iyide kendi sucun, kim bilir ne hareketlerde bulundunda sevgilin sana olan güvenini kayip eti.. seni sevmiyorum diyebbiliyorsa eyer demekki onun icinde birseyleri bitirip öldürmüssün... seviyorsun tamam yanliz kalmakdan korkuyorsun tamam iyi güzel ama seni sevmiyen biriyle iliskiyi devam etirmek nekadar dogru nekadar mutlu olabilirsin mantiksiz geliyor bana.. kendine güvenin olup kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin.. ona muhtacmissin gibi suanki durumun.. yani seni birakip gitse yanliz kalacan üniversiteyide birakican iyide eve kapanacan.. böyle hayatmi devam eder.. eninde sonunda yine birakacak seni sonucta sevmiyorum demis.. bende biran önce kendine güvenini sagla ve kendi yolunu ciz
tutup buradan yardım isteyen birine karşı anlayışlı konuşulması gerektiğini düşünüyorum. kimbilir ne yaptın da ne demek?? kimin kime ne yaptığını kimse bilemez. yapılan hataları karşı taraf yapsa kızımız da onla ilgili konu açsa, belki de affet, sevgi her şeyi aşar diycektiniz, bu biiir.
ikincisi de ysmnn'e: hayatta yalnız kalmamak uğruna, kendinden bir şeyler veriyorsan, kişiliğinden, doğru bildiğinden ödün veriyorsan doğru bir şey yapmıyorsun demektir. dışardan konuşmanın çok kolay olduğunu biliyorum ama bunları yaşamış biri olarak konuşuyorum. hayatta her zaman doğru olduğuna inandığın şeyleri yapmanı ve mantığını dinlemeni tavsiye ederim. aksi takdirde, ileride üniversiteyi kazanıp, çpk da iyi bir iş bulup, başkaları tarafından gıpta edilen biri konumuna gelsen bile kendini başkalarına ezdirmiş olduğun, kişiliğinden birileri için ödün vermiş olduğun için içinde kimsenin bilmediği, geceleri belki de seni uyutmayazak pişmanlıklar yaşayabilirsin. bana göre gençsin, ben o sancılı yılları geride bıraktım ama kimse bana tavsiyede bulunmadan, çarpa çarpa ne yazık ki. ne olursa olsun, kim için olursa olsun kendinden, hayallerinden ödün verme, hayatta kimseye fazla taviz verme ve hep kendini değerli gör, yukarıda gör, zira öylesin. kibirli ol demiyorum kesinlikle, sen öyle demediğimi anlarsın muhtemelen ama anlamayacak olanlar için şimdiden yazayım. kendine bir insanın hak ettiği değeri ver, başka seçenek yok düşüncesiyle asla daha azına ya da idealindekinden azına razı olma. bazen değil çoğu zaman yalnız olmak, çevrendeki değersiz insanlarla harcayacağın zamandan çok daha iyi bence. en iyisinden azına razı olma hayatın için. umarım ne demek istediğimi anlarsın, seni kardeş gibi görerek yazdım.