Yalnızlık

Evet düşünebiliyormusun dünyanın en güzel yerinde yaşıyorum. Deniz yanıbaşımda ama yalnız olduğum için hiçbir güzelliğin tadını çıkaramıyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın paylasacak kimse olmayinca zorr. Bizim hayalini kurdugumuz deniz gunes kum sana ne kadar siradan. Esim rahatsız olmasaydi gelmeyi cok isterdim kuzum inan.

Haklısın paylasacak kimse olmayinca zorr. Bizim hayalini kurdugumuz deniz gunes kum sana ne kadar siradan. Esim rahatsız olmasaydi gelmeyi cok isterdim kuzum inan.

Çok geçmiş olsun. Dediğim gibi bu taraflara yolun düşerse görüşürüz inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offffff uzak ki ne uzakkk. Ailen falan yokmu orda. Gerci Allah uzun omur versin ailede bi yere kadar. Insan koşulsuz şartsız herseyini paylasabilecegi bir dostu olsun istiyor

ailem var ama biraz uzaktaa 300 km uzaktaa...benimm derdimmm bi dost...oturupp sohbet edebilecek cay kahve ice bilecek derdimi anlatabilecegimm bi dost...burda bikac kisiyle tanistimmm amaa cok soguk insanlarrr...:50:

Varsın olsun derdin yalnızlık olsun ben bildim bilelide hiç yalnız kalmadım ondandır yalnızlığın kıymetini bilmek gerek ve kaliteli geçirmek gerek , ne güzel istediğin gibi takıl ,lstediği ye iç,gez çok farklı farklı rollerde olmamız gerek bazende kendinle baş baş olmak istiyor insan , ben kendimle olmaktan çoğunluk olarak memnunum hiç şikayet etmem, oldu bitti kalabalık aileyi ve ortamı sevmiyorum
Konudanda anladıgınız gibi yalnızlıktan boğuldum. 1 ay önce erkek arkadasmdan ayrldık fakat ayrılmadanda önce 2 senedir falan aynı şekilde yalnz sayılırdım bir ayrılıp bir barıstıgımız için. Sevgi namına birsey hisetmiyordum ilgi zaten yok.
Bayram tatilini evde pijamayla geçirenlerdenim sayılı arkadaşlarım var onlarda ya tatilde ya sevgilileriyle zaten oyle hadi desem biyerlere gitcek cok fazla kimsem yok çok uzun zaman olmuştur değişik birseyle yapmayalı. Böyle olunca enerjim düşüyor.yeni ortam nasıl yapılır bilmiyorum öyle cok atik biri değilim yeri ve zamanında davranmayı tercih ediyorum.şuan canım cok sıkılıyor. Yalnızlıgım en büyük derdim.

ailem var ama biraz uzaktaa 300 km uzaktaa...benimm derdimmm bi dost...oturupp sohbet edebilecek cay kahve ice bilecek derdimi anlatabilecegimm bi dost...burda bikac kisiyle tanistimmm amaa cok soguk insanlarrr...:50:

Haklisin cnm kesinlikle diyebilecegim tek sey ins en kisa surede candan seni tamamlayabilecek kafa dengi bir dost bulabilirsin

toplanıp arkadaşlık kuralım sıkıldıkça gezintiye çıkarız kızlar :1:

keske oyle bisey olsaa herkesten once ben kosarimmm bu toplantiyaaa...cok bunaldimm artik yalnizliktannn...bazen diyorummm erkeklerin kahvehane leri gibi kadinlarinda olsa da toplansakkk butunn gunumuzu orda gecirsekkk...ben hic eve gelmem :1:

keske oyle bisey olsaa herkesten once ben kosarimmm bu toplantiyaaa...cok bunaldimm artik yalnizliktannn...bazen diyorummm erkeklerin kahvehane leri gibi kadinlarinda olsa da toplansakkk butunn gunumuzu orda gecirsekkk...ben hic eve gelmem :1:

yok be o da sıkar belirli bir süre sonra her gün dedikodu mu yapacağız günah günah :D

Konudanda anladıgınız gibi yalnızlıktan boğuldum. 1 ay önce erkek arkadasmdan ayrldık fakat ayrılmadanda önce 2 senedir falan aynı şekilde yalnz sayılırdım bir ayrılıp bir barıstıgımız için. Sevgi namına birsey hisetmiyordum ilgi zaten yok.
Bayram tatilini evde pijamayla geçirenlerdenim sayılı arkadaşlarım var onlarda ya tatilde ya sevgilileriyle zaten oyle hadi desem biyerlere gitcek cok fazla kimsem yok çok uzun zaman olmuştur değişik birseyle yapmayalı. Böyle olunca enerjim düşüyor.yeni ortam nasıl yapılır bilmiyorum öyle cok atik biri değilim yeri ve zamanında davranmayı tercih ediyorum.şuan canım cok sıkılıyor. Yalnızlıgım en büyük derdim.

canım senin yine sayılı arkadaşalrın varmış bnm bi tane bile yok yapayalnızım aynı senn gibi bayramın 3 günü de evdeydim :((((((((

canım senin yine sayılı arkadaşalrın varmış bnm bi tane bile yok yapayalnızım aynı senn gibi bayramın 3 günü de evdeydim :((((((((

nerde yaşıyosun canım rabbim arkadaşında hayırlısını çıkarsın karşımıza tatlımnormlade her sene evde takılırdım bu sene ailemle gezdım

Bence kadın kadına anlaşması zor erkek erkeğe daha iyi anlaşıyorlar birde cematçı kadınlar gerisi boş
hesinnde bir hava kim kimin eksiğini görürse sonra gelsin karalama,aşağılama sonra arkadaşlık bitiyor
hayalde ancak saygılı kendini bilen arkadaşlık olur birde egosunu törpülemişten arkadaş olur bunlarıda bulmak zor , herkes bir bana değer versin peşinde sen ne vereceksin hava mı atacaksın
insan glbi davranacak mısın ?kapris mi yapacaksın ,zor ilişkiler yine en değerli eski arkadaşlarımız
hiç değilse onların huyunu suyunu biliyoruz ya yeni arkadaş parfom kokumu beğenmezse, yada kendi mizacımı? İnsanı olduğu glbi kabullenmesi
içim hem sempatik hem empatik değerleri olması gerek , kimse prensen torunu değil sonuçta

erkek arkadaşmdan ayrıldım yazmıştın galiba ayrılmadınmı :)) ben istanbul pendikste sn nerde oturuyırsun

yookk canımm alllahhh yazdıysa bozsun ayrılmayı ben yazmadım karıştırdın galiba ben istanbul ümraniye hiç geliyomusun ümrraniyeye yaş kaç =)))

yookk canımm alllahhh yazdıysa bozsun ayrılmayı ben yazmadım karıştırdın galiba ben istanbul ümraniye hiç geliyomusun ümrraniyeye yaş kaç =)))

he yanlış anlamışım o zmn Allah bozmasın:))))))))) ben geliyorum arada ümraniyeye yaşım 21 senin

he yanlış anlamışım o zmn Allah bozmasın:))))))))) ben geliyorum arada ümraniyeye yaşım 21 senin

aminnn kuzumm cümlemizin arkadaşlıgınız ilişkisii evliligini rabbim bozmasın ben bikere pendige geldim daha da gelmedim canım 26 yaşım =))))

Back
X