• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
83
İnsanin anavatanı cocukluguymus. Benim çocukluğum çok parlak gecmedi. Ergenligim de Gençliğim de öyle parlak geçmedi. Evlendikten sonra hayatım yoluna girdi ailemden biraz olsun uzaklastigim için.

Şimdi baktım da ailem beni gerçekten çok yoruyor. Acaba diyorum hepsine biraz uzak kalma kararı alsam şöyle görüşmesem falan ayakta durabilir miyim ki? Bu sefer de eşime dadanmaktan ona sarmaktan cok korkuyorum. Huysuzum çünkü.

Ailemle anlaşamıyorum, bunu anladım 32 sene sonra. Alttan alamıyorum artik hicbir şeyi, tahammulum kalmadı.

Ailesine mesafeli olup hic ilgi sevgi beklentisine girmeden yasayanlar mutlu olur mu ?

İnsanin anavatanı cocukluguymus. Benim çocukluğum çok parlak gecmedi. Ergenligim de Gençliğim de öyle parlak geçmedi. Evlendikten sonra hayatım yoluna girdi ailemden biraz olsun uzaklastigim için.

Şimdi baktım da ailem beni gerçekten çok yoruyor. Acaba diyorum hepsine biraz uzak kalma kararı alsam şöyle görüşmesem falan ayakta durabilir miyim ki? Bu sefer de eşime dadanmaktan ona sarmaktan cok korkuyorum. Huysuzum çünkü.

Ailemle anlaşamıyorum, bunu anladım 32 sene sonra. Alttan alamıyorum artik hicbir şeyi, tahammulum kalmadı.

Ailesine mesafeli olup hic ilgi sevgi beklentisine girmeden yasayanlar mutlu olur mu ?
Bu aralar bende öyleyim

Herkese kirginim hic kimse ailemde dahil samimi gelmiyor

Mesafe koyuyorum araya biraz bir hafta falan geciyor yine görüşüyoruz
Atsan atilmiyo satsan satilmiyo

Bu aralar bende öyleyim

Herkese kirginim hic kimse ailemde dahil samimi gelmiyor

Mesafe koyuyorum araya biraz bir hafta falan geciyor yine görüşüyoruz
Atsan atilmiyo satsan satilmiyo

of ya nasıl düzelecek bu isler nasıl yoluna girecek. Yani böyle gelmiş ama böyle gitsin istemiyorum. Artik anne olmak istiyorum ben. Anne olmak için de mutlu olmam lazim

of ya nasıl düzelecek bu isler nasıl yoluna girecek. Yani böyle gelmiş ama böyle gitsin istemiyorum. Artik anne olmak istiyorum ben. Anne olmak için de mutlu olmam lazim
Çabaliyorum düzeltmek icin ama karsi taraf yine ayni adım atmiyor
Boyle gelmis bizde boyle gidecek galiba
Sizinki nasil duzelir bilmiyorum
Aslinda mutlulugun gelmesini bekleme anne olmak icin.anne olunca zaten mutlu olabilirsin.heleki yetistirdigin cocuga ailende gördüklerini yaşatmadan büyütüp gayette mutlu olursun

Aynı şeyleri bende yaşadım ve farkettim ne kadar alttan alırsam ailemi o kadar üstüme geliyorlar 2013 yılından beri ben bir deliliğe vurdum bişey dediler mi ben on söyledim bir daha mı dediler 20 söyledim en son sinir hastası ettiniz beni diye küçük çaplı bir cinnet geçirdim hastanelik oldum şimdi herkes kuzu ya denmez çok ayıp ama anneme yaşlanınca ben bakacağım sana ona göre davran bile dedim dedirtti. Annem herşeyim ama işte biraz sert çıkışmadan da olmadı şimdi aşkım balım diye konuşur benle

