• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık :(

Çalışma diyemez hatta sen çalış ben evde kalayım bile diyor. çalış ama erkeklerle konuşma . çalış ama samimi olma bla bla bla..

valla kusura bakma face bookuna dahi karisan seni bayan arkadaslarinla gorusturmeyen biri calismada izin vermez. goz gore gore kendini yakiyosun ama bu senin tercihin ne diyeyim o zaman hislerine yenik dus ve devam et cunku hem cok bagliyim hem ayrilmak istiyorum modundasin bence once bi karar ver sana kolay gelsin

arkadaşlarına da söylemiyor ben bunu dile getirdigim zaman suçlu oluyor onlara göstermek icin mi yasıyorum ben icimde benm sevgim diyor.
ya belki yaşımdan dolayıdır ben böyle bisey istemiyorum daha özgür olmak istiyorum ne yaşıyorsam sevdiklerimle paylaşmak istiyorum iste bu gizemden sıkılmaya basladım:(

pekii önce okula gitmekle baslamalıyım sanırım,arkadaslarımı yemege davet etmeliyim,sinemaya gitmeliyim bu şekilde olur umarım

canim ayrilmasan dahi hayatina geri don ben 28 yasindayim 1 kizim var ve bende ozgur ruhluyum elbette esim ve kizim icin fedakarliklarim var aama kisiligime engel olacak benligimi ortecek seyler degil.zaten seni seven insan sen nasil olursan ol senden vazgezmez ve arkadasinla takilinca onu unutacagina bu kadar cabuk inanmaz bunu ancak kendine guveni olmayan saplantili erkekler inanir sevginin fazlasi zarardir senden rica ediyorum bunu hic unutma herseyi askida evliligide beraberligide olcusunde yasa inan pisman olmazsin

tamam canım bunları uygulayacagım önce beni terkederse ne yaparım korkusundan kurtulmalıyım tesekkür ederiim gercekten

merhaba canım senin adına üzüldüm ama ilk önce hatayı sende gördüm erkek arkadaşına okadar yüz vermişşin ki kendini vede cevreni ve seni sevenleri bile unutmuşşun beni seven her şerşeyimle kabullenir arkadaşlarım la sonuçda hayatımı payşıyor ben öyle düşünürüm ama gec kalmış deyilsin ilk adımı sen at gerisi gelir dosluk bakidir emek ister öyle kolay kolay kurulmaz ama gercek dosluklarda unutulmaz canım

rica ederim arkadasim bazen disardan gercekler daha kolay gorunuyor bizde sana burdan gostermeye calisiyoruz bana siteden her zaman ulasablilrsin gelismeleri yaz ve kendin icin biseyle yap olurmu:)))))))) sevgiler

tamam canım bunları uygulayacagım önce beni terkederse ne yaparım korkusundan kurtulmalıyım tesekkür ederiim gercekten

İşte, sorunda burda ya
Sen onu kaybetmekten değil, o seni kaybetmekten korksun üzerine titresin.
Ama bu ne lahana turşusu yaa??
Hem kıskanıyo, hem mümkünse sen çalış ben yatayım,
Cidden hayatını gözden geçir, yazık etme kendine...
Seni mutlu edecek, adeta uçuşacağın dönemleri yaşaman gerekirken bu eziyet neden??

gelip geçici bişey olsan hiç umursamam ne yapıyorsan yap derim
ama öyle değil gelecegim olarak gördügüm icin bu sekilde davranmanı istiyorum diyor:S

kötü şeyler mi yapacagım facebook'umu acsam diyorum ''evet'' diyerek cevap veriyor!!
sonrada seni suçlamadım hep güveniyorum diyor bana.

açıklamaya çalışıyorum ama beni değiştirmeye çalışma sakın diyor.
of ya ne yapsam olmuyor bunun tek çözümü ayrılık mı yani

ilerde tam bir itilmiş kakılmış olursunuz artık.... sen kurtulmak yerine hala gidip onda ayrılmamanın gizli tesellisini arıyorsun zaten arkadaşlarında soyluyor aslında sende farkındasın ( farkında değlsen zaten burdaki herkes + arkadaşların yanlış senn adam doğru) olmaz bu adamla
bu adam kof canım kişisel sorunları var ayrılırsanda gel bi hal çaresine bakarız :D

ayrıca hırpoya bak ya beni değiştirme ne demek be ne kadar yakanı kaptırmışın guzelim yazık sana ya
önceliklerini gözden geçir bi daha... çok geç olmadan.... dahada düşmeden...
git vizyondaki filmlere bak derslerine bak nasılsa benı eziyordu diyip o herifi kafana bile takma...
kararını ona da bildir biraz mesafe biraz nefes.. yemek olayıyla başla

arkadaşlar kızcaaz sadece aşık olmuş..üstüüne bu kadar gitmeyelim..
zaten kendi yolunu bulmuş sonunda.arkadaşım bende senin yaşadığına benzer bi ilişkiden daha yeni çıktım..
inan kendimi yeni buldum..
bu tip erkekler insanın içindeki tüm özgüveni resmen hortum gibi çekiyolar.

sana haksızlık yapmiycak birini bul..kendini kısıtlama kimse için.değişme..
inan değmiyor..

herşey gönlünce olsun..​

bu tip erkekler insanın içindeki tüm özgüveni resmen hortum gibi çekiyolar.bu lafa tamamen katiliyorum elbette asik olacagiz ama is evlilige gelince mantikla ask hemen hemen dengedeyken bence

Yüreğim şişti biliyor musun.
Keşke sana arkana bile bakmadan kaç ve kurtar kendini desem, sen de beni dinlesen, keşke...
Ama bunu yapamayacağının farkındayım o yüzden yüreğim daha da çok şişiyor... Allah yardımcın olsun.

