Bende 25 yaşındayım ve yalnızlık konusunda sizinle aynı durumdayım, etrafımda insan olsa da yalnızlık duygusu var bende, bu belki de insanlarla alakalı değildir çünkü ben insanlar yanımda olsa bile yalnız hissediyorum, yalnızlık hissinin çözümü konusunda size en iyi gelecek durumu iyice düşünmelisiniz diye tavsiye verebilirim, istediğiniz kızlarla arkadaşlık mı yoksa evlilik mi, yalnızlık hissinden kurtulmak için sizin için aslında hiç uygun olmayan bir kişiyle evlilik yapmayın, evdeki durumunuzu düşünün gününüz nasıl geçiyor her gün aynı mı, örneğin kendinize farklılık olarak hobi edinebilirsiniz kursa gitmeden de olsa resim, spor, kitap okumak, şiir yazmak falan gibi bunları deneyerek yalnızlık duygunuza ne kadar iyi geliyor deneyimlemiş olursunuz hem böylece gerçekten birilerine ihtiyacınız olup olmadığını da anlarsınız, kedi yada köpek de edinebilirsiniz, eğer bunlar yeterli gelmediyse yeni bir ortamda bulamadıysanız aynı şehirde iseniz eski okul arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz ben bir ara eski arkadaşlarımla konuştum ama zaman mesafesi araya girdiği için pek eskisi gibi olmadı açıkçası, hayatınız hep dilediğiniz gibi olsun