• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık

Brunomars

Her yeni bir şehir yeni bi başlangıç.
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
55
11
38
29
İnsan sevdiklerinin yanında olmayınca böyle bir boşluğa düşüyor. Yapacak bişeyin yok etrafındaki insanlar dostların gibi değil. Arkadaş ediniyorsun ama özel şeylerini anlatamıyorsun. Onlarla güldüğün gibi gülemiyorsun huzur bulamıyorsun.çok garip ve acı verici çok yalnız hissediyorum . Dostlarımdan ayrıldıktan sonra . Onların yanına gittim mesela geçtiğimiz günlerde kendimi o kadar mutlu hissettim ki ayrılırken çok kötü oldum . Bazen hayat sevdiklerini senden ya da seni sevdiklerinden ayırabiliyor. Ama nereye kadar bu devam eder ki siz söyleyin arkadaşım var onlar gibi değil tabi dostluk bambaşka bişey herkesle yaşayamazsın ama çokta yalnızım

Memleketinden uzakta üni mi okuyorsun :KK51:

hayır çalışıyorum o şehirden taşınmak zorunda kaldım

Ben aynısını üni zamanı yaşamıştım
Birkaç istisna hariç, üniden sonra hiçbir arkadaşlığım, üniden önceki dostluklarım gibi olmadı
Üzülme, mesafeler engel değil ki...
Mühim olan sürekli yan yana olmak değil
Kötü zamanlarında, mutlu zamanlarında kalben yan yana olup paylaşabilmek
Hem bitişik apartmanlarda dahi yaşasanız, bir süre sonra hayat meşgalesi işte... Herkes kendi hayatıyla, işiyle gücüyle vs uğraşıyor
Yıpratma kendini boşuna.
Ailen sağlıklı ve yanındaysa
İyi yahut kötü günlerinde arayabileceğin “tek bir kişi” bile varsa yalnız değilsin

Son düzenleme:
valla ben esıme sebep arkadaslarımı dostlarımı aılemı akrabalarımı herkesi gerıde bırakmak zorunda kaldım. tayıncıyız cunku. suan lojmanda oturuyorum ama ortam feci. bır ıkı kere katıldım dedıkodu ve paradan baska bır sohbet yok malesef. en son komsunun 6 yasındakı oglu hamıle karnımı tekmeleyıp terlıkle vurdugundan beri eşim yasakladı burdakılerle gorusmemı :KK51:yalnızlık zor ama bazende az ınsan cok huzur dıyorum. cok sukur ki ikizlerimle oyalanıyorum... yoksa tırlatıcaktım yenı hayatıma alısma konusunda.

Ben aynısını üni zamanı yaşamıştım
Birkaç istisna hariç, üniden sonra hiçbir arkadaşlığım, üniden önceki dostluklarım gibi olmadı
Üzülme, mesafeler engel değil ki...
Mühim olan sürekli yan yana olmak değil
Kötü zamanlarında, mutlu zamanlarında kalben yan yana olup paylaşabilmek
Hem bitişik apartmanlarda dahi yaşasanız, bir süre sonra hayat meşgalesi işte... Herkes kendi hayatıyla, işiyle gücüyle vs uğraşıyor
Yıpratma kendini boşuna.
Ailen sağlıklı ve yanındaysa
İyi yahut kötü günlerinde arayabileceğin “tek bir kişi” bile varsa yalnız değilsin

Aslında çok haklısın çok ama işte insan kafasına takıyor canım acıyor böyle çok garip. Ailem sağ Allah’a şükür sağlıkları yerinde iyi ki benimleler ama onlar da bir başka . Dost bir başka hayata kattığım en güzel şey.

valla ben esıme sebep arkadaslarımı dostlarımı aılemı akrabalarımı herkesi gerıde bırakmak zorunda kaldım. tayıncıyız cunku. suan lojmanda oturuyorum ama ortam feci. bır ıkı kere katıldım dedıkodu ve paradan baska bır sohbet yok malesef. en son komsunun 6 yasındakı oglu hamıle karnımı tekmeleyıp terlıkle vurdugundan beri eşim yasakladı burdakılerle gorusmemı :KK51:yalnızlık zor ama bazende az ınsan cok huzur dıyorum. cok sukur ki ikizlerimle oyalanıyorum... yoksa tırlatıcaktım yenı hayatıma alısma konusunda.
Bende sürekli şehir şehir gezdim çok iyi anlıyorum seni . Ama eşin de haklıymış tekmelemek ne ya görüşmemen daha iyi belki de . En azından ailem yanımda şu anda senin ki daha zor herkesin kendine göre dertleri var baksanıza

Aslında çok haklısın çok ama işte insan kafasına takıyor canım acıyor böyle çok garip. Ailem sağ Allah’a şükür sağlıkları yerinde iyi ki benimleler ama onlar da bir başka . Dost bir başka hayata kattığım en güzel şey.
Dostların seninle işte ne güzel ailen de keza...
Sırrını, iyi gününü, kötü gününü paylaşabildiğin dostların var. Uzaktalar diye ah vah etme
Hiç dostu, sırdaşı, ailesi olmayan insanlar da var
Yaşın benden küçük zannediyorum
Benden bir abla tavsiyesi; yalnız kalmaktan korkma ve kimseye kendinden fazla değer verme. Yalnız kalmazsın, en kötü kendinle kalırsın :)
En çok kendini sev ki “yalnızlık” korkun olmasın

Bende sürekli şehir şehir gezdim çok iyi anlıyorum seni . Ama eşin de haklıymış tekmelemek ne ya görüşmemen daha iyi belki de . En azından ailem yanımda şu anda senin ki daha zor herkesin kendine göre dertleri var baksanıza

evet hem gurbetteyım hemde esım 7 aydır gorevde. cok sıkayet edıp aglıyordum herkesten uzak kaldım dıye.... sımdı esım gelsın tovbe bıdaha sıkayet etmıcem :) beterın beterı vardır sozunu yasadım resmen. hersey gonlunce olsun elbet alısırsın :KK200:

Dostların seninle işte ne güzel ailen de keza...
Sırrını, iyi gününü, kötü gününü paylaşabildiğin dostların var. Uzaktalar diye ah vah etme
Hiç dostu, sırdaşı, ailesi olmayan insanlar da var
Yaşın benden küçük zannediyorum
Benden bir abla tavsiyesi; yalnız kalmaktan korkma ve kimseye kendinden fazla değer verme. Yalnız kalmazsın, en kötü kendinle kalırsın :)
En çok kendini sev ki “yalnızlık” korkun olmasın
Evet bir arkadaşım da öyle diyor kendinden başka birini çok sevme . Diye haklısın en azından uzaktalar ama görmesem de kalbimde hissediyorum o da yeterli belki de ben bu kadar kuruntu yapıyorum.

evet hem gurbetteyım hemde esım 7 aydır gorevde. cok sıkayet edıp aglıyordum herkesten uzak kaldım dıye.... sımdı esım gelsın tovbe bıdaha sıkayet etmıcem :) beterın beterı vardır sozunu yasadım resmen. hersey gonlunce olsun elbet alısırsın :KK200:
Alışırım inşallah çok uzakta değil aslında ama işten dolayı da gidemiyorum. Allah yardımcın olsun seninde gurbet zor umarım en kısa zamanda kavuşursun eşine sende ❤️

Back
X