Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok severimYalnızım yalnızız yalnızlıklar elimde değiiiil![]()
çok severim bu şiiri.Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
Alakası yok evet ama yakıştı bence. Burada dursun![]()
belki siz çok iletişime kapalı bir imaj çiziyorsunuzdur bilemedim şimdi.28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
Öğrencilerim sevmiyor. Gece gece sinirlendim. Anca Lavinyaçok severim bu şiiri.
28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
belki siz çok iletişime kapalı bir imaj çiziyorsunuzdur bilemedim şimdi.
açık sözlülğüne hastayımmm nerdesin senn28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
Rainyyciğim, bende bu durumu yaşadım ve yaşıyorum da. Bu konu hakkında çok düşündüm ve kendim için bulduğum şeyleri senle paylaşmak isterim. Belki aa evet bendr böyle olabilirim diyebileceğin şeyler olabilir.28 yasina geldim adim atan sadece bir kisi oldu onunda psikolojik sorunlari vardi. Neden boyle anlamiyorum. Yalniz hissediyorum ben
Bu birilerini birileriyle tanıştıran akraba ve arkadaşlar nerede ben hiç anlamıyorum zaten.ne kendim denk geldim ne de başkaları için denk geldim.ee sizin de varmış tanıştırmak isteyen arkadaşlar.gerçi olmuyor da pek.Rainyyciğim, bende bu durumu yaşadım ve yaşıyorum da. Bu konu hakkında çok düşündüm ve kendim için bulduğum şeyleri senle paylaşmak isterim. Belki aa evet bendr böyle olabilirim diyebileceğin şeyler olabilir.
Çok fazla arkadaşım yok. Olan arkadaşlarımda beni arkadaşlarıyla tanıştırmaz. Hadi diyelim ki tanıştırdı bunlar kız olur.
Hobim yok. Bir kursa vs gitmediğim için yeni insanlarla tanışmıyorum
İşyerinde beğenebileceğim birisi yok, işyerinde bu tarz şeylere mesafeliyim
Arkadaşlarımın beni tanıştırmak istediği bir kişi vardı. Yaşından dolayı adını bile bilmediğim birisini istememiştim. (Ön yargılıydım bi oturup konuşabilirdim.)
Sosyal medyan yok yeni kişilerle tanışmıyorum.
Yani kısacası çevremde 3-5 insan varken yeni birileriyle de tanışmazken, sosyal bir çevre de bulunmazken adım atabilecek bir kişi de olmuyor.
23 yaşındaydım aynı böyleydim, 30 yaşımdayım yine böyleyim ve durumumda bir değişiklik olmadı maalesef.sende durumlar nasıl peki
Benim tanıştırmak isteyen yok. Kız arkadaşlarım kız arkadaşlarıyla tanıştırır. Bende denk gelmedin dediğiniz gibi.Bu birilerini birileriyle tanıştıran akraba ve arkadaşlar nerede ben hiç anlamıyorum zaten.ne kendim denk geldim ne de başkaları için denk geldim.ee sizin de varmış tanıştırmak isteyen arkadaşlar.gerçi olmuyor da pek.
Iletisime acik bir imaj cizmek icin ne yapmak lazim?belki siz çok iletişime kapalı bir imaj çiziyorsunuzdur bilemedim şimdi.
İşyerindeki kişiler hep böyle sanırım.Iletisime acik bir imaj cizmek icin ne yapmak lazim?
Etraftaki adamlar evli..
Ise gidiyorsin Gunaydinlar gunaydin vb. diyosun insanlarin yarisi selami aliyor yarisi almiyor.. hal hatir soruyosun o da ayni sekilde.
Hadi bikac sefer olur da 7-8kez de ayni sey olursa belli ki konusmak istemiyo..
Bole insanlarin nesiyle iletisices![]()