Yalnızlık :(

dr.kelebek

Love '',
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
43
0
86
Isparta
Merhaba kızlar,
Kendimi çok kötü hissediyorum..2 yıl öncesine kadar neşeli cıvıl cıvıl biriydim..
Sonra eski erkek arkadaşımla tekrar barıştık ve o hayatımı ona göre yönlerdirmemi istedi.Uzak şehirlerde okuyoruz üniversite 2 deyim ben..Önce Facebook'umu kapattırdı.Sonra akşam dışarı çıkmamı yasakladı.Uçlarda yaşayan bi çiftiz,yani mutluysak çok mutlu kavgalıysak beni yıkacak derecede mutsuz oluyorum.Bu kavgalar hayatıma yansımaya başladı yüzü gülmeyen sürekli ağlayan sessiz içine kapanık sürekli düşünen bi insan oldum artık.Bunlar sadece benim hissettiğimde değil yakınlarım böyle söylüyor bana.Onlar çağırdıgında gidemez olmustum artık gitsem bile ya sevgilim sorun cıkarırsa diye tedirgin olarak kalmışım ki hissetmişler.artık telefonum çalmaz oldu.okula bile gitmeyen sürekli evde uyuyan biri oldum:( okula gitmesem 3 gün kimse arayıp sormuyor:(
kendimi öyle yalnız hissediyorum ki.
en son konustum sevgilimle bu konuyu. iyi tamam istedigini yap dedi. hep onu suçlamıstım bugune kadar senn yüzünden diyerek ama şimdi istedigini yap diyince nerden başlayacagımı bilmiyorum. 2 yıl olmus artık nasıl dialog kurulur bilmiyorum en yakınımdaki kardeşim dedigim insan bile ben aramadan aramıyor. mesajlarına cevap vermiyorum bazen diye.bakıyorum facebook üzerinden insanlara öyle mutlular ki bisürü arkadasları var hepsi de en yakınları gibi sanki ben çok özeniyorum açıkçası..muhabbet kurma becerim yok artık yani oturuyorum nasılsın iyi misin gerisi gelmiyor :(
ne yapacagım asosyallikten çok sıkıldım yaşadıgım şehir küçük bi sosyal aktivitesi de yok lütfen yardım edin:sinifsinif::((

dostluk karşılıklı emek ister, siz arayıp sormaya başlayın dostlarınızı
onlar da tekrar size dönmeye başlar...
derdinizi neşenizi herşeyi paylaşın, öyle çok dostu var gibi görünenlere de aldanmayın
az da olsa nitelikli bir dostluğunuz olsun, çoğundan aladır

bir dost ömür boyunca birçok zor anınızda herkesten fazla ihtiyaç duyacağınız bir şeydir.
bu da karşılıklı emek ister...

oyyy canım ya
özgüvenin gitmiş asosyal olmuşsun. ne diyim sen adım atmaya başla insanlara. sen kardeşini ara haftasonu için plan yapın beraber. arkadaşlarından birini sinemaya tiyatroya falan davet et. eski arkadaşlarındanda vazgeçme facebook hesabını aktif et. beğenmeyen gider hayatından!
sevgiline teslim etmişsin dizginleri seni derin bir yanlızlığa sürmüş dört nala hesabı...:delphin:

canim durum kotu ama kurtarilabilir bence hala.erkek arkadasinla berabermisin yoksa bittimi bilmiyorum . dostlarimizla baglarimiz cabuk kopar ve gec kazanilir.uzak durursan dahada cikmaza girebilir ama birden senle eskisi gibi olmalarinida bekleme.face bookta arkadaslarinla surekli irtibatta ol onlarin sorunlarini dinle durumlarina yorum yap arkadaslarinin suan neler yaptiklarini sor onlara mesela" birlikte oldugun biri vardi ne oldu onla anlatsana vs" gibi onlardan bekleme sen ara bulusalimmi felan de.hakli olarak arkadaslarin erkek arkadasinin sana izin vermedigini dusunup aramiyo olabilirler .bu arada erkek arkadasinin bu kadar hayatina engel olmasina izin verme sonucta arkadasin henuz kocan degil hayatinin en guzel zamanlarini bu sekilde doldurma giden zaman gelmiyo

Afedersin ama senin ki biraz kendim ettim kendim buldum hesabı olmuş...
Yaşamış olduğun hayatı başkalarının yönlendirmesine izin verirsen böyle olur
Eşin değil sevgilin arkadaşım tamam sana karışsın ama bi yere kadar
Yaşayacağın en güzel dönemleri yaşıyorsun birdaha istesende geri dönemeyeceksin
Zararın neresinden dönsen kardır yavaş yavaş arkadaşlarınla birlikte olmaya başla dışarı cık gez eğlen
Ama kendin için yap
ıyi şanslar..

