Yalnızlık...

artık gerçekten herkes yalnız..
2 gün önce tv de izledim, düğünler için kiralık nedime hizmeti veriyorlardı. düğünden 3 gün önce anlaşıyorsun ajans ile, gelip tüm hazırlıklarda yanında olup eksikleri giderip arkadaşlık yapıyorlar.demem o ki bir çok kişi yalnızlıktan şikayetçi, ama bunu kafaya takmamak lazım. ben mesela, yalnızlığımı çok seviyorum. kimsenin gereksiz fikrini almak zorunda kalmıyorum, kafam nereye ben oraya :KK66: düğünümde de hiç ummadığım eski arkadaşlarım çıktı geldi. ya da eşimin arkadaşlarının eşleri, komşu kızları vs vs.. o tarz özel günlerde yanında olan illa ki çıkıyor, dert etme sakın....

kiralık nedime demi çıkmış.. arkabalık ilişkilerinizi kesmeyin diyen dinin devletiyiz güya :(
yalnızlıkda güzel haklısınız doğru insan önemli

Kendimi çok yalnız hissediyorum...
kimseyle samimiyet ilişki kuramıyorum.
kimseye içten güvenemiyorum..
telefonda 3 5 kişi var kırk yılda bir konuştuğum o kadar. onlarda başka şehirdeler.
kız kardeşim ablam kız kuzenim teyzem halam yok...
evlensem yardım etcek kimsem yok :KK43:
düğünümde arkadaşım filanda olmaz..

kendimi çok yalnız hissediyorum :KK43:
Şukret haline o 3-5 kişi dediğin arkadaş da yok düğün kına hayali kurabileceğim bir sevgilim de yok. Akrabam da yok. Artık birileriyle konuştuğum zaman acaba beni sevmedi mi rahatsız mı oldu diye düşünüp duruyorum.

Şukret haline o 3-5 kişi dediğin arkadaş da yok düğün kına hayali kurabileceğim bir sevgilim de yok. Akrabam da yok. Artık birileriyle konuştuğum zaman acaba beni sevmedi mi rahatsız mı oldu diye düşünüp duruyorum.

:( olur inşaallah kelin ilacı olsa başına sürer

Kendimi çok yalnız hissediyorum...
kimseyle samimiyet ilişki kuramıyorum.
kimseye içten güvenemiyorum..
telefonda 3 5 kişi var kırk yılda bir konuştuğum o kadar. onlarda başka şehirdeler.
kız kardeşim ablam kız kuzenim teyzem halam yok...
evlensem yardım etcek kimsem yok :KK43:
düğünümde arkadaşım filanda olmaz..

kendimi çok yalnız hissediyorum :KK43:
ne var bunda bende evlendim ama etrafımda çok insan vardı kimseyi istemedim karışan çok olunca daha beter oluyo eşyalarımı bn kendim seçtim aldım kimse gelmedi bizden ve karsıdan gelinliğimi ben kendim seçtim aldım kimse yine gelmedi evi inşaat eviydi hem çalıştım hem temizledim hem evi dizdim yine kimse yardım etmedi eşimle beraber yaptık. çalışırken yaptım bunları izin bile almadım ,ayıreten yalnız yaşıyordm başkaşehirde oturduğum evide ben topladım nakliyeci olmadan kamyon ayarladı eşim biz yükledik bunlar küçük şeyler arkadaşım derken işyerinden 3-5 kişi gelse olur yaşınız kaç bilmiyorum ama aklınıza uyan insanlarla 3 kişi ola bile yeter çalışma hayatınız yokmu

3 kez evlendim. İlkinde düğün, diğerleri nikah. Hepsi de memleketten uzak şehirlerde oldu. 3ünde de sadece annem babam kardeşim vardı. Var olan sayılı akrabalara 'siz buraya kadar gelmeye uğraşmayın' dedi babam onlar da zaten seve seve razı oldular. Bizde de var olan 3-5 akrabanın hepsi akrep.Zaten düğünüm ve nikahlarıma gelselerdi açık aramaya, hata bulmaya, dedikodu malzemesi çıkarmaya gelirlerdi. Allah muhtaç etmesin diye dua ederim hep. Şimdiye kadar her işimi kendim kendi ailemle yaptım, zaten istesem de destek olmazlar köstek olurlardı. Siz de takılmayın bu duruma, kendi kendinize yetiyorsanız önemli olan o.

3 kez evlendim. İlkinde düğün, diğerleri nikah. Hepsi de memleketten uzak şehirlerde oldu. 3ünde de sadece annem babam kardeşim vardı. Var olan sayılı akrabalara 'siz buraya kadar gelmeye uğraşmayın' dedi babam onlar da zaten seve seve razı oldular. Bizde de var olan 3-5 akrabanın hepsi akrep.Zaten düğünüm ve nikahlarıma gelselerdi açık aramaya, hata bulmaya, dedikodu malzemesi çıkarmaya gelirlerdi. Allah muhtaç etmesin diye dua ederim hep. Şimdiye kadar her işimi kendim kendi ailemle yaptım, zaten istesem de destek olmazlar köstek olurlardı. Siz de takılmayın bu duruma, kendi kendinize yetiyorsanız önemli olan o.

haklısınız.. kusur arayıp moral bozmaktansa böylesi daha iyi

Back
X