Aynı şeyleri bende yaşadım ve farkettim ne kadar alttan alırsam ailemi o kadar üstüme geliyorlar 2013 yılından beri ben bir deliliğe vurdum bişey dediler mi ben on söyledim bir daha mı dediler 20 söyledim en son sinir hastası ettiniz beni diye küçük çaplı bir cinnet geçirdim hastanelik oldum şimdi herkes kuzu ya denmez çok ayıp ama anneme yaşlanınca ben bakacağım sana ona göre davran bile dedim dedirtti. Annem herşeyim ama işte biraz sert çıkışmadan da olmadı şimdi aşkım balım diye konuşur benle

evet bazen insan öyle doluyor ki, ben bu raddeye gelsin istemiyorum. Ufaktan artık araya ciddi mesafe koymaya ve bayramdan bayrama gitmeye karar verdim.

Çabaliyorum düzeltmek icin ama karsi taraf yine ayni adım atmiyor
Boyle gelmis bizde boyle gidecek galiba
Sizinki nasil duzelir bilmiyorum
Aslinda mutlulugun gelmesini bekleme anne olmak icin.anne olunca zaten mutlu olabilirsin.heleki yetistirdigin cocuga ailende gördüklerini yaşatmadan büyütüp gayette mutlu olursun

benim hamile kalmak ruh halime bağlı. Tutunamıyor bebeklerim. Doktor kafada bitiyor iş dedi. O yüzden mutlu olmam lazim diyorum. Yoksa beklemeye hic niyetim yok

Ne güzel :)
Formülü var mi bize de verin :)
insafsızca gelebilir fakat bana çocukluk adına birşey yaşatmamış
ergenlik nedir tattırmamış
beni sadece ev işinde kullanan vs ailemi sldim
6,7 ay oncesıne kadar hergun aglardım neden benım annemde şevkat diye bir duygu yok diye
olmuyor işte içinde yok kadının
zorlamadım
görmek istemiyorum sizi dedım ve bitirdim
hastalandım yan daire kapımda oturmasına ragmen bırakın bır kase corbayı bır gecmıs olsun ne oldu bıle demedıler
aynı şekılde
hastalandılar gıtmedım
bakmayın bana cok cektırdıler kucucuk yasımda ama hep anne aşığıydım
gözünün içine bakardım bir sevsın okşasın benı dıye
bir cocuk bayramı yenı kıyafetler ayakkabılar ıcın bekler
ben benı sevsınler bı opsunler dıye beklerdım
bayram sabahı avuca tutusturulmuş harclıkla uzaktan samımıyetsız bır el opmesıyle biterdı o kurdugum hayal
ara ara aklıma gelıyor
kaldıkı yan kapımda oturuyor annem
kızları gelıp gıdıyor damatlarıyla
bende kapıya cıkmayı bırakın yerınden dogrulmayan adam kadın merdıvenlerden ınıyor onları gecırmek ıcın 4 kat aşşağıya
beni kapı deliğinden annemi göreyım özledim diye içlendiren insanı ne yapayım ki ben şimdi

6,7 ay oncesıne kadar hergun aglardım neden benım annemde şevkat diye bir duygu yok diye
zorlamadım
hastalandım yan daire kapımda oturmasına ragmen bırakın bır kase corbayı bır gecmıs olsun ne oldu bıle demedıler
aynı şekılde
hastalandılar gıtmedım
bayram sabahı avuca tutusturulmuş harclıkla uzaktan samımıyetsız bır el opmesıyle biterdı o kurdugum hayal
ara ara aklıma gelıyor
bende kapıya cıkmayı bırakın yerınden dogrulmayan adam kadın merdıvenlerden ınıyor onları gecırmek ıcın 4 kat aşşağıya
beni kapı deliğinden annemi göreyım özledim diye içlendiren insanı ne yapayım ki ben şimdi

taşının bari gözünüz görmesin. Sizin durum arap saçına dönmüş. Çok büyük haksizlik etmiş annen. Çok sinirlendim şimdi

zorlamadım
aynı şekılde
hastalandılar gıtmedım
ara ara aklıma gelıyor
Herkes neler yasiyor :(
Bende bi benim annemmi umursamaz diyordum.sizinki merhametsizmis üstelik.
Zor günlerimde hic yanimda olmuyor benim de hic kimse
Ama ben onlara böyle yapmamistim.hasta cocugumla bile gitmistim yardimlarina
Silemiyorum ben böyle
Tek düşündügüm şuan Allah izin verir de ömrüm olursa evlatlarimin hep yaninda olmak

