorba yapsın erdemli çok hasta diye. onu görünce biraz rahatladım, bi çorba yapan yok diye üzülüyordum.

Çok şükür eşimle sorunumuz yok burda birbirimizden başka kimsemiz yok bununda bilincindeyiz hayatımızı güzelleştirmeye çalışıyoruz o yüzden. Az önce komşum geldi sıcak çorba getirmiş, eşim eşini aramış yenge bi çorba yapsın erdemli çok hasta diye. onu görünce biraz rahatladım, bi çorba yapan yok diye üzülüyordum.
hem esin yonunde sevin bu corba olayina, hem de komsun.. bayram donusu ise, boyle olman normal.. gecer insaallah bi iki gune

Aynen tadını çıkarın..ya hiç yanlız kalamasaydınız.. yanlızlığa aç kalsaydınız ben gibi.. bak sen gitmissin ailene gitmeyenler ydkmu???

Icindeki Özlem seni asiri duygusalastirmis , en azindan kizin esin yaninda.
Huzurun yerindeyse , sikma tatli canini, Allah baska dert vermesin.

Ama öyle demeyin. Eşiniz ve çocuğunuz da varmış. Rabbim acil şifalar vermiş.
Ben de çok hastayım, başım, boğazlarım ağrıyor. Öksürünce daha kötü oluyor. Akşam eve gidince de kimse yok . Kendi çorbamı kendim yapıcam. Bol limonlu mercimek :)

bence yanlız değilsiniz ki eşiniz kızınız var aradığınızda ulaşabileceğiniz bir aileniz var ben de sizinle aynı durumdayım ailemden uzakta yasıyorum sadece eşim var yanımda ama ben kendimi hiç yanlız hissetmiyorum özlediğimde annemle babamla konuşuyorum telefonda zaten eşim yanımdaysa hiçbiryer de yanlız değilim yani pozitif bakın hayata ki hayatınız çoğu insanın hayatına göre mükemmel:)))

Back
X