Sadece kendiyle ilgileneyim istiyor ben tek başıma yaşıyorum o arkadaşlarıyla kalıyor.bunun beni nasıl bi bunalıma sürüklediğinin farkında değil :(
kavga ettiğimizde bile arkadaşlarımla olmam onu sinirlendiriyor.
onlar varken daha güçlü oldugumu ona ihtiyacım kalmayacagı gibi düşünceleri var.
ama artık olmuyor sadece onla cok bunalıyorum sevgime de zarar veriyorum..
facebook'umu açmama izin vermiyor. :(

Zaten sorun kendini kocam olarak görmesi.
Yüzük aldı. Eşim diye hesap ediyor. Ben seni öyle görüyorum sen de bunu istedigini söylüyorsun ve benim sınırlarım var bunların dışına çıkmanı istemiyorum diyor.

bi an once duygularini soyle canim boyle olmaz senin bu dusuncelerde olmadigini soyle bu sekilde koru korune bagli insanlar evlilikte bile buyuk sorunlar cikarabilir.yol yakinken senin icin en dogru olanina karar ver ve uygula.hayatta hickimse vazgecilmez degildir.

evt onunla bi evliliği ben de istiyorum seviyorum bu şartlara ragmen kopamayacak kadar çok.ama bu şekilde değil sorun bi erkek ve bayanın eşit olmadıgına körü körüne inanması konusunda. karşılaştırma yaptıgım an çıldırıyor resmen. onun face'i olabilir o akşam dışarı çıkabilir o kız arkadaşlarıyla sarılıp pozlar verebilir prensesim diye hitap edebilir ama benim yakın bi erkek arkadasıma tahammül edemiyor

ya sen saf mısın arkadaşım göz göre göre gidion bu sevgili dediğin adamın peşinden... bu adam belli ki seni çekemiyor sosyal çevreni okuduğun mesleği arkadaşlarını o yuzdende onlarla güçlü olacağını düşünüyor. yanı güçlüysen ona haddeee diyebilirsin ondan korkuyor galiba:D hadi adam psikopat sen kendini nasıl soyutladın içine kapandın hade canım noluyo falan demedin, dersen kavga çıkartırdı demi sende dırdır çekmemek için sürüklendin ardından geldiğin durumdan memnun musun? bence hiç şikayetin olmamalı. baksana adama o karşı o kadar iradesiz olmuşsun ki eşimsin diyormuş bu ne demek biliyormu acaba. sen bence bi silkin kendine gel ruhsuz iradesiz paçoz bi ilişkinn yanaşması olma. sana yasak ettiği şeyler kendie serbest bunuda anlamadım nasıloluyo sen kendi elinle kendini yakmışın. şimdi ufak ufak toparlan en kolaynernde başlarsın bilmem arkadaşlarına derslerine ve sosyal hayatına geri dön. sen sevgiline ilişkine yanlış yapmıyorsan sevgilininde bunların altında iş aramasına seni sindirmesine izin verme. üni. de sevgili olan tek çft siz misiniz yaw.
1) arkadaşarını ara ortak ders çlaışın yada sosyal aktifite yapın
2) ortak dersleri olan arkadaşlarına öncelik ver
3) facebookunu aç /yada yenile resimlerini ekle mutlu olduğun seyleri ekle videoları mesela
4) a-aa kıza bak heyt diyen sevgiline de benımde sınırlarım bunlar de bi süre onu pause et hayatında

evt onunla bi evliliği ben de istiyorum seviyorum bu şartlara ragmen kopamayacak kadar çok.ama bu şekilde değil sorun bi erkek ve bayanın eşit olmadıgına körü körüne inanması konusunda. karşılaştırma yaptıgım an çıldırıyor resmen. onun face'i olabilir o akşam dışarı çıkabilir o kız arkadaşlarıyla sarılıp pozlar verebilir prensesim diye hitap edebilir ama benim yakın bi erkek arkadasıma tahammül edemiyor