bugün arkadaşımla buluştum yemek yedik.
sonra gittim yabancı dil kursuna yazıldım.ne güzel yeni yeni arkadasların olur dedi imalı şekilde aldırmadım.

zaten yurtdısına gidiyor özleyecegim dedim diye kızdı bana!!
bunun icin kızılır mı ya. ben de artık takmamaya karar verdim okula gidiyorum onu hic düsünmemeye böylece arkadas ortamında da yüzü asık olmamaya dikkat ediyorum yavas yavas olur umarım.

cok iii yani adimlar attin bugun gerceklten cok iyi gelismeler bunlar canim sana unut diyemem bu benim haddim degil ben sadece hayatini o insana empoze etme hayat cok kisa yapacak ogrenecek cok sey var senin icin.dostlar edineceksin gezeceksin goreceksin yeni yeni insanlar taniyacaksin zor olacak baslarda ama sonra hayatina at gozlukleriyle baktiginin sende farkina varacaksin hayat asktan ibaret degil oysa sen herseyi sevdigin kisi olarak goruyodun hayatta senden onceye kimse gecmemeli bana gore

canım benim senin durumunu en iyi anlayanlardan birsiyim bende senin aynı şeyleri yaşadım sevgilim yüzümden cevremdekileri unuttum doğla olarakda onlar bunu ama artık anladım sevgi herşey demek değilmiş şuan o insandan ayrıldm tüh gibi hafifim ilk zamanlar dayanırım diyorudm ama cekemedim son zamanlarda şunu anladımki bir insan bişey karşı taraf istemiyor diye yapmıyorsa mutsuz oluyor ve birgün onun haberş olmadan yapıyor yalan söelemk zorunda kalıyorsun şimdi nemi oldu hayatımda sevgilimde yok kötü olan arkadaşlarımda yok ama kararlıyım 3,5 senemi çöpe attım bir 3,5 sene daha çöpe atmaya niyetim yok benim eski sevgilimde senin sevgilin gibi onlar bize değil kendilerine güvenmiyolar

Canim benim ya.. erkeklere bu kadar yüz vermeye gelmiyor.. hayatindan pat diye cikti diyelim..
Halini bi düsün.. onun icin vazgectiklerini düsün ? Hic birseye kesin gözüyle bakma..
Hayatinla ilgili kararlari ancak sen verebilirsin, cok fazla yüz verme sevgiline..
Bak simdi dostlarini kaybettigin icin pismansin..
Cabalarsan ve istersen gercekten seni seven dostun sana geri döner bunuda unutma..

Onsuzluğu düşünemiyorum sanırım bu beni çok korkutuyor gelecek planlarım onun üstüne kurulu gibi..Arkadaslarım kariyerime bana yakısmadıgını beni taşıyamayacagını söylüyorlar ama bu vazgecirmiyor sanki duygusal bi bagla daha cok baglanıyor gibiyim.
Aynı derecede kurtulmak da istiyorum sadece onsuzluk düşüncesi bile çok üzücü beni mahvediyormirmirmirmir

Arkadaşların sana yakışmadığını söyledikçe seni ona itecekler ne yazık ki farkında değiller:) Yazdıklarına bakılırsa seninki aşktan öte yalnız kalma korkusu. Muhtemelen hayatında asla onunla mutlu olduğun anlardaki gibi mutlu olamayacağını, karşına kimsenin çıkmayacağını sanıyor yeni bir ilişki düşüncesinden bile ürküyorsun ama yıllar geçip içinde bulunduğun durumu değerlendirme şansın olduğunda emin ol ki sadece şu geçen zamana acıyacak; bugünlerinde yapamadıkların, yoksun kaldıklarının sızısını duyacaksın ( tecrübe ile sabittir:) )

Bence kendini öncelikle bu ilişkinin yürümeyeceği fikrine alıştırmalısın bir anda ayrılmak senin için büyük yıkım olur ama kendini buna hazırladığında o düşüncenin içten içe yerleştiğine de tanık olacaksın ve an gelecek hayatında sen onu istemeyecek yine özgürlüğüne kavuşacaksın çünkü erkek arkadaşının verdiği bu izin yarın öbür gün yine geri alınacak sorun izin verip vermemesi değil senin hayatın üzerinde tahakküm kurmayı kendine hak görmesi.

Arkadaş sıkıntısı için de kendini korkaklıkla, asosyallikle suçlamayı ve yaftalamayı bırakıp olayları gidişatına bırakmanı öneririm. Bir sonraki hamleni hesap edip karşındakine kuracağın cümleleri kafanda planyaraka insanlarla aranda sen duvar örmüş olursun. Samimi olman ve karşındakilere sıcak yaklaşımınla içinde bulunduğun durumdan da sıyrılacaksındır.

Bu nedir ya?..Tecrit etmiş seni..İzin verme bunlara..Rest çek gitsin..

valla kime arkadaş dediysem kazık yedim.....en yakın düşmenım oldular hep hayatımı kıskandılar bazıları bunu içinde tutamadı o derece şoktan şoka girdim.......artık herkesle merhaba merhaba okadar daha huzurluyum .........onamı kırıldı buna mı alındı ,suratı asık bişimi var diye düşünmekten kurtuldum ...bu devirde arkadaş olmakta arkadaş ortamı kurmakta çok zor ...kurabilene bişey demem kendi adıma konuşuyorum .....tek başıma sinemayada giderim,kahve içmeyede ....eşim ve ailemden başka kimse önemli değil artık yoruldum insanları memnun etmekten .......
erkek arkadaşına gelince fazla teslim etme hayatını sonra geri alamazsın ben sana söylim ........gerekirse tek başına kal ama kendi kendine yetebil gerisi zaten gelir önce kendine güven..........

Back
X