• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık zor, çok zor....

Icindeki Özlem seni asiri duygusalastirmis , en azindan kizin esin yaninda.
Huzurun yerindeyse , sikma tatli canini, Allah baska dert vermesin.
Amin cok tesekkur ederim. Sabaj uyandim oyle yalniz yalniz ben hastayim, dun yoldan geldik valizler ortada ev daginik, kizim oyun istiyo acikiyo napicagimi sasirdim moralim bozuldu. Kendi kendime kotu oldum. Gorumcem yeni hamile annesine 2 bina uzaklikta oturuyo, gecen hastalanmis esi iste anneside evde yokmus oturmus aglamis kimsem yok benim diye. Onu anlatmisti bana o geldi aklima xoruma gitti, kiz el bebek gul bebek ben burda neler cekiyorum kimse duymuyo dedim. Duygusalligim ustumde yani

Ama öyle demeyin. Eşiniz ve çocuğunuz da varmış. Rabbim acil şifalar vermiş.
Ben de çok hastayım, başım, boğazlarım ağrıyor. Öksürünce daha kötü oluyor. Akşam eve gidince de kimse yok . Kendi çorbamı kendim yapıcam. Bol limonlu mercimek :)
Size de gecmis olsun rabbim sifa versin.

Ben yalnızlığı seviyorum.
Ailemle beraberken anlaşamazdım, şimdi özlüyorum.
Beraber olup didişeceğime uzakta olup özlemeyi tercih ederim.
Bayramlarda seyranlarda kötü oluyor ama. Bu bayram gidemedim. Eşimin sülalesi ile birlikteydik. Çok garip geldi bana, bir sene önce kendi sülalemle böyle toplanırdık, şimdi başka fotoğraf karelerindeyim dedim.

bence yanlız değilsiniz ki eşiniz kızınız var aradığınızda ulaşabileceğiniz bir aileniz var ben de sizinle aynı durumdayım ailemden uzakta yasıyorum sadece eşim var yanımda ama ben kendimi hiç yanlız hissetmiyorum özlediğimde annemle babamla konuşuyorum telefonda zaten eşim yanımdaysa hiçbiryer de yanlız değilim yani pozitif bakın hayata ki hayatınız çoğu insanın hayatına göre mükemmel:)))
Çok şükür ailemle görüşüyoruz sürekli telefonda ayda bir ben gidiyorum onlar geliyor. o konuda sıkıntımız yok, sabah biraz melankoli oldum dün ayrılmanın üzüntüsü bugün hastalık derken üzgünüm.

Ben yalnızlığı seviyorum.
Ailemle beraberken anlaşamazdım, şimdi özlüyorum.
Beraber olup didişeceğime uzakta olup özlemeyi tercih ederim.
Bayramlarda seyranlarda kötü oluyor ama. Bu bayram gidemedim. Eşimin sülalesi ile birlikteydik. Çok garip geldi bana, bir sene önce kendi sülalemle böyle toplanırdık, şimdi başka fotoğraf karelerindeyim dedim.
Zor olmuştur, anlaşamasanda ailenin yeri farkli, heleki özel günlerde daha çok arıyor insan aileyi

Sizi cok iyi anliyorum. Ayni seyleri ben de yasiyorum. Aileme her gittigimde gözü yasli ayrilmak cok zor. Ben de sıkıntılı bir hamilelik gecirdim ailem yoktu yanimda. Yakinimda olmasina ragmen kayinvalidem de yoktu.

Sizin bir umudunuz var tayin bekliyorsunuz. Bizde tayin durumu da yok. Mezarımın bile burada olmamasini istiyorum.

Siz yalniz degilsiniz ki, esiniz ve kiziniz var.

Ben tek basima yasiyorum, hasta oldugumda su getirenim yok.

Elinizdekilerin kiymetini bilin derim.

Anlatıp içimi dökmek istediğim o kadar çok şey varki, yazmaya dermanım bile yok. Bayram bitti yine döndük bu küçük ve yalnız olduğum ilçeye, kimse yok yanımda kızım ve eşimden başka. Ailemi yine gözü yaşlı bıraktım arkada... Grip oldum başımı kaldırıcak dermanım yok, ilgiye, şefkate ihiyacım var, bi sıcak çorba yapanım bile yok... Kızımla ilgilenmeye halim yok onu uyuttum zorla bişeyler yedim, dertleşmek istedim. Yalnızlık o kadar zorki bazen dayanamıyorum, çekemiyorum.

ayni seyleri bende yasiyorummm...yalnizimm yapa yalnizimmmm bu dunyadaaa...esimm ve ben baska kimse yok yanimdaaa...siz nerde oturuyorsunuzzz...???

Back
X