bak arkadaşım kendi söyluyorsun işte bile bile mutsuzluğa gidiyorsun. evlenince bu durumdan farkın olmadığı gibi adamın resmi nikahlı kuklası olucan herkes ister düğün günü gibi mutlu olsun gelinlikli damatlıklı ama o düğün bitti gerdek bitti mi gerçek hayata giriyosun. yapabilirim dersen sen bilin yok nikahtan 1/2 yıl soora boşanıcaksan evlendi boşandı diye sicilinide kirletme önce bak bakalım o senin sınırlarını kabul ediyormu

arkadasim yerimde tirnaklarimi yiyorum sen evliligi ne saniyosun 2 gun sonra o cok buyuk askin omur boyu surecekmi saniyosun o zaman surekli evde olmak tek bi arkadasin olmadan yasamak aksama kadr gordugun tek suratin esin olmasi ne demek dusunemiyomusun sen bide bu adami evlenmek icinmi tercih ediyosun hakkaten askin gozu kor ama bak burada bu kadar insaniz demekki bilgimiz biseyler var.biz hic delice sevmedikmi vazgecemeyecegimizi sanmadikmi ama evlilik deyince orda dur cocuk oyuncagi degil 2 gunde olmazsa olmaz vazgecerim diyebilecegin bisey hic degil

Aşk Sanırım bu.
Ne dese Tamam dedim en başta. Asla kaybetmek istemiyordum en ufak tartışma istemiyordum.
Herşeyi kabul ediyordum. Ben kısıtladım ama o bunu yapmadı. O kendine toz kondurmadıgı icin kavgayı cıkaran taraf hep ben olmuş oldum. Yüzü asıldıgında bile kalbim sıkışıyordu. En baştan bunu yapmamalıydım . Şimdi düzeltmeye çalışıyorum son ''2'' gündür. Tamam yap diyor ama hala içten içe acaba kızacagı bişey mi yapıyorum demekten kendimi alamıyorum. Bu kadar pasif korkak olmaktan yoruldum .

seni kendine getirecek tek şey kendinsinboshayallersmile. nedir bu kadar teslimiyet anlamadım ki. üni. okuyan koskaca kızsın ben sendeki körlüğü lisede yaşadım anca o yaşta bu kadar körlük olabilir çünkü

Bu insan daha şimdiden seni ne hale getirmiş baksana, halin tavrın seni ve etrafındakileri de etkilemiş,
Sorunlu kişiliği senin kendine güvenini kaybettirmiş, böyle biriyle ömür geçermi???
Evlilik kölelikmi Allah aşkına magandamı bu adam?
Aşkın gözü kördür ama evlenince gözlerini gerçeklere öyle bir açarsınki...
ış işten geçmeden kendini bu ilişkiden kurtarmaya bak.

iyide canim ya senin hislerin ilerde bu kadar ezildigin icin kendine kizmayacakmisin neden kendimi bu kadr harcadim demiyecekmisin ama suda guzel yaptigin hatalari gormeye baslamissin herseyden once kendini dusun ask denen hastalik gecip gittiginde bi sen bi o kalacaksiniz o zamanda herseyi bu kadar hosgoruyle karsilayacakmisin.evlenince sana disari cikma annenlere bu kadr sik gitme veya calisma demiyecekmi saniyosun huylu huyundan asla vazgecmez eger ilerde calismayacaksan neden okuyosun anlamadim yok okuyosan boyle calismana izin vermeyecek biriyle nereye kadar ve nasil yapacaksin

Onsuzluğu düşünemiyorum sanırım bu beni çok korkutuyor gelecek planlarım onun üstüne kurulu gibi..Arkadaslarım kariyerime bana yakısmadıgını beni taşıyamayacagını söylüyorlar ama bu vazgecirmiyor sanki duygusal bi bagla daha cok baglanıyor gibiyim.
Aynı derecede kurtulmak da istiyorum sadece onsuzluk düşüncesi bile çok üzücü beni mahvediyormirmirmirmir

Back
X