Herkes neler yasiyor :KK43:
Bende bi benim annemmi umursamaz diyordum.sizinki merhametsizmis üstelik.
Zor günlerimde hic yanimda olmuyor benim de hic kimse
Ama ben onlara böyle yapmamistim.hasta cocugumla bile gitmistim yardimlarina
Silemiyorum ben böyle
Tek düşündügüm şuan Allah izin verir de ömrüm olursa evlatlarimin hep yaninda olmak
benim annem doğumama gelmemiş insan
bildiğiniz gelmedi
yan kapımda ve bir hafta kapımı çalmadı
arada elle tutulur bir sorunda yoktu görünen
parayla kadın tuttuk düşünün bana baksın diye
en son eşimde tavrını koymuş
babam gelmiş zırlanmış durmuş anneniz aglıyor gelmıyorsunuz falan diye
ama hiçte öyle degıl
kadın işe gidiyor beni kapıda gorunce çat kapıları carpıyor kafayı cevırıyor
son olarak esımde sızın gamzeli dıye bır kzıınız yok ugrasmayın demıs
o kadar yıpranıp uzuldum ki
ilk dogumum ödüm çatlıyor anne istıyor ınsan ne bıleyım bır oksasın korkma kzıım desın
herseyı sılebılırım ama sılemeyecegım ıkı seyden bırıdır benı dogumda yalnız bırakması bır hafta kapımı calmaması
kaza gecırdım hastaneden cıktım gözüm başım sarılı komşu gıbı beni izlemekle yetındı
bu anneyse dıyorum ben neyım

Valla ben ailemle bağlarımı neredeyse kopardım
Gayette mutluyum
Çünkü durup dururken olmadı bunlar
Anlaşamıyorum farklıyız uyum sağlayamıyoruz
Bende anne baba kardeş diye hatalara susmak haksızken haklısın demek yok
Bir bildiğim büyüğe saygıdır
Yuzlerine tükürmeyişimde o saygıdandır işte.
Görüşmediğimde daha huzurluyum bu yüzden de babamla bayram vs annrmlede ortalama 2 ayda bir görüşüyorum yetiyor

Ben de ailemle görüsmüyorum.. Sebepleri çok ama en önemlisi çocukluğumu mahfettiğin ergenlikte evden ayrıldım berbat bir adamla evlendim ve sorunlu evliliğimde de yanımda olmadı ayrıldım hala yanımda değil... Ha bunlar yetmiyormuş gibi birde o öyledir böyledir diye hala eski eşin ailesiyle dedikodumu yapmakta.. Göeşmüyorum dilerim bana yaşattıklarını anlamadan can veremez.. Mutlu uyum bilmiyorum ama böylesi daha iyi gibi

Yine sukret canım esin iyiymiş ben evlenmeden mutsuz dum yüzüm gulmezdi şimdi daha beter oldu tek mutluluğum evladım

Eşinden eminsen anne olmak için bekleme annelik seni çok mutlu edecek.Bende ailemle iyi değilim çok zor şeyler yaşadım.Oğlum 12 yaşında olacak Temmuz'da ve ben onu göremiyorum.Kızım 9 aylık oldu.Hayattaki tek gülme sebebim yaşama tutunma sebebim yavrularım iyi ki varlar.Zamanla düzelecek inşallah anne olunca daha bir umutlu oluyor insan yoldaş oluyor her anlamda Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana...

Back
X