- 12 Mart 2018
- 461
- 600
- 103
- Konu Sahibi BiscolataM
-
Onursuz birliktelikler yerine , onurlu bir yalnızlık her zaman iyidir .
Canım takılıyorum da ne oluyor? Görümcem, kayınvalidem bile soğuk. Milletin gelinlerini “ayy seni çok seviyoruz güzel gelin” diye seven insanlar hamileyim nasılsın diye aramazlar. Ben yakın oldukça kaçıyorlar. Bi müddet sonra acaba bende mi bişey var diye düşünüyorum.Ben insanlarla tanışmıyorum bile.
Annemden uzak değilim
hatta yakınımda Ablam oturuyor ama her gün ablaya da gidilmiyor hatta yeri geliyor her hafta bile gidilmiyormuş yeni yeni anlıyorum.
Geçen balkonda otururken sevgili komşucuklarım dedikodumu yapıyordu ‘hiç kimseye gitmez gelmez kendini sevdirmedi yeni gelin bir de’ diyerek.
fakat beni gördüklerinde kafalarını çeviren, ben Selam verdiğimde canları isterse alan, istemezse kafalarını çeviren insanlar bunlar.
Kendi gruplarını kurmuşlar mutlular. Ben ne ediyim???
Bu kadar takılma boşver.
Haklısınız fakat insan dertlerini paylaşacağı, canı sıkıldığında hadi alışverişe çıkalım diyeceği bi dost arıyorOnursuz birliktelikler yerine , onurlu bir yalnızlık her zaman iyidir .
Tatlım benim kv kendini milletin hizmetine adamış bana gelince hizmet bekliyor. Kaç kere acillik oldum hamileyken bir kere aramadılar bile ölü taklidindeler. Herkes yaşlılığına yatırım yapıyor boşver üzme kendini.Canım takılıyorum da ne oluyor? Görümcem, kayınvalidem bile soğuk. Milletin gelinlerini “ayy seni çok seviyoruz güzel gelin” diye seven insanlar hamileyim nasılsın diye aramazlar. Ben yakın oldukça kaçıyorlar. Bi müddet sonra acaba bende mi bişey var diye düşünüyorum.
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrucaklarımızı. Teşekkür ederim canım benim gibi birileri daha varmış sevinsem mi bu duruma bilemedimTatlım benim kv kendini milletin hizmetine adamış bana gelince hizmet bekliyor. Kaç kere acillik oldum hamileyken bir kere aramadılar bile ölü taklidindeler. Herkes yaşlılığına yatırım yapıyor boşver üzme kendini.
Geçen gün yalnızlıktan ağladım hüngür hüngür. Eşimle dertleştim ne yaptım ben insanlara durduk yere benden uzaklaşıyorlar diye. Eşimin doğup büyüdüğü memleket arkadaşları var. O da benim için üzülüyor. Arkadaşlarının eşleriyle de çok güzel görüşürken bi anda kopuveriyoruz bi yerde bi yanlışım var demekki. Herkes yanlış da ben mi doğruyum tabiki hayır !Bende evlendikten sonra tanimadigim bir sehire geldim. Tanistigim insanlar oldu ama direk yüzlerine söyledim "ben sizi yeni taniyorum bi sorununuz oldumu gelin yüzüme söyleyin arkamdan is cevirmeyin. Benim hayatimda yoktunuz bu zamana kadar bundan sonra olmasanizda olur" dedim. Simdiye kadar iyi davraniyorlar bana hatta her bulustuklarinda beni de cagiriyorlar da ben gitmiyorum pek
Olabilir canım haklısın belki de.siz açık sözlülükle kırıcılığı karıştırıyor olabilirsiniz.
O Kişiler daha çok seviliyor da ona yanıyorumne zaman fitne fesat yaptin ne zaman magazin programlari gibi baskalarini detayli yorumladin o zaman komsularin da cok olur arkadaslarinda.
hersey yalannnnnn bosver cocugun olacak hayirlisiyla gercek olan onunla gecirdigin vakit uzulme bunlar icin
Geçen gün yalnızlıktan ağladım hüngür hüngür. Eşimle dertleştim ne yaptım ben insanlara durduk yere benden uzaklaşıyorlar diye. Eşimin doğup büyüdüğü memleket arkadaşları var. O da benim için üzülüyor. Arkadaşlarının eşleriyle de çok güzel görüşürken bi anda kopuveriyoruz bi yerde bi yanlışım var demekki. Herkes yanlış da ben mi doğruyum tabiki hayır !
tabi canim gözde insanlar onlarO Kişiler daha çok seviliyor da ona yanıyorum
Onu da denedim içimde tutmayı.Bazen toplu olarak da görüşüyoruz ve ben nerdeyse diyaloğa girmiyorum dedim bunu da deneyim. Rol de yaptım neşeli de oldum. Kendim gibi oldum gene Yok. Benim sanırım iyi bir terapist ile görüşmem lazım en son iletişim yolları adı altındaBidahaki tanistiginiz insanlarla cok acik konusmamayi denediniz mi?
Sonucta o kisinin karakterini huyunu suyunu biliyorsunuz.
Bi misal veriyim:
Bizim dügünde sadicimiz esimin arkadasi ve esi oldu. Onunla ilk günden iyi anlasiyoruz. Evleneli 1,5 sene oldu ve haftda en az 1-2 kez görüsürüz. Bende yapim geregi insanlara karsi acik sözlüyümdür fakat buraya geldikten sonra dikkat etmeye basladim. Cünkü ne ben onlari ne de onlar beni tanimiyor.
1,5 sene sonra sadicim olan bayana kendim oldugum gibiyim yani acik sözlü icimden disimden gelen ne varsa söyleyebiliyorum cünkü tanidim onu. Güven var aramizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?