Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan kavusma sansim yok malesefYalnızlastırıldıgın her ne ise kavustugun vakit gecer..
Kavusturmayan ihtimalleri yırtarak gecer..Suan kavusma sansim yok malesef
Mutluluğu tek bir şeye ya da kişiye bağlamamak çözüm olabilir.Yalnizlik hissi nasil gecer kizlar
Ozellikle sevgili konusunda cekiyorum. Erkek arkadasim yoktaYalnız olduğunuzu düşündürmeye iten şeyler nedir? Önce bunun cevabını bulup ardından çözümü düşünmek gerekir bence.
Boyle hissediyorum. Arkadasim yada sevgilim yok belki bu yuzdenBacım iki cümle daha edeydin de derdini anlayaydık bu nasıl soru![]()
Anladım. Biraz kendinizi bu konuda özgür bıraksanız aslında yalnız olmadığınızı farkedecekseniz.Ozellikle sevgili konusunda cekiyorum. Erkek arkadasim yokta
Yalnız ne kadar çok yalnız demişimYani yalnızlık sebebini bir kişiye bağlamamak gerek. Bu hissi herkes belli dönemlerde yaşar. Siz de tam olarak böyle bir dönemdesiniz bence. Kendinize biraz yönelseniz, kendinizi keşfetseniz aslında yalnız olmadığınızı göreceksiniz. Tamamen iletişime kapalı olmak yalnızlıktır bence ama bizler çevremizle sürekli etkileşim halinde olduğumuz için istesekte kolay kolay yalnız olmayız.
Ozlemini cektiginiz sey ne ise yoklugunu cektiginiz sey neyse su an olmadigini kabullenmekten gecer. Bekliyo olmak sizi her zaman yorar. Fazlasiyla dolmayan bir bosluk birakir geriye. Surekli yerine bir seyler koymaya calisiyo ama aslinda o neyse yok olmadigi icinde uzulmeye devam ediyorsaniz geldiginde bile hayalinizi kurdugunuz sey bosluk kalmaya devam eder. Mesela uzun yillar ilgi bekleyen biri hayatina biri girdiginde fazlasiyla ilgi bekler. Uzun yillar issizlik bekleyen biri aziyla yetinmek istemez cunku bekledigi icin en iyi isi hak ettigini dusunur. En dogru insanla evlenmek ister. Gibi gibi. Mesela benimde icimde buyuk bir bosluk var. Asla dolmayacak kadar buyuk bisey ben bunu biliyorum nedenini ama yapabilcek hic birseyim yok.yapabilcek hic birseyim yoksa da su an icin kabul etmek zorundayim. Yanlizlik hissi etraftaki sahte dostluklara sahip olmaktan sevgili ya da es olmamasindan olabiliyor. Ama evli olup da yanliz hissedenlerde var bu arada.Yalnizlik hissi nasil gecer kizlar?
Ozellikle sevgili konusunda cekiyorum. Erkek arkadasim yokta
Yalnız kalarak.Yalnizlik hissi nasil gecer kizlar?