yalnizliktan cok korkuyorum

ass01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
14
3
bir haftasonunu daha bitirdim .evde tek basima cok mutsuzum ....kimi arasam herkesin bir isi var ..nasil gececek bu hayat boyle hic bilmiyorum .en guzel zamanimi mutsuz olarak geciriyorum .hergun dua ediyirum ..yalnizlik gercekten Allaha mahsus !napacam nasil gececek bu omur boyle cok sukur bir isim var ...yasim 32 ama koca bir bosluk var zamanda ...korkuyorum

yalnız kalan kadınlardan korkuyorum.
umarım en kısa sürede bir çevre edinirsin

Ailen, arkadaşların , eşin,çocukların,işin yokmu?

insan yalnızken de mutlu olabilir aslında.ama tabi ara sıra:) işyerinizden filan arkadaş edinseniz, yok mu kafa dengi birileri?

belki de bu kadar yalnızlıktan korktugun için yaşıyorsundur.
yalnızlık yaşamasını bilene harıka bişi aslında.

Yalnızlığın da olumlu tarafları var ama tercihen yaşanan yalnızlık farklı..
Mecburi yaşanan yalnızlık farklı..
Biraz kurslara filan yazılsanız,çevre edinebileceğiniz etkinliklere katılsanız iyi olur.

ailemle yasamiyorum .is dolayisiyla ayriyim onlardan .1yil olacak bosandim .isim var cok sukur oda olmasa napardim arkadaslarimda var ama herkes bir kosturmaca icinde ve genelde gorusemiyoruz .

yalnız değilsin,tek başınasın,istanbuldasın,ah tatlım bır sevdadır istanbul yaşamak gerek,bende tek başınayım,istanbul kazan ben kepçe,çokda mutluyum

Neden korkar istemezsen dibinde biter, neyi arzulayıp çok istersen bir o kadar uzaklaşır. Hobi mobi kurs demeyeceğim ama hafta sonu tatillerini tavsiye edebilirim genelde yalnız giden çok oluyor arkadaşlık kurmak daha kolay oluyor. Bence yani :) Allah kimseyi yalnız bırakmasın...

konu sahibini tanımıyorum,genel konuşuyorum. Ne yapacakları belli olmuyor çünkü :))
yok kızz ne anlamda anlamadım,ama birilerını ayartmak dersen,öle bişey yok tatlım,araştırmalar bıle kanıtlar,evli erkeklerın aldatanların yuzde 85 'i yıne evli bir kaıdnlar aldatıyormuş,mehmet sungur hoca dıyor,yanı gördüğün gıbı bazı şeyler yalnızlıktan değilde,arpası fazla gelmekten oluyor

bende yalnız kalmak için fırsat kolluyorum ama olmuyor.çok insandan da bunalıyor insan.tadını çıkarmayı dene

kalabalik icinde yalnizim ..ruhen oyleyim suan ...benden de yalnizligimdanda kimseye zarar gelmez buarada ...hobilerim var sporu severim tenisinide ,yapiyorumda zaten...depresyindayim sanirim tad alamiyorum artik

X